"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

aynen öle içi kaynıyo kadının aklı fikri oşeylerde manyak,ilk zamanlar çok yadırgıyordum bana k.pederimi sölüyo,rahat bırakmıyoda gece geç geliyoda yorgunum morgunum demiyo sırnaşıyoda ay biişiy diyemezdim kafamı kaldırıp yüzüne bakamazdı,biarada tvde haydar dümen var doktorum programnında bana demezmi senin bi sıkıntın varmı acı çekiyormusun varsa doktorlar tıp var bişey çaresiz değil baktırın kendinize dedi,ben gençli,ğimde çok acı çektim söleyemedim bilemedik cahillikten diyo,ya bunlar senin benimle konuşcağın konularmı şaştım kaldım bizim bi sorunumuz yok diyip geçtim,ben annemden bu yaşıma kadar babamla ilgili tek bir cümle duymadım

:52::52::52:aman allahım aynı benim kayınvalde ya vefam allah bizlere sabır versin hayatım o şeyleri insan geliniyle bu kadar rahat konuşurmu ,hatırlıyomusunuz benimki ne demişti gecelikle gördüğü zaman beni ben onu giysem baban benim üstümden inmez,ne dengesizler yaa:52::52::52:

:52::52::52:aman allahım aynı benim kayınvalde ya vefam allah bizlere sabır versin hayatım o şeyleri insan geliniyle bu kadar rahat konuşurmu ,hatırlıyomusunuz benimki ne demişti gecelikle gördüğü zaman beni ben onu giysem baban benim üstümden inmez,ne dengesizler yaa:52::52::52:

işte canım kültür meselesi,zır cahillik başka bişey değil

ay kızlar hafta sonu pazar günü doğumgünüm rüyamda eşim bana yüzük almış,eşime rüyamı anlatsammıki,

ay kızlar hafta sonu pazar günü doğumgünüm rüyamda eşim bana yüzük almış,eşime rüyamı anlatsammıki,

bence anlatma canım bakalım kendi düşünüp bişeyler yapacakmı sen anlatırsan hem hatırlatmış olursun hemde hediye beklentisi içinde olduğunu anlar bence en güzeli onun kendiliğinden düşünüp sana sürpriz yapması tabi bu benim fikrim ama yinede sen bilirsin.

bence anlatma canım bakalım kendi düşünüp bişeyler yapacakmı sen anlatırsan hem hatırlatmış olursun hemde hediye beklentisi içinde olduğunu anlar bence en güzeli onun kendiliğinden düşünüp sana sürpriz yapması tabi bu benim fikrim ama yinede sen bilirsin.

anlat bence ...
bide aranızda rüya tabirinden anlayan var mıııı

daha önceden konuşmuştuk ramazana denk geliyo dışarda yemek yeriz diyorduk ama ogünde tesadüf bizim iş yerinin iftar yemeği var gitmesem olmayacak programda sorumluyum ailelerle katılım,hatta eşim şaka yapmıştı seni yemeğe götürecektim ama onlar benden önce davrandılar diye,yemekten sonra çay bahçesinde canlı müziğe gideriz demişti,ama hediye konusunu ne yapacak bilmiyorum,dersem sanki yüzük istiyomuşum gibi olur dimi ya

banuşşş ben olsam böle sohbet arasında anlatırdım, kız onun kocası sankim yabancı mııı bugün anlatır alırrr yarın anlatmadan kendisi düşünüp alırrr....
aman anlat gitsin yaa,,, sanki ne çekinecen ayrıca derki al diye anlatmıyorum filan diye başşlarr.. (istemem yan cebime koy) seneyede kocası ne ,isterse onu yapar...
anlat anlattt

ayrıca banuşş akşam komik bişi olmadı mı kızzzz valla aklıma geldin yatarken baktım saat 23:30 dedim acep ne olduuu

banuşşş ben olsam böle sohbet arasında anlatırdım, kız onun kocası sankim yabancı mııı bugün anlatır alırrr yarın anlatmadan kendisi düşünüp alırrr....
aman anlat gitsin yaa,,, sanki ne çekinecen ayrıca derki al diye anlatmıyorum filan diye başşlarr.. (istemem yan cebime koy) seneyede kocası ne ,isterse onu yapar...
anlat anlattt

ayrıca banuşş akşam komik bişi olmadı mı kızzzz valla aklıma geldin yatarken baktım saat 23:30 dedim acep ne olduuu

tamam tamam anlat vefam sen bakalım ne olacak turkuazın dediği gibi istemem yan cebi koy :52::52:

kız bu hadi gel dedikce bende senin için değil sırtım tutuldu burda onun için geliyorum bak dedim tabi tabi kesin öyledir sende beni özledin demi diyor ne yapsın işte kendi kendini teselli ediyor garibim:52:

tamam tamam anlat vefam sen bakalım ne olacak turkuazın dediği gibi istemem yan cebi koy :52::52:

kız bu hadi gel dedikce bende senin için değil sırtım tutuldu burda onun için geliyorum bak dedim tabi tabi kesin öyledir sende beni özledin demi diyor ne yapsın işte kendi kendini teselli ediyor garibim:52:

banum ben sana demedim mi geçen cuma erkekler aldırmaz gibi görünür ama kadın soğuk oldu mu çok etkilenirler psikolojik bak saf kız senin bu kocan. kendi ağzı ile söylemişşşş...

