"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

turkişim işlerim yoğunlaştı çıkmam zorunda kaldım ,eylüşde gelmiş bak kulaklarını çınlatmıştık,ama onu durgun gördüm dikkat edin hepiniz kendinize,öpüyorum,sonra yazılanları okurum şekerler

bitanem düşünme diğerlerini yaa sen ank gideceksin onu düşün gerisini boşver rahat olmaya bak yoksa ön yargıyla yola çıkarsın daha kötü olur. ii olmana sevindim inş. ank çok ii geçer

öyle tabii,ben yargısız gitmeliyim ama işte bu hale getirdiler napiim...yine de iyiyim eskiye nazaran..
dün eşim aradı kv ile konuştu,cuma gelcez filan dedi.7-8 dk boyunca eşim "hııı,yaaa,hee" filan dedi.hep o konuştu! sonra ben konuştum ama napıyosun muhabbetinden sonra "ses gelmiyo hiç kızım hadi neyse "filan deyip kapatmak istedi..gerçekten de tlfnları bozuk,cızırtı var çok fena..ama o hep var,benle konuşunca mı oluyo sanki!! azcık bi gıcık oldum ona..
akşam bi ara,normal bi şekilde söyledim bunu eşime..onun bana verdiği cevaplardan sonra önce allah şükrettim sonra onu üzdüğüm bütün anlar aklıma geldi kendime kızdım!
sırtım yere gelmicek :nazar: :9: çok daha kuvvetliyim sanki artık! görev gibi görüyorum,gidicem,durucam,gelicem! geri gelicem! onlar geçici,ara sıra ortaya çıkan şeyler :27:
kendi kendimi bu şekilde tedavi ediyorum :)

elifeyza ben hatırlıyorum seni topic başlarında bayağı bi yazmıştın ama sonra bir anda gittin gelmedin.. katılmak istiyosan hepimizi aramıza alırız seni.. sen yeterki gell :1:

ev taşıdım o yüzden gelemdim gelince de kimsew selm bile vermedi gerçi...

ev taşıdım o yüzden gelemdim gelince de kimsew selm bile vermedi gerçi...
elifeyza olurmu öyle şey canım ben yazdığını görmedim geçmişi okuyamıyorum pek dünde erken çıktım annemlere gitmiştim görmedim yazdığını bu arada yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım mutlulukla oturun

eylüşümm bak şöle düşün önce Allah için yap. sonuçta büyükler.. ama sonra kocacığını düşün yaa. yazık kız ona. seven insan üzülmemeli. bence kocan hiç haketmiyo.. o sana değer veriyo. sen görev gibi görme zor geçer. kocam için yapıyorum diye düşün emin ol o zaman daha rahat edersin. belliki senin ank stresin gelmiş.. ben azcık tanıdıysam seni. ama bak ailende orda onlarıda görcen ne de olsa.. eylüşüm yuva hiç kimsecikler için huzur bozmaya değmez kuşum.. """ben ankaraya gitcem kocam içinde kv lerde kalcam üzerime düşüni yapıcam kalben vicdanen de rahat olcam mantığıyla hareket et.. """" bak valla o zamn sana o insanlar hiç etki edemez. etkisizzzzz eleman gibi olcaklar hayatında. hadi eylüşş görek seni. ben inanıyorum başaracağına bunu.

Son düzenleme:
öyle tabii,ben yargısız gitmeliyim ama işte bu hale getirdiler napiim...yine de iyiyim eskiye nazaran..
dün eşim aradı kv ile konuştu,cuma gelcez filan dedi.7-8 dk boyunca eşim "hııı,yaaa,hee" filan dedi.hep o konuştu! sonra ben konuştum ama napıyosun muhabbetinden sonra "ses gelmiyo hiç kızım hadi neyse "filan deyip kapatmak istedi..gerçekten de tlfnları bozuk,cızırtı var çok fena..ama o hep var,benle konuşunca mı oluyo sanki!! azcık bi gıcık oldum ona..
akşam bi ara,normal bi şekilde söyledim bunu eşime..onun bana verdiği cevaplardan sonra önce allah şükrettim sonra onu üzdüğüm bütün anlar aklıma geldi kendime kızdım!
sırtım yere gelmicek :nazar: :9: çok daha kuvvetliyim sanki artık! görev gibi görüyorum,gidicem,durucam,gelicem! geri gelicem! onlar geçici,ara sıra ortaya çıkan şeyler :27:

