"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sıcakkk çok sıcakkkk!!!!

ne işler gördün anlat bakalım efsuncan..hastane yollarında naptın???

valla ne sıcak var yaaaa bide gece sahura kalkamadık :9:
önce iş görüşmesine gittim sonra hastaneye geçtim ama doktuş ameliyata girmiş öğleden sonra tekrar gitcem
sen nasılsın

oldu oldu...biz iyiyiz çok şükür,benim dışımda şikayeti olan yoktu,ben de etmicem artıkk..e tamam işte ooh mis gibi hayat :21:
sana da olduysa ohooo tamam o zaman bit-tii!!! :9:

hee kendine geldin en sonunda boşver hayat çok güzel.. mutlu huzurlu yuvan varsa sağlıklı isen ohhh misin misi olur.. boşver gerisini bebekk

kızlar ben 26 yaşındayım herkes hayatını yaşarken ben biraz içime kapandım herşeyin üst üste gelmesinden dolayı fakat geçenlerde ablamın eltisinin kuzenine kız arıyorlarmış benimde hayatımda kimse yok evlenmeyi düşünüyorum adam akıllı kimse çıkmıyo diye hayıflanıyorum fakat bu çocugun durumu gayet iyi ama bir tek sol elinde küçükken düşme sonucu yanlış alçılamadan dolayı hareket kısıtlığı his kısıtlaması var ablam bana söleyince bende kararsız kaldım fakat sonra resmimi gönderdim begenmiş ne zaman tanısacagız demiş işte on güne kadar tanısıcaz fakat ben çok korkuyorum ya bu seferde olumsuz olursa diye

valla ne sıcak var yaaaa bide gece sahura kalkamadık :9:
önce iş görüşmesine gittim sonra hastaneye geçtim ama doktuş ameliyata girmiş öğleden sonra tekrar gitcem
sen nasılsın

kalkamadınız mıı..kaç tane kadınsınız nasıl kalkamazsınız diyim mi ? :)))) demiyim...demedim...
bi daha gitcen he bu sıcakta :( o kötü olmuş..
ben iyiym efsuncum,çok şükür yok bi sıkıntı..

kızlar ben 26 yaşındayım herkes hayatını yaşarken ben biraz içime kapandım herşeyin üst üste gelmesinden dolayı fakat geçenlerde ablamın eltisinin kuzenine kız arıyorlarmış benimde hayatımda kimse yok evlenmeyi düşünüyorum adam akıllı kimse çıkmıyo diye hayıflanıyorum fakat bu çocugun durumu gayet iyi ama bir tek sol elinde küçükken düşme sonucu yanlış alçılamadan dolayı hareket kısıtlığı his kısıtlaması var ablam bana söleyince bende kararsız kaldım fakat sonra resmimi gönderdim begenmiş ne zaman tanısacagız demiş işte on güne kadar tanısıcaz fakat ben çok korkuyorum ya bu seferde olumsuz olursa diye

hoşgeldin yüreğini ferah tut. dua et zaten önemli olan olması değil hayırlısı ile olmasıdır.. bol bol dua et hayırlısı ise olsun yoksaolmasın diye.. geç olsunda aman güç olmasın yaşın çok genç. ayrıca bedeni şeylerin ehemmiyeti olmasın senin için vardır diye sölemiyorum yalnış anlama. önemli olan kalbi imanı tam olsun

merhaba,bence kolunu şimdi sorun edip ön yargıyla gitme.belki tipi çekici gelmicek,belki konuşması,belki başka bişey...ya da bunların hiçbiri olmıcak herşey iyi gidecek..kısmet,bilinmezki..içini ferah tut,olumsuz düşünmeden git tanışmaya..bence yani..

