"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

vaay bizim annecikte burdaymış. nasılsın neclasucum nasıl gidiyoo[/Q

napalım yaramaz kızımla müge anlı teyzesini izliyoruz..kendime benzetcem çocuğuda...şimdiden bi tekmeler atıyo..doğunda yandık diyorum...pazartesi de kjontrlmz var.özledik kızımızı görcez bkm büyümüşmü...siz neler yapıyosunz..

ahkeşkem çok şükür iyiyim;

buarada tüm kızlar hayırlı cumlara bakalım hepinize,,,kızlar k.validem ve eşim aralıkta ameliyat olcaklar dualarınızı bekliyuorum canlarrr

allah şifa versin canım dualarımız seninle tabiki. hayırdır çok önemli bişey değil demi. ikisi aynı zman mı olacak

napalım yaramaz kızımla müge anlı teyzesini izliyoruz..kendime benzetcem çocuğuda...şimdiden bi tekmeler atıyo..doğunda yandık diyorum...pazartesi de kjontrlmz var.özledik kızımızı görcez bkm büyümüşmü...siz neler yapıyosunz..

canım allah sağlık sıhat versin ne güzel evde sıcacık keyfini çıkart bakalım valla özendim :)))maşallah

anasının kızı deseene. bizdede ne olsun canım bildiğin gibi iişte aynı bi değişiklik yok. iş ev, ev iş öle geçiyo zaman bu aralar uyku problemim var bıraksalar 7/24 uyurum. sabahları çocuk gibi bi zor kalkıyorum ki

allah şifa versin canım dualarımız seninle tabiki. hayırdır çok önemli bişey değil demi. ikisi aynı zman mı olacak

çok önemli değil ama operasyon yinede k.validem safra kesesinden olacak,aslında istese bahara olabilirdi ama tutturdu aralık sonu diye annenler gelsin oğlana baksınlar 2-3 hafta dedi bende bişey diyemedim,eşiminde yıllık izni duruyo kullanması da gerekiyo,bende dedim hazır annen ameliyat olacakken sende kurtul fıtıktan problemi var kaç defa doktor ameliyat dedi rahatsız oluyo ,olda kurtul dedim analı oğullu beraber yatarsınız görümcemde size bakar bende bizim evimizde kendi annelerle olurum dedim

buarada tüm kızlar hayırlı cumlara bakalım hepinize,,,kızlar k.validem ve eşim aralıkta ameliyat olcaklar dualarınızı bekliyuorum canlarrr
geçmiş olsun canım ne ameliyatı bu kötü bişey değildir inş..

sağol banuşum çok şükür şimdi daha iyiyimmm çok zor diş ağrısı sanada geçmiş olsun,bağdemcik için bir diş sarımsağı ez tuzla ,bagdemciğine doğru bastır geçiriyor bakkk[/QUOTE]

hımm bu sarımsağı hiç duymamıştım deneyeyim bakalım akşam benim bademcikler çok sık şişmeye başladı anlamıyorum vallaa.

bende doğum iznindeyken çok seyrederdim müge anlıyı hatta o zamanlar sinem adında bi kız kayıptı halada bulunamadı ağlardım ona hergün :43:allah ailesine kavuştursun inş....

3. Yine iyi.bizimkisi daha birnciyi doğurmadım...5 e kadar yolu var diyo.bu doğduktan sonra hemen bi tane daha olcakmış.sonrası kısmet diyo..o kdrda değil dedim.fabrikamıyım bn seri üretim yapayım

valla bende istiyorum 4-5 tane :27:

çok geçmiş olsun canım dualarım seninle....

ben ugrasıyorummmmm

bende doğum iznindeyken çok seyrederdim müge anlıyı hatta o zamanlar sinem adında bi kız kayıptı halada bulunamadı ağlardım ona hergün :43:allah ailesine kavuştursun inş....
cnm evet o bulunamadı ama bnce o kızı öldürdüler.çünkü bn geçenlerde inegöle gittim.dağlık ve ormanlık alan çok.öldürüp bi yere atmış olma ihtimlleri yüksek.yoksa bi kişi çıkar derdi bn kızı gördüm saklıyolar fln diye...

cnm evet o bulunamadı ama bnce o kızı öldürdüler.çünkü bn geçenlerde inegöle gittim.dağlık ve ormanlık alan çok.öldürüp bi yere atmış olma ihtimlleri yüksek.yoksa bi kişi çıkar derdi bn kızı gördüm saklıyolar fln diye...

benimde aklıma öldürüldüğü geliyo 2 seneyi geçti bir duyan olurdu ama annesinin yakarışlarını görünce yürek dayanmıyor allahım bunu yapanların cezasını versin bir anayı bu kadar ağlattılarya allahından bulsunlarrr

kızlar ben geldim,tabi herkes yemekte ama olsun...
bugün dışarda biraz işlerim var,siz gelince muhtemelen ben çıkıcam :) denk gelemeyebiliriz,ama özledim sizleri..
ben iyiyim...dün ankaradan geldim,2 günlüğüne gitmiştim,eşim gönderdi sağolsun,git biraz değişiklik olsun dedi,bunalıyorum ya....
çok da iyi oldu tabii,ama insanın eşinden ayrı kalması da çok kötü oluyomuş parçam olmuş o benim :16:
neyse,Allah böyle ayrılık versin...

2 gün boyunca sadece annemlerde kaldım,bütün akrabalarımı gördüm,güzel vakit geçirdim ve geldim,şimdi burdaki hayata devam...

bende haberler böyle,sizleri de okudum,iyi bakın kendinize,hasta olanlar,iyileşin bi an önce ;)

görüşmek üzere güzeller

hepinize hayırlı haftalar olsun canlarım
inşşallahhh bu hafta gönlünüzden geçen tüm güzellikler gerçekleşir....
ben eşimle beraber güzel bi hafta sonu geçirdim :16:
kv kıskançlıkları dışında sıkıntımız yok bu ara...
siz nasılsınız bakayımmm...

ben iyiyim banum sen nasısın çocuklar nası canım

bizim haftasonumuz hastalıklarla geçti efsunum benim bademcikler şişti cumartesi günü çok kötüydüm eşim işten geldi dr götürdü beni oğlanında boğazında iki tarafında fındık kadar şişlik farketmiştik onlarıda gösterelim dedik dr lenf bezi şişmesi dedi geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı şişmiştir ama antibiyotik vericem 1 hafta içinde inmezse uzmana götürün inş altından bişey çıkmaz dedi canım çok sıkıldı ilacını kullanıyoruz cumaya uzmandan randevu aldım o güne kadar iner inş...kızlar dua edin önemsiz bişey olsun moralim çok bozuk..:43:

günaydın hatuncuklar...
hayırlı günler... hayırlı işleriniz olsun inşşşallahhh....

Eklentiler

• $00.webp
    $00.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 87
Back
X