banum ben sana demedim mi geçen cuma erkekler aldırmaz gibi görünür ama kadın soğuk oldu mu çok etkilenirler psikolojik bak saf kız senin bu kocan. kendi ağzı ile söylemişşşş...

turkişim sen dünki halini görseydin ya poşeti önüne attım ya yerinden kalktı üstüme doğru bir gelişi var mutfağa kaçmaya başladım geldi arkamdan sarıldı benim güzel karım beni hala önemsiyomu beni hala çok sevdiğini biliyorum gülmemek için zor tuttum kendimi.

turkişim sen dünki halini görseydin ya poşeti önüne attım ya yerinden kalktı üstüme doğru bir gelişi var mutfağa kaçmaya başladım geldi arkamdan sarıldı benim güzel karım beni hala önemsiyomu beni hala çok sevdiğini biliyorum gülmemek için zor tuttum kendimi.

aman ne diyim kız saf bu valla. baksana yaptıklarına.. aman gülim deme sakın. laflar çok ağırdı. acısını çıkar.. sen de komiksin ama sırtım ağrıyo ondan geliyommm.. oda yedi yane bunu :52: :52: :52: kalkmasaydın da kucağına alıp götüreydi keşkem yaaa. öle çok güzel oluyorrr.... küsmenin tek güzel tarafı bu bence...

aman ne diyim kız saf bu valla. baksana yaptıklarına.. aman gülim deme sakın. laflar çok ağırdı. acısını çıkar.. sen de komiksin ama sırtım ağrıyo ondan geliyommm.. oda yedi yane bunu :52: :52: :52: kalkmasaydın da kucağına alıp götüreydi keşkem yaaa. öle çok güzel oluyorrr.... küsmenin tek güzel tarafı bu bence...

:52::52:yemedi zaten ağrıma işini ama gerçekten çok sıkılmıştım koltuklarda yatmaktan,kız ne biliyim uyku haliyle aklıma gelmedi keşke kucağında götürmesine izin verseydim ya geçti artık ne yapalım

:52::52:yemedi zaten ağrıma işini ama gerçekten çok sıkılmıştım koltuklarda yatmaktan,kız ne biliyim uyku haliyle aklıma gelmedi keşke kucağında götürmesine izin verseydim ya geçti artık ne yapalım

neyse artık sende numaradan koltukta uyumuş gibi yaparsınnnn o seni kaldırırsa uyuyo gibi yap kalkma o zaman götürür ama sonra senide götürürrrrr :52: :52: :52:

neyse artık sende numaradan koltukta uyumuş gibi yaparsınnnn o seni kaldırırsa uyuyo gibi yap kalkma o zaman götürür ama sonra senide götürürrrrr :52: :52: :52:

öncelikle hoşgeldiçn,sölediklerin çok doğal ve yaşanan şeyler, emin ol ufacık bir tartışma başlasa hemen beynin sorgulamaya geçiyor acaba yanlışmı yaptım,bu çevreye bu aileye alışabilecekmiyim,erkenmiydi ,doğrumuydu diye sorguluyo insan,ben birde ailemi bırakıp gurbette yaşadığım için senin yaşadıklarını çok ii anlıyorum,5yıllık flörtle evlendim bende ve ailelerimizin kültürleri yaşam tarzları maddi durumları okadar zıtken,ama sen kapını kapatmayı bilip eşinle mutlu olmaya calışıyorsan ve eşinde o kapıdan içeriye kimseyi müdahale ettirmiyorsa evlilik sürer gider,nekadarlık evlisin

Çok teşekkür ederim desteğin için, evleneli henüz 1 ay 1 hafta oldu. İlk günlere nazarana daha iyi sayılırım neyse ki. Ben zaten üniversite için annemlerden ayrı şehire gelmiştim, sonra da iş hayatı derken ayrı şehirlerde olmaya alıştık, ama bu ayrı şehirde de üniversite ve iş hayatı sırasında dayımlarda kalıyordum, onlar da benim annem babam gibiydi. Yani yine aile ortamındaydım. annemler de çok sık gelip gidiyorlar, yani ben de neyse ki şehir değiştirme olmadı. Bir de o olsa bu süreci çok daha zor ve uzun sürede atlatırdım sanırım. Ama inana evlenince annemlerle ayrı şehirde olmak bana daha çok koydu. Hatta eşimle tatil planı yapmak yerine annemlerle falan olmak daha cazip geliyor, sanırım içinde bulunduğum ruh halinden.

merhaba, valla bende de alışamama duygusu oldu tabii. insan alıştığından çok farklı bir hayat yaşıyor. hayatını paylaşıyor. ama sevgisizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. sevmeseydin inan içinden de evlenmek gelmezdi diye düşündüm. sonuçta insan sevdiği insan ile herşeyin hayalini kurup paylaşır..
o yüzden sen bunlar aklına gelince aman saçmalıyorum de geç. zamanla hiç aklına bile gelmeyecekkk. birde kendine eşine daha çok adapte etmeye bak. beraber birşeyler yapın. bu süreci bu şekilde daha rahat atlatırsın.

Çok teşekkür ederim paylaşımların için, ben de içinde bulunduğum ruh hali nedeni ile böyle saçma şeyler kuruyorum diye düşünüyorum ama engel de olamıyorum. İnşallah zamanla geçer ve bu günlerin tadini çıkarabilirim. Çünkü şu an yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum, sadece annemlerle olduğumda mutluyum :)))

Back
X