- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
ya aslında eşim için çok üzüldüm bana dedi ki ben annem ile babam ayrıldığında sı.tım ben dedim ve gerçekten öle olmuş korktuğum başıma geldi işte evet bende biliyorum bunları bende istiyorum ama yok işte ne yapayım dio. hesap yapıyorum çıkamıyorum ne yapayım annem bakmak zorundayım onu benim sırtımda bi kambur olarak mı görüyosun sen dedi.
bende gidip te hotiçden falan ayakkabı almak zorunda değiliz biraz daha uygun yaşarız deedim bu üç ay sürecek o hevesle para olmayınca ona da surat yapıyosun uf puf demeye başlıyosun dedi. düşündüm haklı ama ona bişey demedim.
evin şuan aylık 450 tl sabit gideri var mutfak hariç annem geri kalan 200 tl si ile nasıl geçinecek dedi.
bende ii oldu o zaman sen hep mi böle öncelikle anneni düşüneceksin ben ne olacağım dedim. tabi ki annen bakacaksın ama bende eşinim benim isteklerimi yerine getirmek zorundasun ki devasa şeyler istemiyorum dedim.amaaan varya daha neler neler konuştuk ben dedim sen nie evlendin ki o zaman die o da bana dedi ki böle olduğunu biliyodun bende dedim ki evett ama senin bu sorumluluğu taşıyabileceğini düşünmüştüm ama öle olmadı.
evet konuştuk herkes herşeyi söledi ama her zaman ki gibi bir adım yol katedemedik. nese eşimin üstüne baya gittim belki babası gelmişken onla konuşur.
anam bendede bi kp var tam deli valla oturup konuşulmaz hemen herkese duyurur![]()
valla ahkşekem ne kadar sürecek bu iş böle. sonu da yok yane. babası ile konuşsun ayıp değil ayrı evim olsun istiyorum desin. ama seni araya katmasın. gelinsin hemen göze batar. ayrıca durumunun böle biliyodunda ömür boyu beraber oturacaksınız diye mi konultunuz orayı anlamadım?????? sabret bakalım ama ayrı ev konusunda istikrarlı şekilde talebini ilet ara ara.anasının durumu zor ise, devlet kurumlarından yardım da isteyim kendine 3 ayda bir para da ödetebilir.