e zaten öle canım benim arada birde katlanabilirsin canım ne olacak sen geçici de geç. arada bir oyuna giren figuran onlar.takma bitanem salla yaaaa. bak bizeeeee ya o zamn ne yapardın böle düşünürsen tedavin daha kolay olur:1:

en iyisiini yaparsın eylülüm kafaya takıpta kendini eşini üzme üstelik böyle bir eşin varken gidip eşinin hatrı için güleceksin zamanını doldurup geleceksin dediğin gibi görev görevini yap gel:52:

en iyisiini yaparsın eylülüm kafaya takıpta kendini eşini üzme üstelik böyle bir eşin varken gidip eşinin hatrı için güleceksin zamanını doldurup geleceksin dediğin gibi görev görevini yap gel:52:

banum çok iyi bilir görevini yerine getirmeyii.. bayadır ara verdi ama neysemm yoluna girecek herşey ben inanıyorumm. banu kız geçen Cuma ettiğim dua kabul olmuş. kocan anlamış hatasını bide ıslah olacak inşşş

ben eve gidiyorum kızlar eşimde evde bakalım evin hali ne durumda gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi:54:

banum çok iyi bilir görevini yerine getirmeyii.. bayadır ara verdi ama neysemm yoluna girecek herşey ben inanıyorumm. banu kız geçen Cuma ettiğim dua kabul olmuş. kocan anlamış hatasını bide ıslah olacak inşşş

:52::52::52: 10 gün oldu kız görevi yerine getirmeyeli dün akşam yattık eşim diyoki yarın oruç tutacakmısın başka bişeyi öğrenmeye çalışıyo bende yok tutmucam dedim döndüm yattım.

eylüşümm bak şöle düşün önce Allah için yap. sonuçta büyükler.. ama sonra kocacığını düşün yaa. yazık kız ona. seven insan üzülmemeli. bence kocan hiç haketmiyo.. o sana değer veriyo. sen görev gibi görme zor geçer. kocam için yapıyorum diye düşün emin ol o zaman daha rahat edersin. belliki senin ank stresin gelmiş.. ben azcık tanıdıysam seni. ama bak ailende orda onlarıda görcen ne de olsa.. eylüşüm yuva hiç kimsecikler için huzur bozmaya değmez kuşum.. """ben ankaraya gitcem kocam içinde kv lerde kalcam üzerime düşüni yapıcam kalben vicdanen de rahat olcam mantığıyla hareket et.. """" bak valla o zamn sana o insanlar hiç etki edemez. etkisin eleman gibi olcaklar hayatında. hadi eylüşş görek seni. ben inanıyorum başaracağına bunu.

e zaten öle canım benim arada birde katlanabilirsin canım ne olacak sen geçici de geç. arada bir oyuna giren figuran onlar.takma bitanem salla yaaaa. bak bizeeeee ya o zamn ne yapardın böle düşünürsen tedavin daha kolay olur:1:

eşime de yaptıkları bunca şeyden sonra onun benden bir isteği yokki,o kendi der hep.biz görevimizi yapalım da,Allah bilsin de gerisini boşver der..ben kocamı bunlardan dolayı üzmicem artık.laf sokmamayı,düzgünce derdimi anlatmayı öğreniyorum.o bunu istiyo,yapmaya çalışıyorum..ailesiyle asıl uzak olan o,ben değilki..ama o memnun halinden öyle yetişmiş,zoruna giden şeyleri bile bi süre sonra takmıyo..ben de öyle olcammm!! valla turkuazcım o yüzden görev mörev ben saygısızlık etmem,yapmam gerekeni yapar giderim.fazlası yok!! Allah içimi temizlesin kötü düşüncelerden.........

