"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bizim haftasonumuz hastalıklarla geçti efsunum benim bademcikler şişti cumartesi günü çok kötüydüm eşim işten geldi dr götürdü beni oğlanında boğazında iki tarafında fındık kadar şişlik farketmiştik onlarıda gösterelim dedik dr lenf bezi şişmesi dedi geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı şişmiştir ama antibiyotik vericem 1 hafta içinde inmezse uzmana götürün inş altından bişey çıkmaz dedi canım çok sıkıldı ilacını kullanıyoruz cumaya uzmandan randevu aldım o güne kadar iner inş...kızlar dua edin önemsiz bişey olsun moralim çok bozuk..:43:

çok geçmiş olsun banum yaaaa
inşşallah oğluşunda da bişey çıkmaz canım dualarım sizinle....

banuşum allah şifa versin çok üzüldüm inşallah basit bir solunum enfeksiyonudur canım dualarım seninle.....

kızlar hepinizi öpüyorum,sevgiyle kalın.....

günaydın kızzlarrrrr

Eklentiler

• $k.webp
    $k.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 56
kızlar bu gece rüyamda bizim buraaa kar yağmıştı her yer bembeyadı tıpkı kartpostal gibiydi camdan bakarken...
ama uyandım baktım kar mar yok :43:
hemen netten baktım tabir ne diyor bakın:

Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.

bende tam mevsiminde gördüm sanırım:16: dün ilk kar edirneye düştü diye duymuştum haberlerde :9:

bu arada dün itibariyle işten ayrıldım kızlar kurtuldum iş kaliteme uymayan yerden :52:

dün gece işkurun sitesinden 8 -9 tane muhasebe eleman ilanı buldum 1 saat sonra evden çıkcam önce aöf uğrayıp kitaplarımı alcam büronun tam karşısında samsun işkur müdürüğü var oraya gidip açılan kurs falan varmı diye onları araştırcam... buldugum iş ilanlarıyla görüşeyim diyorum :9:

kısacası hayatıma yeniden bi sayfa acmaya çalışıcam... evden umut yok zaten bende hayatın verdiklerini kendi lehime çevirmeye çalışıcam artık...
inşşşallah herşey güzel olacakkkkk

kızlar şimdilik çıkıyorum ama sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum canım dostlarım benimmmmmmmm
bugün herşey gönlünüzce olsun innşşallahhhhhh

kızlar buda kocişime dün akşam yaptığım pastam :9: :52: :27:
herşey bitmişti ömrümü yazarken eşim geldi sohbetten
o kadar çok sevindi ki beni mutfakta pasta yapıyo görünce :16: :16: :16:
ayyyyy çok güzeldi :nazar: :nazar: :nazar:

bu arada ahkeşkem takdikler için teşekkür ederim canımmmmm
senin öğütlerin yolunda ilerlemeye devam ediyorum :27:

Eklentiler

• $Fotoğraf0870 - Kopya.webp
    $Fotoğraf0870 - Kopya.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 55
ayyyy kızlar demeyi unuttum anneanne pazar akşamı kızına gitti yani teyzeye kalmaya :14: :9: :52: :27:
dün gece yagmur var diye onun odasına çamaşır serdim tele :9:
gece onuda rüyamda gördüm eve gelmişte :53:
diyorum pazartesi 1 salı 2 hemen 2 günde geri gelmiş eve diyorum rüyamda :9:
inşşallahh uzun süre gelmezzz

canlarım merhabalar herkese günaydın kimsecikler yok yine girip bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum sonra.
efsuuun bu arada çok sevindim inşallah herşey çok güszel oolacak.her zaaman yanında olduğumu unutma sölediklerimide uygulamaya devam hayat daha güzel olcak o zaman.
eylüşüm sen ne yapıyon yaaaa bu efsun tembel çıktı ondan bebiş haberi yok senden ne haber iice çalışmaları bitirdiniz mi ne. ayyy bi teyze olalım yaaa. hadi kızlar topiğe can gelsin istiyorum artık.

banuşum çok geçmiş olsun yaaa. topiğe giremedim görmedim ondan bişey yazamadım.

bu arada ben can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım ve gittim kuaföre kestirdim saçları boyattım valla mutluluğum tavan yaptı taki eve gelipte eşim yemekten sonra uyuyup kalana kadar tabi:( canımı sıktı deliiii insan benim gibi güzellik dururken uyurmu hemen yaaaa hıııııııııhhhhh kendi bilir kendi kaybetti :33:

kızlarrrrr ;çok özledim eski sohbetlerimizi yaa,,,

efsunum inş hayatında aldığın güzel bir başlanğıç kararı olur canım benim gönlüne göre iş bulursun inşallah ,,,

ayyy ahkeşkem nasıl ii gelmiştir değişiklik insana ii yapmışsın bi kuaför ihtiyacı olanda benim valla:)) eşine gelince bencede kendi kaybetmiş :(((

banuşum nasıl oldunuz merak ediyorum hepinizi

naz,neclasu, eylüşşş kızlar sizde artık çok girmiyosunuz ya özlettiniz kendinizi

bu arada kızlarrr pazartesi eşimin doğumgünüydü çok güzel bir kutlama yaptıkkk eşim kıyamam çok mutlu oldu ya canım o benimmmm canımmm

slm kızlar nasılsınız;

kimse yok ama ben yinede yazayım cuma günüde izne ayrılıyorum zaten 15 gün aranızda olamıcam oğlumun bezeleri hala duruyor 1 şişe bioment antibiyotık kullandık ama inmedi cuma 2 de randevumuz var bakalım ne diyecek dr inş olumsuz bişey duymam,benden haberler böyle kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi :54:

