"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ah işte,zaten en kötüsü bile bile yapmamak :(
aynen bütün olayı regl bozuyo,ben de diyorum allahım bi daha regl olmıyım,da :49: Olayım :16: Zaten allah bi nasip etsin hamileliği,töbe bırakmam..bebek hisseder üzülürmüş :(

işte bilemedimki ben de neden uyandım!! Neyse önce vefa ile buluş da sonra benle..bilecik e gidecez deyip duruyosun,oraya kadar gelip buraya uğramazsan !!!!!

bebeğin üzüldüğünü duymamıştım hiç ben :43:
Inşşallah buluşuruz bigün... Bilecikte eşimin arkadaşı var canım gitcez demiyrm ki gidersem mutlaka ugramak isterim ama sana... Polatlıdaki arkadasımın yanına gelirsem de gelmeyi düşünüyrm yakınmış eskişehir onlara hemde eskişehire çok güzel diyolar merak etmeye başladım

inşallah atacaksın sen de canım...
Aşk yuvam :)) atarım neden atmıyım ama benim kendi evim değil kiiiii,içindekiler benim ama olsun......

inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
senin evin olmasada aşk yuvan orası canımmmm

bebeğin üzüldüğünü duymamıştım hiç ben :43:
Inşşallah buluşuruz bigün... Bilecikte eşimin arkadaşı var canım gitcez demiyrm ki gidersem mutlaka ugramak isterim ama sana... Polatlıdaki arkadasımın yanına gelirsem de gelmeyi düşünüyrm yakınmış eskişehir onlara hemde eskişehire çok güzel diyolar merak etmeye başladım

inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
senin evin olmasada aşk yuvan orası canımmmm

aa evett Polatlı da çok yakınn..gel gel beklerim canımm,Eskşehir güzel olmaz mııı,gençliğin başkenti :9:
güzel gerçekten,seviyorum artık...

aşk yuvama gel beklerim :D

aa evett polatlı da çok yakınn..gel gel beklerim canımm,eskşehir güzel olmaz mııı,gençliğin başkenti :9:
Güzel gerçekten,seviyorum artık...

Aşk yuvama gel beklerim :d

arkadaşımı çok özledim onun dizinde ağlamayı özledim saçlarımı okşayıp teselli etmesini özledim :43: :43: :43: Inşşalaahhh yanına gitmk tekrar nasip olur bana... O zmn hep beraber geliriz sana onunda kuzeni var eskişehirde evli... Seversin tabiii orası sizin için aşkın başkenti oldu :16:

kızlar,eşiniz size evlenme teklifi etti mi??

çok çok çok özel değilse ve dilerseniz cevap veriniz lütfen :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşımı çok özledim onun dizinde ağlamayı özledim saçlarımı okşayıp teselli etmesini özledim :43: :43: :43: Inşşalaahhh yanına gitmk tekrar nasip olur bana... O zmn hep beraber geliriz sana onunda kuzeni var eskişehirde evli... Seversin tabiii orası sizin için aşkın başkenti oldu :16:

oy oy oyyyy,ağlama demicem git ağla arkadaşında..ama inşallah o zamana kadar ağlıcak bişey kalmaz mutluluktan ağlamaya gidersin...gelin buyrun canım..
güzel söyledin,aşkımızın başkenti oldu burası..

nerden aklına geldi şimdi bu soru benim eşim etti çok sıradan hemde sözlendiğimiz gün yani yarama parmak bastın

bilmemki nerden geldi :126:
yarana parmak basmak istemedim ama yaa,güzel anılar varsa paylaşırız konuşmuş oluruz diye dedimdi ahkeşkemm :53:

bilmemki nerden geldi :126:
yarana parmak basmak istemedim ama yaa,güzel anılar varsa paylaşırız konuşmuş oluruz diye dedimdi ahkeşkemm :53:

neyse neyse varsa güzel değişik şeyler anlatılsın tabi.şaka yaptım ben sadece sürprizde daha büyük sıradışı şeyleredn hoşlaırım o yüzden. benim evlilik yıl dönümü gibi:)

evet 3 kere etti canım
1.si ilk yılımızda 21.09.2003te sahilde otururken ona evet dedim
2.si askerdeyken 31.12.2007de telefondan ona hayır demiştim
3.sü de 14.02.2010 da tamtur taşlı bi alyansla teklif etti onada evet dedim evetten 3 ay sonrada nışanlandık eşime :16:

oy oy oyyyy,ağlama demicem git ağla arkadaşında..ama inşallah o zamana kadar ağlıcak bişey kalmaz mutluluktan ağlamaya gidersin...gelin buyrun canım..
Güzel söyledin,aşkımızın başkenti oldu burası..

onun dizinde ağlamak hep huzur verdi zaten bana :43: Inşşallahh mutluluktan ağlarım çok haklısın canım...
Siz nerde birlikteyseniz orası sizin aşk yuvanız aşk cennetiniz olacak canım

nerden aklına geldi şimdi bu soru benim eşim etti çok sıradan hemde sözlendiğimiz gün yani yarama parmak bastın

niye parmak bastı noldu o gece

neyse neyse varsa güzel değişik şeyler anlatılsın tabi.şaka yaptım ben sadece sürprizde daha büyük sıradışı şeyleredn hoşlaırım o yüzden. benim evlilik yıl dönümü gibi:)

:9: senin nasıl şeylerden hoşlandığını biliyoruz,dediğin gibi...söz günü biraz geç kalmış gibi geldi bana kocan..ama olsun güzeldir yine,sana güzel gelmemiştir,senin seviyene çıkamamıştır :)

evet 3 kere etti canım
3.sü de 14.02.2010 da tamtur taşlı bi alyansla teklif etti onada evet dedim evetten 3 ay sonrada nışanlandık eşime :16:

Güzel söyledin,aşkımızın başkenti oldu burası..

onun dizinde ağlamak hep huzur verdi zaten bana :43: Inşşallahh mutluluktan ağlarım çok haklısın canım...

:9: senin nasıl şeylerden hoşlandığını biliyoruz,dediğin gibi...söz günü biraz geç kalmış gibi geldi bana kocan..ama olsun güzeldir yine,sana güzel gelmemiştir,senin seviyene çıkamamıştır :)

evet 3 kere etti canım

önce evet sonra hayır sonra yine evet dedin he :)
güzelll iyi yapmışş:16:

ben de yazıyım bari..
benimki de etti
13.02.2010 da ilk kez buluşmuştuk,başladığımız gün yani..
13.02.2011 de aynı mekanda çiçekli ve pırlantalı bir teklif oldu..
bana gözlerimi kapattırdı,daha önceden garsonları ayarlamış,açtığımda masada çiçekler vardı,yüzüğü de kendisi çıkardı..öyle..
benim için gün,mekan ve düşüncesi çok özel,güzeldi :16:
hayal bile etmemiştim....

ya benim annem çıktığımı duydyu gelip isteyecekler falan dedi ortalık karışıyodu tam derken bi baktık sözleniyoruz yani daha erkendi bizim için düşünmüyoduk. bizdaha sevgili sevgili geçiniyoduk öle evlilik yoktu aklımızda.
ama evet hiç sevmedim teklifi hem geç hemde çok basit gelmişti bana eşime hala kızarım oda aşkııııımmmm allah aşkına hiç düzelmeyecek bişey haklısın ama ne yapalım der.
ee sen anlat

Back
X