- Konu Sahibi efsuNevfel
- #6.341
günaydın efsunumgünaydın banucum
kimseler olmaz olur mu
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
efsuNevfel, banumbny+
bakkkk 3 dene misafirimiz var
onlarda olmasa ne yapardık bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın efsunumgünaydın banucum
kimseler olmaz olur mu
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
efsuNevfel, banumbny+
bakkkk 3 dene misafirimiz var
günaydın kızlar sabah sabah toplantı vardı geç kaldım oyüzden ama buradayım. nasılsınız
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz
günaydın efsunum
onlarda olmasa ne yapardık bilmiyorum![]()
günaydın kızlar sabah sabah toplantı vardı geç kaldım oyüzden ama buradayım. nasılsınız
ahkeşkem günaydın iyiyim çok şükür , akşam eşimin amcasına davetliydik yemeğe,ailem burda diye yılda en az 2kez gelir giderler 4yıldır evliyim ailem hergeldiğinde ertesi günü bizim eve damlar amcasıgil gidecekleri zamanda uğurlama muhabbeti ile gelirler bide.zaten topu topu 1hafta kalırlar annemler 2günümü çalırlar benden,4yıl boyunca bihiç davet etmediler,ilkdefa dün akşam gittik şeytanın bacağını kırdılar :)))
işin ilginç yanı ben gelin olarak 4yıl önce onların yani amcasının evinden çıkmıştım
neden davet etmiyolar normal zamanda acaba ???? ne garip demi sadece annenler gelince görüşmek
günaydınlar hayırlı sabahlar canlar nasılsınız?
insanlar bi değişik toprağım ya sahte yüzler sahte sohbetler, sanki hergün görüşüyomuşusuz gbi sahte samimiyet sinirimi bgozuyor,insanlara olduğu ve gerektiği kadar değer veriyorum artık bende kendimi boş şeyler için üzdüm ama yeter birazda insanlar hatasını anlasın yahu
en basitinden annemlerin geldiği gün kayınvalidem çocuğa bizde baktı annemler 12 saat yoldan geliyorlar,yoldan gelen insan sıcak bi çorba ister benimde eve doğalgaz yapılıyo tüpüm bitmişti büyük tüp almamıştım1-2gün idare ederim diye küçük tüp de öglen bitmişmi evde bi çorba bile pişmemiş bittiğini haber bile vermiyor kayınvalidem ,eve geldim akşam apar topar bi çorba yapim dir baktım tüp bitmiş büyük tüp söledim yarım saatte öle bekle annemler geldiler tabi.evde ne çorba ne çay,saolsun annem balık getirmiş samsundan hemen onu fırına koydum çorbayı yaptım eşimide yanıma çağırdım mutfağa 2 çeşit salata yaptı yardım etti bana ,yemeğe oturduğumuzda saat 9du,kayınvalidemde gelmiş mutfağa yardım edilcek bişey varmı diye soruyo bi sinirim bozulduki eşime dedim bunları birbir söliceksin annenen ,benim ailem böle bi karşılamayı hak edecek ne yaptı acaba diye
günaydın mutlum biz şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın ebroş nasıl oldu
insanların sahteliğini iki yüzlülüğünü bende çok erken öğrendim hayattan
çok kızdım gerçekten yazdıklarını okuyunca toprişim
Eşine güzel demişsin bencede sen deme o desin anacına...
Ayıp yahuuu ailen kaç saatlik yoldan geliyorlar çok ayıp gerçekten...
bende iyiyim allaha şükür canım ebrar kuşta iyi olmaya çalışıyo işte canım
eziyetlere devam tabiki![]()
ahh efsunum ahh. Dün eve gittim tabi yine herkes var dolma sarılıyo akşama kadar ne yapılıyosa işten geleceğimiz sıra işe başlanıyo. çok canım sıkıldı o arada bizim kılıbık enişte yoktu sonradan geldi e o gelince başımı falan kapattım sinirlendim eşime msj çektim bana layık gördüğün hayat için teşekkür ederim evde rahat oturamıyorum bile çünkü yok dedim. Sonra aradı açmadım msj çekti ne demek şimdi bu die sonra konuştuk konuşmayalım çok kötüyüm dedim biraz laf saydım.
Sonra yemek falan yedik çaylarını içip gittiler banyoya girdim odama çekildim 10.00 eşim dha geç geleceğim dedi bende oturdum önceSonra mektup yazdım ona olan aşkımı falan anlattım araya sıkıntıları karıştırdım. Sonra korkuyorum korkuyorum pes etmekten dedim bayaa güzel bi mektup oldu üstüne canım kocama yazıp yatağın başına kalp mumlarla beraber koydum gece geldi 12.30 aldı okudu ne yapacağını şaşırdı beni uyuyo zannediyo tabisarıldı kulağıma seni seviyorum diye fısıldanıp durdu.sarıldı sarıldı....
