"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bizde iyiyz efsun teyzesi ama azcık moralimizbozuk....bn kpss ye girmiştim tercih yapıcaktım ama bilecik te ortaöğretim için hiçbir kadro açılmamış..ilçelerinde bile kadro yok.bnm seneyede tercih hakkım varmı kadro olursa diye....yoksa tamamen hakkım bitiyomu onuda bilmiyorum.kafam karışık...

bozma moralini canım yaaaa bildiğim kadarıyla 2014 kpss olana kadar tercih yapma hakkın var sanırım tercih hakkı çıktığı zaman çünkü 2010 da girince ben 3 4 defa tercih yaptım o puanımla 2012de girince yeni puanla tercih yapıyoruz işte bu defa... Ama üzülme hemen nasip kısmet bu işler canım sen kızımıza iiii bak annesi :16:

teşkkr ederiz efsun teyzesi.şimdi eşyalarını çıkardım herşeyi unuttm onları görünce..bi kaç bişey aldık şimdiden..biz biraz erkenciyiz...eşyaları bile bu kdr mutluluk veriyosa kendi kim bilir nasıl bişey ayy :16:

teşkkr ederiz efsun teyzesi.şimdi eşyalarını çıkardım herşeyi unuttm onları görünce..bi kaç bişey aldık şimdiden..biz biraz erkenciyiz...eşyaları bile bu kdr mutluluk veriyosa kendi kim bilir nasıl bişey ayy :16:

sen hamişken almışsın neclasucum en azından ben olamayan kızıma elbise aldım :9: :9: :9: :43:
Erkenci ol tabi nolur nolmaz hatta 7.ayda çantan hazır dursun kenarda canım
aaayyy evet kendisi nası bişey olacak acaba bende çok merak ediyorum
neclasu yaaa ben seni de hiç görmedim aslında :14:

beni de ekleyin kızzz :9:

merhabalar,selamlar güzeller !!!
nasılsınız bakalım....

efsun akşam o vakitte yalnızdım ben de buralardaydım kimse buraya girmez diye girmemiştim,bak keşke girseydim...

Son düzenleyen: Moderatör:
tmmm canım hoşbuldum..

nasıl gidiyo :49:

maşallah iyi olduğunu hissettim :nazar:
şaka maka baya da zaman geçti neclasucum,ne çabuk geçti yaa!!

aa cnm bnm.ekle beni faceden.özel msj gönderiyorum sana dur..
gönderdim cnm ekle beni....açığım zaten...

yemekteydim neclasucum kusura bakma olurmu hemen ekliyorum canım

beni de ekleyin kızzz :9:

merhabalar,selamlar güzeller !!!
nasılsınız bakalım....

efsun akşam o vakitte yalnızdım ben de buralardaydım kimse buraya girmez diye girmemiştim,bak keşke girseydim...

hoşgeldin canım aynı çalışmaya devam
aaaa sende kk daydın bende canım sıkıldı oturmaktan kös kös
kocan kursa mı gitmişti canım

tmmm canım hoşbuldum..

nasıl gidiyo :49:

maşallah iyi olduğunu hissettim :nazar:
şaka maka baya da zaman geçti neclasucum,ne çabuk geçti yaa!!

iyiym çok şükür..evet gerçekten çabuk geçti...nasıl hamiş kalabilirim diye araştırıyodum ya burda...o sırada dedemin hastalığı bana herşeyi unuttrdu ve o an hamile oldğmu öğrenmiştim..eşyalarını bile artık yavaş yavaş alıyoruz...ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin...

yemekteydim neclasucum kusura bakma olurmu hemen ekliyorum canım

hoşgeldin canım aynı çalışmaya devam
aaaa sende kk daydın bende canım sıkıldı oturmaktan kös kös
kocan kursa mı gitmişti canım

kolay gelsin...
kurstaydı evet canım,alışkın değilim ya sıkılıyorum bazen,buraya filan da giriyo,bişeyler okuyorum..

iyiym çok şükür..evet gerçekten çabuk geçti...nasıl hamiş kalabilirim diye araştırıyodum ya burda...o sırada dedemin hastalığı bana herşeyi unuttrdu ve o an hamile oldğmu öğrenmiştim..eşyalarını bile artık yavaş yavaş alıyoruz...ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin...

amin canım..zamanında ben de çok araştırıyodum,hatta bu siteye o yüzden üye oldum,hoşuma gitti hamilelikle ilgili şeyler okumak..
ama artık hiç bakmıyorum bile,hayırlısı,nasibimiz ne zamansa

iyiym çok şükür..evet gerçekten çabuk geçti...nasıl hamiş kalabilirim diye araştırıyodum ya burda...o sırada dedemin hastalığı bana herşeyi unuttrdu ve o an hamile oldğmu öğrenmiştim..eşyalarını bile artık yavaş yavaş alıyoruz...allah ım isteyen herkese nasip etsin...

evet çok çabuk geçti inşşallahh doğum yaptıgın günüde paylaşıcaz burda :16:
Bu arada canım çok tatlısın :12: :123:

kolay gelsin...
Kurstaydı evet canım,alışkın değilim ya sıkılıyorum bazen,buraya filan da giriyo,bişeyler okuyorum..

