- Konu Sahibi efsuNevfel
- #6.441
küsmedim canım ama keyfim yok... kendi salaklığımdan dolayı keyfim kaçtı yaaa öğleden sonraNe boş boğazım ben
ne oldu canım neye üzüldün böyle
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küsmedim canım ama keyfim yok... kendi salaklığımdan dolayı keyfim kaçtı yaaa öğleden sonraNe boş boğazım ben
ayyy tam bayıldığım hamile tipi..inşallah ben de öyle olurum!!!! olurum diyorum ama Allah bilir....
bak ben de sana bayıldım şimdi canım![]()
olursun canım olursun ben gibi 5.aya kadar sürekli yediğini çıkarırsan olursun![]()
neden ne olduki ne boşboğazlığı yaptın??
Benim dediğime mi diyosun ona diyosan demeee!! Bak şarkı söyledim senin için küsme diyee![]()
![]()
![]()
kızlar madem bu konuya girdim bişey sorcam...
ben,malum yer hariç her yere komple lazere gittim,vücudum kaymak gibi
ama şimdi biraz biraz çıkışmaya başladılar,çok az ve güçsüz,e ben de bildiğiniz üzere bebek istemekteyim,sizce gitmeye devam ediyim mi,zararı olur mu bi fikriniz var mı,giden var mı,ya da tanıdık filan..
yok canım o değil öğleden sonra eşimin faturalarını bırakmaya gitmiştim eski büroya eski patron nbr falan dedi yeni işimi sordu bende mal gibi pek kalıcı düşünmüyrm elemanlarımız mali müşavir olcak falan filan bişeyler dedim işte yani halimi kötü gibi gösterdim yanlışlıkla keşke demeseydim dedim ordan çıkınca ama oldu işte çok iyiyim hersey güzel desene salak efsun... Pişman değilim asla ama ona karşı güçlü olmam lasımdı ...
ne oldu canım neye üzüldün böyle
Ben,malum yer hariç her yere komple lazere gittim,vücudum kaymak gibi
Ama şimdi biraz biraz çıkışmaya başladılar,çok az ve güçsüz,e ben de bildiğiniz üzere bebek istemekteyim,sizce gitmeye devam ediyim mi,zararı olur mu bi fikriniz var mı,giden var mı,ya da tanıdık filan..
canım hiç bilmiyorum ama benim fikrimi sorarsan gitme derim sonuçta radyasyon zararlı ne olur ne olmaz sonra halledersin yine.
Bu arada iş yerinde kapalıyım. Ben şala alıştım çokta güzel oluyo hep kullanıyorum.
en iyisi normal doğum zaten canım...
ayyy n ehoş yaaa ben de öle hamişlere bayılıyorummm
ben,malum yer hariç her yere komple lazere gittim,vücudum kaymak gibi
ama şimdi biraz biraz çıkışmaya başladılar,çok az ve güçsüz,e ben de bildiğiniz üzere bebek istemekteyim,sizce gitmeye devam ediyim mi,zararı olur mu bi fikriniz var mı,giden var mı,ya da tanıdık filan..
hadi hayırlısı,ben olayım da çıkarmaya razıyım,o derece yaniii
![]()
yok canım o değil öğleden sonra eşimin faturalarını bırakmaya gitmiştim eski büroya eski patron nbr falan dedi yeni işimi sordu bende mal gibi pek kalıcı düşünmüyrm elemanlarımız mali müşavir olcak falan filan bişeyler dedim işte yani halimi kötü gibi gösterdim yanlışlıkla keşke demeseydim dedim ordan çıkınca ama oldu işte çok iyiyim hersey güzel desene salak efsun... Pişman değilim asla ama ona karşı güçlü olmam lasımdı ...
canım hiç bilmiyorum ama benim fikrimi sorarsan gitme derim sonuçta radyasyon zararlı ne olur ne olmaz sonra halledersin yine.
bu arada iş yerinde kapalıyım. ben şala alıştım çokta güzel oluyo hep kullanıyorum.
hani dükkanın işlerini ordan alacaktınız? Keşke tamamen ilişkiniz kesilseydi,ya da sen gitmeseydin bence...
