"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

valla eşime de dedim benim canımı sıkan belirsizlik bu ne böle nereye kadar diye. bende nereye kadr böle işlemeye devam edip sabır gösteririm bilmem ama gerçekten bigün eve gidince valizimi hazırlayıp alıp başımı gitmekten korkuyorum artık

ahkeşkem sakın sakın sakın...böle bi hataya sakın düşme...eşini ne kadar seviyosun bak...meydanı onlaramı bırakacaksın...sabır kuzummm

iyiyz cnm ananeye gezmeye gidicez.tabi babannesiz olmaz o da gelcek:)siz napıyosunuz bklm..

gidin gidin :16: Aman eksik kalsa sasarım zaten...
Napalım aynı bildiğin gibi iş güç ev uğraşıp duruyoruz...

amaaan sabır taşına döndük yaa

yapacak başka bişey yok şekerim napalım vefamın dediği gibi meydanı kocayı onlara mı bırakalım naslaaaaaa....

eşim hiç konuşmadı mektupla ilgili yazdıklarımla ilgili sinirlendim aslında ne yapacağım şimdi msj çekeyim diyorum ama ne desem bilmiyorum da

eşim hiç konuşmadı mektupla ilgili yazdıklarımla ilgili sinirlendim aslında ne yapacağım şimdi msj çekeyim diyorum ama ne desem bilmiyorum da

bence msj felan cekme telefonu kendinden uzak bi yere koy sinir anıyla atılan msjın sonu ii bitmez canım
bence biraz böle hem mutlu hem mutsuz tavrına bürün şikayet etmeden mutsuzlugunu anlat

günaydın nazcım iii şükürler olsun sen nasısın
nazcım bu arada bende diyet yapmaya başlamak istiyorum tavsiyen varmı yada sen nasıl diyet yapıyosun neler yiyosun canım

efsunum senin öyle çok kilon yok bildiğim kadarıyla . canım ben ekmeği sadece sabah kahvaltısında yiyiyorum oda tam buğday ekmeği ... hayatımdan hamur işlerini makarna ve pilavı çıkardım hiç yemiyorum şuanda aralarda meyve yiyiyorum .kardeşimin düğün telaşı bitsin bu hafta sonra koşu bandında yürümeye başlıycam İNŞALLAH . kardeşimin düğünü için kendi nişan kıyafetimi giyecektim ama içine giremedim çok dar geldi :14: dün elbise aldım kendime elbise denerken fena rahatsız oldum şuanki görüntümden :14:

efsunum senin öyle çok kilon yok bildiğim kadarıyla . Canım ben ekmeği sadece sabah kahvaltısında yiyiyorum oda tam buğday ekmeği ... Hayatımdan hamur işlerini makarna ve pilavı çıkardım hiç yemiyorum şuanda aralarda meyve yiyiyorum .kardeşimin düğün telaşı bitsin bu hafta sonra koşu bandında yürümeye başlıycam inşallah . Kardeşimin düğünü için kendi nişan kıyafetimi giyecektim ama içine giremedim çok dar geldi :14: Dün elbise aldım kendime elbise denerken fena rahatsız oldum şuanki görüntümden :14:

fazla kilom yok evleneli 4 kilo aldım ama göbiş var sanki bebiş var gibi herkes bebiş mi var diyo :43: Bide kıyafetlerim olmuyo :47: Ekmeği bende pek yemiyrm komple bırakım o zmn bende... Ayyy ben makarnayı çok seviyorum yaaa :14: Meyveyi bende yerim o zmn az yiyerek başlim olaya bide 2 gecedir yatarken 20 mekik çekiyorum karnın düzelmesi için... Ama benim koşu bandım yokki :14: Onuda işe yürüyerek gelip gitmeme sayalım :9: Insanı o üzüyo en çok zaten :43:

Son düzenleme:
fazla kilom yok evleneli 4 kilo aldım ama göbiş var sanki bebiş var gibi herkes bebiş mi var diyo :43: Bide kıyafetlerim olmuyo :47: Ekmeği bende pek yemiyrm komple bırakım o zmn bende... Ayyy ben makarnayı çok seviyorum yaaa :14: Meyveyi bende yerim o zmn az yiyerek başlim olaya bide 2 gecedir yatarken 20 mekik çekiyorum karnın düzelmesi için... Ama benim koşu bandım yokki :14: Onuda işe yürüyerek gelip gitmeme sayalım :9: Insanı o üzüyo en çok zaten :43:

makarnayı seviyorsan abartmadan 2 yemek kaşığı yiyebilirsin ama yanında ekmek ve çorba yemek kaydıyla . 1 dilim ekmek = 1 kase çorba / 2 yemek makarna değerinde . mekik çekmeye devam efsunum işe yarıyor mekik senin evde internet var sanırım gread body diye bir spor var 8 dk göebek eritmeye yönelik hareketler var onlardan yapabilirsin bide internetten 8 dk. karın egzersizi lvl 1 bu şekilde arat o hareketlerde çok işe yarıyor

saban duamı canım
aminnnnnnnnnnnnnnn
dün gece 12 de yattım uyku tutmadı abdestte almıştım yatarken kalktım dualar okudum yarım saat uyudum ondan sonra... Bundan sonra her gece sabah erken kalkıp okucam inşaaallaahh

ALLAH dualarını kabul etsin İNŞALLAH efsunum :16:

ahh efsunum ahh. dün eve gittim tabi yine herkes var dolma sarılıyo akşama kadar ne yapılıyosa işten geleceğimiz sıra işe başlanıyo. çok canım sıkıldı o arada bizim kılıbık enişte yoktu sonradan geldi e o gelince başımı falan kapattım sinirlendim eşime msj çektim bana layık gördüğün hayat için teşekkür ederim evde rahat oturamıyorum bile çünkü yok dedim. sonra aradı açmadım msj çekti ne demek şimdi bu die sonra konuştuk konuşmayalım çok kötüyüm dedim biraz laf saydım.
sonra yemek falan yedik çaylarını içip gittiler banyoya girdim odama çekildim 10.00 eşim dha geç geleceğim dedi bende oturdum önce :ssz: sonra mektup yazdım ona olan aşkımı falan anlattım araya sıkıntıları karıştırdım. sonra korkuyorum korkuyorum pes etmekten dedim bayaa güzel bi mektup oldu üstüne canım kocama yazıp yatağın başına kalp mumlarla beraber koydum gece geldi 12.30 aldı okudu ne yapacağını şaşırdı beni uyuyo zannediyo tabisarıldı kulağıma seni seviyorum diye fısıldanıp durdu.sarıldı sarıldı....
güzel oldu... değişen bişey yok tabi ama güzel oldu yinede.bide dedim ki beni anlıyosun sende istiyosun ve düşünüyosun biliyorum ama uygulama yok neden yok işte bunu anlamıyorum bu yüzden sana çok kırgınım dedim..ya duygularımı sıkıntımı öle bi anlattım ki ben bile okuyunca sonradan şaşırdım. senin yolladığın yazıdanda kopya çektim. eve gelirken heyecanlanmak istiyorum sana yemek hazırlamak ve ayaklarım birbirine dolaşsın heyacandan sen geleceksin die istiyorum.kapıyı açıp sana kocaman sarılıp hoşgeldin evimin direği demek istiyorum. falan filan işte baya bi etkileyici oldu yani

canım benim sabırlı ol allah inşallah biran önce ayrı eve çıkmayı nasip eder canım hayırlısı ile

diş işi zor bebişlerde yaaa ateşlenme huzursuzluk...
Sanki 2 3 tane büyütmüş gibi konuştum heee bende :9:
Yeğenlerden dolayı biliyorum :9: :9: :9:

evet canım diş sıkıntısı bitse ne başlar acaba bilmiyorum yaaa

kızlar bu sefer bari beni yanlız bırakmayın anam hep yanlış zamanda geliyom.birden yokoluyosnz hepiniz

hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl ???

günaydın kızlar nasılsınız :16:
w

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın??

makarnayı seviyorsan abartmadan 2 yemek kaşığı yiyebilirsin ama yanında ekmek ve çorba yemek kaydıyla . 1 dilim ekmek = 1 kase çorba / 2 yemek makarna değerinde . Mekik çekmeye devam efsunum işe yarıyor mekik senin evde internet var sanırım gread body diye bir spor var 8 dk göebek eritmeye yönelik hareketler var onlardan yapabilirsin bide internetten 8 dk. Karın egzersizi lvl 1 bu şekilde arat o hareketlerde çok işe yarıyor

2 yemek kaşığımı :9: Uufffff :14: çorba olabilir bak... Sabah kahvaltıda az yumurta biraz limonlu marul bi bardak ılık su ve 5 tane zeytin yedim işte
zor oluyo ama dün gece 25 tane çektim :46: Evet var canım akşam bakarım netten o zmn nası bişeymiş bu hareketler :9:

allah dualarını kabul etsin inşallah efsunum :16:

amin canım inşşallahhhh

Back
X