hoşgeldin canım
bence ön yargılı davranma önce bi tanış fikirleri nasıl anla tanı
bence önemli olan beden engeli değil ruh engeli olmasın yeterki

kalkamadınız mıı..kaç tane kadınsınız nasıl kalkamazsınız diyim mi ? :)))) demiyim...demedim...
bi daha gitcen he bu sıcakta :( o kötü olmuş..
ben iyiym efsuncum,çok şükür yok bi sıkıntı..

valla kalkamadık annemle anneannem oruç tutmadığı için kalkmıyorlar
eşim dün gece gezmek için izin almıştı uzun zmn aradan sonra 1.30da geldi yatmadım bende o gelene kadar uyuyakalmışım sonrada :9:
evet bi daha gitcem neyseki hastane yakında :9:
iyi olmana sevindim merak etmiştim seni

hoşgeldin canım
bence ön yargılı davranma önce bi tanış fikirleri nasıl anla tanı
bence önemli olan beden engeli değil ruh engeli olmasın yeterki

valla kalkamadık annemle anneannem oruç tutmadığı için kalkmıyorlar
eşim dün gece gezmek için izin almıştı uzun zmn aradan sonra 1.30da geldi yatmadım bende o gelene kadar uyuyakalmışım sonrada :9:
evet bi daha gitcem neyseki hastane yakında :9:
iyi olmana sevindim merak etmiştim seni

neyse bakalım olur böyle şeyler,allah kuvvet versin şurda iftara ne kaldı :9: :27:
iyiym iyiym merak etmeyesin ;)

sevdiceğimize eş olduk...
eşimizin var olmalarını sağlayan anacıklarına gelin olduk...
bazen sevildik bazen sevilmedik, bazen mutlu olduk bazen gözyaşına boğulduk...
Rabbimizin izniyle inşallah anne de olacağız...
ama işte hayat böyle birşey...
haydi kızlar sohbete...
18eylul+, AHKESKE+, turkuaz8+, nasyabanu+ , vefa84 ve diğer dostlar....

Konu sohbet amaçlı açıldığına göre "Geyik Sohbeti" başlığına taşındı, ilgili başlıkta keyifli sohbetler :)

valla bizim iletişimimizi koparmasınlar da nereye attıkları sorun değill.
efsuncuğum nasılsın özledim valla yaa. resimleri beğenmene sevindim evet canım kendi gelinliğim

efsunummm ne bilem olur olur.. ay bulamam korkosu var sizleri..
ahkeşkem san şimdi mail atcam bunu bi dinle bide dediğmi yap emii.. iyi gelecek size bu demişti dersinn.. bugün öğlen yemeğe gitmiştim. dedim acep ne yapsak da bunları toparlasakk aklıma geldi.
ama yalnış anlama beni sakın kocana kaybetme korkusu iyi olmuş.. ütü masası olayına gıcık oldum.. öle şiddete meğilli şeylere gelemiyom. ben ta kendisini yaşadım çok incitiyo insanı. Allah korusunnn

valla bizim iletişimimizi koparmasınlar da nereye attıkları sorun değill.
efsuncuğum nasılsın özledim valla yaa. resimleri beğenmene sevindim evet canım kendi gelinliğim

bende seni özledim ahkeşkem iii sayılırım canım yuvarlanıp gidiom işte
valla resimler şahane atmosfer süper keşke bizde olaydık orda
benim bile gelinliğimi giyesim geldi görünce

efsunummm ne bilem olur olur.. ay bulamam korkosu var sizleri..
ahkeşkem san şimdi mail atcam bunu bi dinle bide dediğmi yap emii.. iyi gelecek size bu demişti dersinn.. bugün öğlen yemeğe gitmiştim. dedim acep ne yapsak da bunları toparlasakk aklıma geldi.
ama yalnış anlama beni sakın kocana kaybetme korkusu iyi olmuş.. ütü masası olayına gıcık oldum.. öle şiddete meğilli şeylere gelemiyom. ben ta kendisini yaşadım çok incitiyo insanı. Allah korusunnn

msnden buluşuruz datlum üzülme sen :9:

Back
X