- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #6.501
günaydıııın kızlar. gününüz huzurlu ve mutlu olsun inşallah...![]()
günaydın ahkeşkem...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıııın kızlar. gününüz huzurlu ve mutlu olsun inşallah...![]()
günaydın güzeller hayırlı sabahlar iyi bir gün olması dileğiyle inşallah
vefa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım hatırla belki eşin canım üzülme
günaydın ahkeşkemmmm bugün benim evlilik yıl dönümüm kocamdan bi atak bekliyorum ama hatırlaması aslında bi mucize(
günaydın güzeller hayırlı sabahlar iyi bir gün olması dileğiyle inşallah
vefa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım hatırla belki eşin canım üzülme
günaydın vefammm evlilik yıldönümün kutlu olsun... üzülme akşama daha çok var canım... Dün akşamki kv yemeği nası geçtiNe yapmıştı size
saol bitanem...daha nice senelere inşallah sizlerede sağlık ve huzurla...kayınvalidemin meşhur gözlemeleri vardır burda yöresel bişey bu farklı olsun diye açmış hamurdan bize,içini kabaklı,ıspanaklı,yumurtalı çeşitli yapmış patlıcan salatası ve dolma vardı canım,ayyy eve dönerken anneme bana ne koyacağını şaşırdı kışlık için domates sosu kuru palıcan biber,nane,turşu ,asma yaprak ,tarhana birsürü şey hazırlamış annem götürsün diye
saol canım sanada günaydın ya bisene unuttu bi senede doğumgünümü unuttu yan,i benimkinde böle bi potansiyel var kedimi hazırlasam ii olur aslında(sonra çok aglıyorum kendimi üzüyorum
canım benim çoğu erkek te var bu yıldönümü,doğum günü gibi günleri hatırlamamak yada unutmak önemsememek benim arkadaşımın eşide böyle eşine saat almış evlilik yıldönümün de eşi de bana böyle şeyler alma ben hoşlanmam demiş canım
Günaydın kızlar nasılsınız
saol canım sanada günaydın ya bisene unuttu bi senede doğumgünümü unuttu yan,i benimkinde böle bi potansiyel var kedimi hazırlasam ii olur aslında(sonra çok aglıyorum kendimi üzüyorum
canım benim çoğu erkek te var bu yıldönümü,doğum günü gibi günleri hatırlamamak yada unutmak önemsememek benim arkadaşımın eşide böyle eşine saat almış evlilik yıldönümün de eşi de bana böyle şeyler alma ben hoşlanmam demiş canım
saol bitanem...daha nice senelere inşallah sizlerede sağlık ve huzurla...kayınvalidemin meşhur gözlemeleri vardır burda yöresel bişey bu farklı olsun diye açmış hamurdan bize,içini kabaklı,ıspanaklı,yumurtalı çeşitli yapmış patlıcan salatası ve dolma vardı canım,ayyy eve dönerken anneme bana ne koyacağını şaşırdı kışlık için domates sosu kuru palıcan biber,nane,turşu ,asma yaprak ,tarhana birsürü şey hazırlamış annem götürsün diye
günaydın ahkeşkemmmm bugün benim evlilik yıl dönümüm kocamdan bi atak bekliyorum ama hatırlaması aslında bi mucize(
günaydın vefammm evlilik yıldönümün kutlu olsun... üzülme akşama daha çok var canım... Dün akşamki kv yemeği nası geçtiNe yapmıştı size
günaydın mutlum amin inşşaşalllahh canım
evet erkeklerindogası bu canım haklısınnn
efsuncum ne oldu niye kendini nasıl hissettiğini bilmiyosun
günaydın vefacımm öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun. bitanem beklentilere girme olur mu çok üzülürsün sonra. yaparsa sürpriz olur yapmazsa da sen ona az dokundurarak bi laf sölersin. ama bunun için canını sıkma lütfen
saol ahkeşkem ama ben böyle şeylere önem verdimi defalarca anlattım küçük şeyler ama büyük mutluluklar insan önemsendiğini hissettiği kadar güzel bi duygu yok,ama akılları başka işe geldimi günler öncesinden plan yapıyo,memlekete gidince çocukla teyzesigil yatsın yanımızda kalmasın die
yaaa ahkeşkem kızacaksın bana ama napim elimde olmuyo bazen noldugunu bende anlayamıyorum
gece duş alırken birden ağlamaya başladım yine... Duştan sonra yatarken eşim uyudu numarası yapmış
bende uyuyayım bari dedim sonra sarıldı bana uyumadım ben şaka yaptım diye
bende rahat bırak beni dedim nedenseAma neden niye dedim noldu bilmiyorum
![]()
Sabah gönlünü aldım gerçi ama içimde bazen baskası oluyo gibi
saol ahkeşkem ama ben böyle şeylere önem verdimi defalarca anlattım küçük şeyler ama büyük mutluluklar insan önemsendiğini hissettiği kadar güzel bi duygu yok,ama akılları başka işe geldimi günler öncesinden plan yapıyo,memlekete gidince çocukla teyzesigil yatsın yanımızda kalmasın die
ya efsunum yapma allahaşkına yaaa bana akıllar veriyosun sen neler yapıyosun. Ortada hiçbişey yokken. Lütfen yapma ilişkine kendin zarar veririsin böle biraz rahat ol artık yaa. Bu kadar zayıf mısın sen efsun?