Güzel oldu... Değişen bişey yok tabi ama güzel oldu yinede.bide dedim ki beni anlıyosun sende istiyosun ve düşünüyosun biliyorum ama uygulama yok neden yok işte bunu anlamıyorum bu yüzden sana çok kırgınım dedim..ya duygularımı sıkıntımı öle bi anlattım ki ben bile okuyunca sonradan şaşırdım. Senin yolladığın yazıdanda kopya çektim. Eve gelirken heyecanlanmak istiyorum sana yemek hazırlamak ve ayaklarım birbirine dolaşsın heyacandan sen geleceksin die istiyorum.kapıyı açıp sana kocaman sarılıp hoşgeldin evimin direği demek istiyorum. Falan filan işte baya bi etkileyici oldu yani
ahh efsunum ahh. dün eve gittim tabi yine herkes var dolma sarılıyo akşama kadar ne yapılıyosa işten geleceğimiz sıra işe başlanıyo. çok canım sıkıldı o arada bizim kılıbık enişte yoktu sonradan geldi e o gelince başımı falan kapattım sinirlendim eşime msj çektim bana layık gördüğün hayat için teşekkür ederim evde rahat oturamıyorum bile çünkü yok dedim. sonra aradı açmadım msj çekti ne demek şimdi bu die sonra konuştuk konuşmayalım çok kötüyüm dedim biraz laf saydım.
sonra yemek falan yedik çaylarını içip gittiler banyoya girdim odama çekildim 10.00 eşim dha geç geleceğim dedi bende oturdum öncesonra mektup yazdım ona olan aşkımı falan anlattım araya sıkıntıları karıştırdım. sonra korkuyorum korkuyorum pes etmekten dedim bayaa güzel bi mektup oldu üstüne canım kocama yazıp yatağın başına kalp mumlarla beraber koydum gece geldi 12.30 aldı okudu ne yapacağını şaşırdı beni uyuyo zannediyo tabisarıldı kulağıma seni seviyorum diye fısıldanıp durdu.sarıldı sarıldı....
güzel oldu... değişen bişey yok tabi ama güzel oldu yinede.bide dedim ki beni anlıyosun sende istiyosun ve düşünüyosun biliyorum ama uygulama yok neden yok işte bunu anlamıyorum bu yüzden sana çok kırgınım dedim..ya duygularımı sıkıntımı öle bi anlattım ki ben bile okuyunca sonradan şaşırdım. senin yolladığın yazıdanda kopya çektim. eve gelirken heyecanlanmak istiyorum sana yemek hazırlamak ve ayaklarım birbirine dolaşsın heyacandan sen geleceksin die istiyorum.kapıyı açıp sana kocaman sarılıp hoşgeldin evimin direği demek istiyorum. falan filan işte baya bi etkileyici oldu yani
Yine dolma faciası
Hep akşam üstü yapılır zaten bu dolma işleri...
Kılıbık enişte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok haklısın canım yaaa insan kendi evinde rahat olmadıktan sonra nerde olacak ????
Aaaaaayyyyyyy mektup işi iiii olmuş valla çokda güzel şeyler yazmışsın sıkıntını mektupta dile getirmekte güzel olmuş... Olsun şuan icraat olmasada yavaş yavaş işliyosun işte kocayıBenim gibi...
günaydın mutlum biz şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın ebroş nasıl oldu
insanların sahteliğini iki yüzlülüğünü bende çok erken öğrendim hayattan
çok kızdım gerçekten yazdıklarını okuyunca toprişim
Eşine güzel demişsin bencede sen deme o desin anacına...
Ayıp yahuuu ailen kaç saatlik yoldan geliyorlar çok ayıp gerçekten...
çok iyi yapmışsın ahkeşkem anlasın senin neler yaşadığını,biz çok duygusalız ama nedense onların duygu durumları anlık o an yaşınıyo ve bitiyo malesef...
Bizim yarın yıldönümümüz içimden bişy yapmak gelmiyor...sadece klasik olan bişeyi yaptım hediyesini aldım hepsi bu...onun bunu yapacağından bile şüpheliyim unur diye korkuyorum kendimi üzüyorum ben salağım ya
valla eşime de dedim benim canımı sıkan belirsizlik bu ne böle nereye kadar diye. Bende nereye kadr böle işlemeye devam edip sabır gösteririm bilmem ama gerçekten bigün eve gidince valizimi hazırlayıp alıp başımı gitmekten korkuyorum artık
ayıpki ne ayıp,kayınvalidem bana hep şunu der sakın benimle sorunun olursa kocana anlatma bana direk söle ,onu araya katma der ,,ama yokkk kocamı araya katıcam gelip bana bişey dersede lafımıda vericem ama ...allah bilsin herkesin niyetini.
kızlar bu sefer bari beni yanlız bırakmayın anam hep yanlış zamanda geliyom.birden yokoluyosnz hepiniz