"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

evlendiğimde 47 kiloydum daha sonra hamile kalasıya 12 kilo aldım
59 kilo oldum 59 kiloylu hamile kaldım 57 kiloya düştüm
69 kiloyla doğuma gittim şuan 62 kiloyum ama memnunum kilomdan
boyum 1.67 çünkü beni daha dolgun gösterdi

ben bakıyorum canım sen kapalısın anladığım kadarıyla ne güzel ya bende kapanmak isterim ben kapalı bayanlara bayılıyorum ya çok güzel giyiniyorlar valla

hmmm ben 50liyle evlendim 4 kilo aldım 16 ayda canım çokta kalmamış doğumdan iii
demek bayılıyosun bize... Sağol canım...

eşime o gün dedim ki ebrar doğalı hayatımız da ne değişti dedim
bişey değişmedi sadece yarasalara döndük ancak geceleri yapabiliyoruz dedi:9::9::9:
çocuk olduğu zaman gerçekten zor oluyo onun uyumasını bekliyorsun ama ben genelde
sabahları tercih ediyorum hoş gerçi benim sabah dediğim 05:00-05:30 arası oluyo genelde
o saatlarda kızım derin uykular da oluyo çünkü:9::9:

ne güzel demiş eşin :9:
Koptum yaaaaaaaaaa yine

geçmişte bi link yolladım canım kıyafet beğendim ama efsun kızdı modanisa diye geçmişten bak tıkla da yorum yap bari

buldum ama hangi kıyafet onlar yok...ama süper siteymiş..ben de arada yenimoda diye bi yer var oraya bakıyorum,bizim gibilere güzel şeyler oluyo...
bi de ahkeşkem bişey sorcam sen şal takıyo musun yoksa eşarp mı??

hmmm ben 50liyle evlendim 4 kilo aldım 16 ayda canım çokta kalmamış doğumdan iii

Koptum yaaaaaaaaaa yine

efsun hemen kendine pay mı çıkardın :27:
mutlu kız mutlu kız,heeyy!! ben de kapalıyım bana da bayıl lütfeennn :)))
hem ben 47 kiloyum,efsun gibi değilim yani :27: :52: :52: :52:

geçmişte bi link yolladım canım kıyafet beğendim ama efsun kızdı modanisa diye geçmişten bak tıkla da yorum yap bari

canım kızmak değil de nebilim sen bilirsin ev için demiştim ben :14:

Mutlu kız mutlu kız,heeyy!! Ben de kapalıyım bana da bayıl lütfeennn :)))

çıkarmim mi aşkolsun...
Küstüm :14: :43:

buldum ama hangi kıyafet onlar yok...ama süper siteymiş..ben de arada yenimoda diye bi yer var oraya bakıyorum,bizim gibilere güzel şeyler oluyo...
bi de ahkeşkem bişey sorcam sen şal takıyo musun yoksa eşarp mı??

şal kullanıyorum canım bazende eşarp. yolladığım linkte gözükmüyo mu kıyafet. burası yenimodadan güzel. daha şık şeyler var

şal kullanıyorum canım bazende eşarp. yolladığım linkte gözükmüyo mu kıyafet. burası yenimodadan güzel. daha şık şeyler var

gözükmüyo canım..tamam bundan sonra buraya da bakıyım,almasam da bakmak hoşuma gidiyo..
geçenlerde yenimodadan 2 tane kap sipariş ettim,muhteşemlerdi!! ama ikisi de dar geldi,halbuki 36-38 giyiyorum,38 istemiştim ama olmadı,içim yana yana geri iade ettim...

ben de tatile giderken şal aldım,oralarda rahat olur diye,kendime hiç yakıştırmıyodum ama aldım..sonra alıştım hoşuma gitti.ama eşarbın yeri ayrı elbette..bayramda da şal da örtücem,öyle düşündüm bakalım,değişik olcam ama..
merak ettim de ondan sordum canım..işte de kapalı mısın???

bu saatte ne özel işiymiş bu merak ettim şimdi (NE KADAR MERAKLIYIM DEMİ):52::52:

sana şimdi çok açık bir cevap vericem banu... beden temizliği yaptım :27: :52: :52: :52:

Koptum yaaaaaaaaaa yine

evet canım iyiyim allaha şükür normal doğum oldu benim ki
ayrıca hiç bir yerim kilo almadı futbol topu yutmuş gibiydim sadece göbüş vardı canım

mutlu kız mutlu kız,heeyy!! ben de kapalıyım bana da bayıl lütfeennn :)))

bayılım canım siz isteyin yeterki:91::91::111::111::118::118::119::119::132::132:

ayrıca hiç bir yerim kilo almadı futbol topu yutmuş gibiydim sadece göbüş vardı canım

bayılım canım siz isteyin yeterki:91::91::111::111::118::118::119::119::132::132:

ayyy tam bayıldığım hamile tipi..inşallah ben de öyle olurum!!!! olurum diyorum ama Allah bilir....
bak ben de sana bayıldım şimdi canım :9:

en iyisi normal doğum zaten canım...
ayyy n ehoş yaaa ben de öle hamişlere bayılıyorummm

Back
X