Ve evet keşke öyle yansıtmasaydın..ama neyse boşver,bunu düşüncek kadar önemseme bile,boşver gitsin,gerçekten ne düşünürse düşünsün amaaannn
yazdım canım yukarda
lazer olmaz bencede ışın var sonuçta canım sir agdaya devam et oda etkili ben gidiyorum sürekli azaldılar
bende sal takamıyorum bi türlü
sana yakışıyor
ben de bi bebek olsun ondan sonra diyorum ama..bebek de olmuyo işte..
hem bebek olursa bu sefer de 2. bebek yapacam ben
arada olması lazım hemen
zararlı değil de deniyo ama radyasyon işte,içi rahat etmiyo insanın,bi de bunun yüzünden bebişim olmazsa
neyse bakalım,gitmemeye devam...inş. bebiş de gelir
olursun canım olursun ben gibi 5.aya kadar sürekli yediğini çıkarırsan olursun![]()
hayırdır canım ne oldu
evet canım normal doğum en güzeli kızımın yüzüne baktıkça o ilk anı geliyo aklıma
rabbim hayırlısını versin canım herşeyi oluruna bırak bizim 2 sene olmadı daha sonrasında aklımdan çıkardığım anda hamiş olduğumu öğrendim canım
takma kafana canım ya![]()
hayırdır canım ne oldu
evet canım normal doğum en güzeli kızımın yüzüne baktıkça o ilk anı geliyo aklıma
takma kafana canım ya![]()
eşimle msjlaşıyoduk bana son msj da aşkım yapma nolur. Kimseden bize fayda yok içinde bulunduğum sistemde biryerlerden tutunmaya çalışıp şartlar iyileşsin istiyorum. Bizim için rahat edelim artık die demiş
ne yapayım ne deyim ben çok çalışıyosun şu bu die söleniop durmak istemiyorum oda kötü durumda şimdiye çoktan çıkardı ama burada sabırla bi çalışsa çok yüksek maaşlar alır oda ondan sabrediyo.ama ben edemiyorum işte ne yapacağımı şaştım eşine destek bi bayan olmak istiyorum ama köstek oluyorum![]()
sir ağda olmaz canım,lazer yapılan yerleri bi daha kökten alamazsın,üstünden alacaksın çıktıkça..
Ama sir ağdayı da kullanıyorum bi yerdeSüper bi buluş,allah razı olsun bulandan yapandan
1.bebekten sonra 2.hemen isteyebilecekmisin merak ediyorum kuzum o zaman 1 motor takmalısın kendine canım
ben doğuma girene kadar yediğimi çıkarmıştım kızımda 2,5 kilo doğdu çok zayıftı oğlumda da hiç midem bulanmadı bile herşeyi yedim özelliklede haftada 2 gün balık yerdim oğlumda 4 kilo doğdu
şuanı sorarsanız kızım çok iştahsız peşinde koşarım yemek yedirmek için oğlumda o kadar iştahlıki herşeyi yediği halde günde 1 litre süt içer![]()
eşimle msjlaşıyoduk bana son msj da aşkım yapma nolur. kimseden bize fayda yok içinde bulunduğum sistemde biryerlerden tutunmaya çalışıp şartlar iyileşsin istiyorum. bizim için rahat edelim artık die demiş
ne yapayım ne deyim ben çok çalışıyosun şu bu die söleniop durmak istemiyorum oda kötü durumda şimdiye çoktan çıkardı ama burada sabırla bi çalışsa çok yüksek maaşlar alır oda ondan sabrediyo.ama ben edemiyorum işte ne yapacağımı şaştım eşine destek bi bayan olmak istiyorum ama köstek oluyorum![]()
ben doğuma girene kadar yediğimi çıkarmıştım kızımda 2,5 kilo doğdu çok zayıftı oğlumda da hiç midem bulanmadı bile herşeyi yedim özelliklede haftada 2 gün balık yerdim oğlumda 4 kilo doğdu
şuanı sorarsanız kızım çok iştahsız peşinde koşarım yemek yedirmek için oğlumda o kadar iştahlıki herşeyi yediği halde günde 1 litre süt içer![]()
2 sene olmadı ve sonra oldu he!! hem de aklımdan çıkardım oldu diyosun! yaa bunu çok duydum..ben de düşünmemeye çalışıyorum artık,yani sabah akşam bebek diye sayıkladığım günler geride kaldı,bakalım hayırlsı,yazmıştır Allah bana da Ebrar gibi tatlı bi kız..erkek de olur,farketmez :)![]()