- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #3.401
ay kızlar çok acıktım ben canım ne istiyo onuda bilmiyorum,akşama menüler hazırmı bakalım
hele ben sahura kalkamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar çok acıktım ben canım ne istiyo onuda bilmiyorum,akşama menüler hazırmı bakalım
kızlar ben eve gidince ince temizlik yapıcam perdeler yıkanacak camlar silinecek koltuklar silinecek kolları sıvamam lazım bugün oruç değilken bu işleri halledeyim oruçluyken hiç yapamam
kızlar ben eve gidince ince temizlik yapıcam perdeler yıkanacak camlar silinecek koltuklar silinecek kolları sıvamam lazım bugün oruç değilken bu işleri halledeyim oruçluyken hiç yapamam
banuş hepsini bu akşammı yapacaksın valla canım sen canının kıymetini hiç bilmiyormusun
turkiş değişiklik olur yemek senin için bence,bende ezogelin çorba,fırında bütün tavuk,plav salata yapıcam
banuş bütün bu işleri bu akşammı yapacaksın,canım sen canının kıymetini hiç bilmiyormusun
valla canım bu akşam yapmayı planlıyorum ama yorulursamda bırakırım ne yapayım vefam cumartesi alışveriş falan yapcam evde bişey kalmadı pazarda misafir davet etmeyi düşünüyorum bu işleri bian önce halletmem lazım
vefam sana da iyi iftarlar..
ahkeşke ne oldu giriyo yazmıyo çıkıyor ne olduu huuu
ben burdayım daha ama 5 gibi pazara gideriz bizde kv ile![]()
kuşum kıvrışmasın diye astın mı çamaşırlarııı.. neyse git bakalımmm pazara da kaçak seniii... anneanne ne yapıyo efsun vukuat neyim yok mu
bu arada hastaydım ya pantolana çıkmış iftara nasıl gitcem şimdii...
astım astım canım bembeyaz gururla
gitmeden olmuyor canım pazara yaaaa tek gönderemem ya kadıncağızı
anneanne rahatsız bu ara canım yaaa yerinden zorla kalkıyor diliyle vukuatları var arada ama napalım artık bizde gelcez o yaşa demi
ayyyy en sinir olduğum şey yaaaa bendede olur arada ne renk pantoloşun canım inşşallah beyaz yada açık renk değildir
bende genelde üstüne tunik falan giydiğim için kapatıyodu
ayyy canlarım yaaa işler birikmiş onları bitirmeye çalışıyorum. ufff yoruldum yavv
git git tabe cnm senin kv özü kötü değil zati... ayrı eve çıksan bide daha da iyi görünecekler gözüme ammmaa neysem o haberide duyacağımız gün gelecek ben hissediyorumkot ama belli oluyo üzerimdeki bluz tunik kadar olmasa uzun ama orayı kapatmıyo nasıl geçtiyse.. ben çok olmam normalde ama olmuş işte.. stresten herhal böle oldu
mail attım sana cadııı gördün müü