Amin canım..zamanında ben de çok araştırıyodum,hatta bu siteye o yüzden üye oldum,hoşuma gitti hamilelikle ilgili şeyler okumak..
Ama artık hiç bakmıyorum bile,hayırlısı,nasibimiz ne zamansa

sağol canım
aynen bende eşim 9da geldi dün çok sıkıldım akşam gireyim dedim bende takıldım ölee bişeyler okudum

evet çok çabuk geçti inşşallahh doğum yaptıgın günüde paylaşıcaz burda :16:
Bu arada canım çok tatlısın :12: :123:

sağol canım
aynen bende eşim 9da geldi dün çok sıkıldım akşam gireyim dedim bende takıldım ölee bişeyler okudum

ee daha daha ne var ne yok,bayadır görüşemedik..
bize haftasonu kaynımlar geldi,bir fırtına atlattım sorma!
3 gün misafir ağırlamış oldum,hem ilkti,ne kadar iyi olsak da stres yapıyo insan,güzel olsun istiyo herşey..
bi de her gün sabahlara kadar oturduk,uykusuzluk da eklenince........
ama çok şükür güzelce oldu herşey....

ee daha daha ne var ne yok,bayadır görüşemedik..
Bize haftasonu kaynımlar geldi,bir fırtına atlattım sorma!
3 gün misafir ağırlamış oldum,hem ilkti,ne kadar iyi olsak da stres yapıyo insan,güzel olsun istiyo herşey..
Bi de her gün sabahlara kadar oturduk,uykusuzluk da eklenince........
Ama çok şükür güzelce oldu herşey....

aynen görüşemedik uzun zmndır
aayyyy tabiii güzel olmuştur değişiklik olmuştur sanada canım yaaaa
güzel geçmesine sevindim valla
bizde de gecen hafta fırtınalı geçti eşimle kavga etmiştik ben hatalıydım
çok ugrastım affetsin diye affetti sonunda 4.günde :16:
Cumartesi de belime kadar gelen saçlarımı kestim :43:
Eşim üzüldü bozuldu ama konusunu bile açtırmıyor evde
bi kv memnun oldu saçlarımı kesmeme öleee işte
bu arada eşim bebiş için bitkisel karışımlar aldı onları yiyip içiyoruz :9:

Son düzenleme:
aynen görüşemedik uzun zmndır
aayyyy tabiii güzel olmuştur değişiklik olmuştur sanada canım yaaaa
güzel geçmesine sevindim valla
bizde de gecen hafta fırtınalı geçti eşimle kavga etmiştik ben hatalıydım
çok ugrastım affetsin diye affetti sonunda 4.günde :16:
Cumartesi de belime kadar gelen saçlarımı kestim :43:
Eşim üzüldü bozuldu ama konusunu bile açtırmıyor evde
bi kv memnun oldu saçlarımı kesmeme öleee işte
bu arada eşim bebiş için bitkisel karışımlar aldı onları yiyip içiyoruz :9:

saçlarını mı kestiin,banyoda zor oluyo ama uzun saç çok seviyorum ben..benimkiler de uzun biraz ama daha uzun olsun istiyorum,zorluklara rağmen :)
eşine inat mı kestin yoksa :9:

bebiş çalışmalarına tekrar mı başladınız,sevindim buna...inşallah hayırlısı olsun

saçlarını mı kestiin,banyoda zor oluyo ama uzun saç çok seviyorum ben..benimkiler de uzun biraz ama daha uzun olsun istiyorum,zorluklara rağmen :)
eşine inat mı kestin yoksa :9:

Bebiş çalışmalarına tekrar mı başladınız,sevindim buna...inşallah hayırlısı olsun

evet banyoda zor oluyodu ama evet her zorluga ragmen uzun sac güzeldi her zmn bende çok seviyorum :16: :43:
Eşime inat değilde sıkıntılı bi dönemdeydim psikolojim bozuktu kaç gece makası geri koydum çekmeceye ama cumartesi gece koyamadım işte nasıl olduysa :43:

Yaa ben istemiyorum aslında suan :43:
Eşimede dedim kendimi hazır hissetmiyrm diye üzüldü olsun daha 9 ay var nasılsa hazırlanırsın dedi :9:
Eşim çok istiyor bana sordukları gibi onada soruyolardır eminim :43:

evet banyoda zor oluyodu ama evet her zorluga ragmen uzun sac güzeldi her zmn bende çok seviyorum :16: :43:
Eşime inat değilde sıkıntılı bi dönemdeydim psikolojim bozuktu kaç gece makası geri koydum çekmeceye ama cumartesi gece koyamadım işte nasıl olduysa :43:

