"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlarrr görümcem kocasıyla tartışmış bunun kocası hemen çık git evden der öle bişey oldu galiba eşyalarını toplayıp gelmiş bize yani annesine tabiki ne yapacağım bu durumda eşime falan nasıl davranayım zaten öfkeli olur şimdi

kendisine bir şarkı gönderdim. bu kocasına dinletsin dans etsinler ama başbaşayken zati sonrası malum.. kocası korkmuş ya bunu ohhda ona iyi olmuş ama haketti o korkuyu neysem işte o yüzden araları pekişsen soğukluk olmasın diye düşünürken ne yapsa diyee ahada aklıma bu plan geldi..
şarkı şarkı...... nilüferden taz uzaklardan geldim dinleyen bakam fikirleri bekliyommm

kızlarrr görümcem kocasıyla tartışmış bunun kocası hemen çık git evden der öle bişey oldu galiba eşyalarını toplayıp gelmiş bize yani annesine tabiki ne yapacağım bu durumda eşime falan nasıl davranayım zaten öfkeli olur şimdi

sana ne bee onların sorunu oo.. sen o evde yokmuş gibi davran.. eşine sıcak davran bizim planı uygula yumuşar hemenn

hemen kıskanır bizim efsuncuk hemmen

kıskanırım tabeeee :43:

hemen gelsin size zaten :47:
yumuşak ve güler yüzlü davran bence sinirini senden almasın

sanada günaydın canım valla iyiyim çok şükür sen ne yaptın nasılsın

ne yapayım canım çok yorgunum ben işten çıktım temizliğe bir başladım gece 11 di bitirmem sonra banyo yaptım yattım bu arada kızlar ben niyetleştim ama ufak bir lekelenmem olmuş orucuma devam edicem mahsuru varmı,

ne yapayım canım çok yorgunum ben işten çıktım temizliğe bir başladım gece 11 di bitirmem sonra banyo yaptım yattım bu arada kızlar ben niyetleştim ama ufak bir lekelenmem olmuş orucuma devam edicem mahsuru varmı,

ayy canım benim neyse bitmiş ya geçmişolsun. fıstığım lekelenme olmuş orucun bozulmuş olmaz mı

Back
X