eşime de yaptıkları bunca şeyden sonra onun benden bir isteği yokki,o kendi der hep.biz görevimizi yapalım da,Allah bilsin de gerisini boşver der..ben kocamı bunlardan dolayı üzmicem artık.laf sokmamayı,düzgünce derdimi anlatmayı öğreniyorum.o bunu istiyo,yapmaya çalışıyorum..ailesiyle asıl uzak olan o,ben değilki..ama o memnun halinden öyle yetişmiş,zoruna giden şeyleri bile bi süre sonra takmıyo..ben de öyle olcammm!! valla turkuazcım o yüzden görev mörev ben saygısızlık etmem,yapmam gerekeni yapar giderim.fazlası yok!! Allah içimi temizlesin kötü düşüncelerden.........

görev gibi olunca stres olursun diye düşündüm ben açıkcası. ama kocanı çok seven biri olarak daha rahat olursun diye tahmin ettim açıkcası.. mesela kocan sana senin için yaptım dediğinde ayrı mutlu olursun herhalde, ne bilem benim kocam öle deseydi ben olurdum şahsım adına.. ben bunları duymadım ya belkim ondan böle düşünüyom. senin içinn

Son düzenleme:
görev gibi olunca stres olursun diye düşündüm ben açıkcası. ama kocanı çok seven biri olarak daha rahat olursun diye tahmin ettim açıkcası.. mesela kocan sana senin için yaptım dediğinde ayrı mutlu olursun herhalde, ne bilem benim kocam öle deseydi ben olurdum şahsım adına.. ben bunları duymadım ya belkim ondan böle düşünüyom. senin içinn

tamam işte ben de kocam için böyle bi görev edindim :9: :9:
ben ona hep diyorum zaten,senin için gelirim,senin için ne yapmam gerekirse yaparım diye.ama bi kere "sadece gereklilikler fazlasını artık bekleme benden,kendimi sevdirmek,hakkımda iyi söylettirmek için artık çabalamıcam" dedim..bunu da dedim yani :) o da onun için önemli olan Allahın rızası ve iyi insan olmak olduğunu söyledi,gerisini s.tr et dedi :27: önce kocama olan saygımdan,sevgimden onlara iyi davranıcam,ben iyi olcam,neden? çünkü ben iyi bir insanım :))
oldu mu şimdi turkişşşş

aaayyyyyyyyyy hoşgeldin ahkeşkem
resimlere baktıkça ağlayasım geldi valla yaaaaaa
heycandan kalbin duracak gibi ama tekrardan gelinlik giymek süper bi duygu olsa gerek
gerçi eşin daha heycanlıymış :9: valla Rabbim bozmasın mutulugunuzu inşallahhhhh
bu arada gelinlik kendi gelinliğinmiydi

tamam işte ben de kocam için böyle bi görev edindim :9: :9:
ben ona hep diyorum zaten,senin için gelirim,senin için ne yapmam gerekirse yaparım diye.ama bi kere "sadece gereklilikler fazlasını artık bekleme benden,kendimi sevdirmek,hakkımda iyi söylettirmek için artık çabalamıcam" dedim..bunu da dedim yani :) o da onun için önemli olan Allahın rızası ve iyi insan olmak olduğunu söyledi,gerisini s.tr et dedi :27: önce kocama olan saygımdan,sevgimden onlara iyi davranıcam,ben iyi olcam,neden? çünkü ben iyi bir insanım :))
oldu mu şimdi turkişşşş

senin ve kocan için olduysa sorun yokk şekerr.. bana da oldu o zaman mucukk

Back
X