Yaa ben istemiyorum aslında suan :43:
Eşimede dedim kendimi hazır hissetmiyrm diye üzüldü olsun daha 9 ay var nasılsa hazırlanırsın dedi :9:
Eşim çok istiyor bana sordukları gibi onada soruyolardır eminim :43:

zaten psikoloji ile saç kesmek,kestirmek arasında bi bağ var :)
klasik olcak ama kökü sende diyorum.................

bana da bazen hazır değilim gibi geliyo,hatta hazır olmaktan ziyade bebeksiz olmak işime geliyo,böyle iyiyiz diyorum,geziyoruz tozuyoruz kafamıza göreyiz,mutluyuz da şükür...ama hayırlısı tabii,olsa hayır demem :16:

1 seneyi de geçtik ya bana da soruyolar bazen,alakasız insanlar sorunca sinir oluyorum,sanane diyesim geliyo

hem Allah verecek,bizim yapmamızla olmuyo öyle değil mi,al işte sen de ben de biliyoruz birbirimizi,kaç aydır olmadı...neden?? tıbben bi neden yok..nasip değil henüz demekki..yani bu mesele canımı sıkıyo bazen,üstünde durmuyorum ben de..

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten psikoloji ile saç kesmek,kestirmek arasında bi bağ var :)
klasik olcak ama kökü sende diyorum.................

Bana da bazen hazır değilim gibi geliyo,hatta hazır olmaktan ziyade bebeksiz olmak işime geliyo,böyle iyiyiz diyorum,geziyoruz tozuyoruz kafamıza göreyiz,mutluyuz da şükür...ama hayırlısı tabii,olsa hayır demem :16:

1 seneyi de geçtik ya bana da soruyolar bazen,alakasız insanlar sorunca sinir oluyorum,sanane diyesim geliyo

hem allah verecek,bizim yapmamızla olmuyo öyle değil mi,al işte sen de ben de biliyoruz birbirimizi,kaç aydır olmadı...neden?? Tıbben bi neden yok..nasip değil henüz demekki..yani bu mesele canımı sıkıyo bazen,üstünde durmuyorum ben de..

evet bencede var tüm bayanlar kuaförde alıyor soluğu :9: Evet kökü bende üzüldüm ama olsun napim :14:

Ben psikolojik olarak istemiyorum evden dolayı :43: Ama naip rabbim isterse bende hayır diyemem :16:

Aynen öleee tıbben bişey yok ama dediğin gibi nasip değil şuan demekki bize... Bende durmuyorum artık üstünde ama eşim çok istiyor yaaa her sabah akşam hatırlatıyor yedin mi diye :9: :9: :9:
Onda su var tadı çok kötüymüş söylene söylene içiyor gece yatarken sonrada ama olsun diyor işte :49: :9: :16:

evet bencede var tüm bayanlar kuaförde alıyor soluğu :9: Evet kökü bende üzüldüm ama olsun napim :14:

Ben psikolojik olarak istemiyorum evden dolayı :43: Ama naip rabbim isterse bende hayır diyemem :16:

Aynen öleee tıbben bişey yok ama dediğin gibi nasip değil şuan demekki bize... Bende durmuyorum artık üstünde ama eşim çok istiyor yaaa her sabah akşam hatırlatıyor yedin mi diye :9: :9: :9:
Onda su var tadı çok kötüymüş söylene söylene içiyor gece yatarken sonrada ama olsun diyor işte :49: :9: :16:

:9: yararlı şeylerin de tadı kötü oluyo tabii..

bunları da denemek lazım belki ama benim hiç isteğim gücüm yok uğraşmaya,bıraktım herşeyi kendi haline..
sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz,ikimiz de sigara içmiyoruz zaten bu şekilde anca..başka da bişey yapmıyorum...
napiim valla ne diyim kimseye bişey de diyemezsin,veren de Allah,bekleten de Allah...

sen de evi barkı takma kafana,hatta hiçbişeyi takma,değmez inanki,kendine etme..bebek de hangi eve gelirse gelsin başın üstüne ;)

:9: Yararlı şeylerin de tadı kötü oluyo tabii..

Bunları da denemek lazım belki ama benim hiç isteğim gücüm yok uğraşmaya,bıraktım herşeyi kendi haline..
Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz,ikimiz de sigara içmiyoruz zaten bu şekilde anca..başka da bişey yapmıyorum...
Napiim valla ne diyim kimseye bişey de diyemezsin,veren de allah,bekleten de allah...

Sen de evi barkı takma kafana,hatta hiçbişeyi takma,değmez inanki,kendine etme..bebek de hangi eve gelirse gelsin başın üstüne ;)

sorma canım faydalı yaa kötü olacak illa :9:

Benimde yok aslında ve istemiyorumda ama eşim kırılmasın diye yiyorum napem :16:
Ben eşime sigarayı bıraktıramadım yaaaa ama konuscam en kısa zmnda bu konuyu :47:

Anladım sonunda zaten kendime bize zarar verdiğimi ahkeşkemin takdiklerini deniyorum duymamaya görmemeye çalışıyorum artık daha mutluyum o yüzden... Bebekte nasip artık...

Back
X