günaydın kızlarrrrrr

kv sabahtan doktora gitmiş bize demeden eşimle şöleee güzel bi kehvaltı yaptık :16:
sofrayı toplamadan bi bakem kızlara dedim... ama kimse yok :14:

ahkeşkem çok ii yapmışsın canım değişiklik olmuştur bende dün boya aldım kızıl hafta sonu falan boyatcam kuzenime :9: çok sağol canım iiii ki varsın :16: aynen uygulamalara devam... bebişe gelince bitkisellere devam bizde dün eşim bi tarif daha yaptı :9: herifim çocuk diye çıldırdı bu ara :9: herhalde çok yakın zamanda deyzeeee olcan canım inşşallahhh gerçi erken diyrm ben ama nasip kısmet Rabbim bilir :nazar:

vefam bence sende git kuaföre valla çok ii geliyor canım doğum gününün iiii gecmesinede çok sevindim :16:

banum tekrardan çok geçmiş olsun yaaaa ama üzülme sen yinede yarın bi gidin bakalım ne dicek doktor ?
ama sen izne ayrılırsan nası haber alcaz biz senden yaaaaa :43:
necatiyi merak ederim ben ama :43: haber ver ama yinede sen

günaydın kızlar nasılsınız . ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür . bende özledim vefam girip bakıyorum kimseler olmayınca çıkıyorum bende:14: efsuncuğum işten ayrılmışsın hayırlısı olsun canım senin için . banucuğum oğluna çok geçmiş olsun . ahkeşkeciğim değişiklik yapmış saçları kestirip boyatmış oh ne güzel .

günaydın kızlar nasılsınız . ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür . bende özledim vefam girip bakıyorum kimseler olmayınca çıkıyorum bende:14: efsuncuğum işten ayrılmışsın hayırlısı olsun canım senin için . banucuğum oğluna çok geçmiş olsun . ahkeşkeciğim değişiklik yapmış saçları kestirip boyatmış oh ne güzel .

günaydın nazcım
ayyyy siz iii olun hep inşşallahhhh canım
bulantıların nası geçmiştir inşşallah biraz daha yaaa :14:
evet çıktım işten canım karışık bi yerde benim için stresliydi patrona ayrılcam dediğim günden itibaren bütün sıkıntım geçti son 1 ay çok rahat çalıştım o yüzden :9: neyse hakkımda hayırlısı artık yine bakıyorum iş durmak yok çalışmaya devam :9: inşşallah gönlüme göre bi yer olur....

aynen bende bakıyrm kimse yok gidiyorum :14: çok dağıldık toplanalım bence

günaydın nazcım
ayyyy siz iii olun hep inşşallahhhh canım
bulantıların nası geçmiştir inşşallah biraz daha yaaa :14:
evet çıktım işten canım karışık bi yerde benim için stresliydi patrona ayrılcam dediğim günden itibaren bütün sıkıntım geçti son 1 ay çok rahat çalıştım o yüzden :9: neyse hakkımda hayırlısı artık yine bakıyorum iş durmak yok çalışmaya devam :9: inşşallah gönlüme göre bi yer olur....

aynen bende bakıyrm kimse yok gidiyorum :14: çok dağıldık toplanalım bence

bulantılar devam efsunum şu 3. ayı atlattıktan sonra geçer yada azalır diyorlar sabırsızlıkla bekliyorum o günleri :16:

bulantılar devam efsunum şu 3. ayı atlattıktan sonra geçer yada azalır diyorlar sabırsızlıkla bekliyorum o günleri :16:

azalıyo cnm merak etme.sonrası çok güzel oluyo..çektiğin bulantılara değecek.sabret..bebişimin odası tamamlansaydı bi foto atardım o zmn daha iyi anlardın ne demk istedğimi

Son düzenleme:
kızlarrrrr ;çok özledim eski sohbetlerimizi yaa,,,

efsunum inş hayatında aldığın güzel bir başlanğıç kararı olur canım benim gönlüne göre iş bulursun inşallah ,,,

ayyy ahkeşkem nasıl ii gelmiştir değişiklik insana ii yapmışsın bi kuaför ihtiyacı olanda benim valla:)) eşine gelince bencede kendi kaybetmiş :(((

banuşum nasıl oldunuz merak ediyorum hepinizi

naz,neclasu, eylüşşş kızlar sizde artık çok girmiyosunuz ya özlettiniz kendinizi

bu arada kızlarrr pazartesi eşimin doğumgünüydü çok güzel bir kutlama yaptıkkk eşim kıyamam çok mutlu oldu ya canım o benimmmm canımmm

vefacım evet fazla giremiyorum...bnm doğum kısmetse mart sonu nisan başı olacağı için çok kış gelmeden hazırlıkları bitireyim diyorum..o yüzden pek giremiyorum.yoksa iyiyiz yani..siz neler yapıyosunuz kızımın teyzeleri...

geçer inşşalllaah canım yaaa

azalıyo cnm merak etme.sonrası çok güzel oluyo..çektiğin bulantılara değecek.sabret..bebişimin odası tamamlansaydı bi foto atardım o zmn daha iyi anlardın ne demk istedğimi
vefacım evet fazla giremiyorum...bnm doğum kısmetse mart sonu nisan başı olacağı için çok kış gelmeden hazırlıkları bitireyim diyorum..o yüzden pek giremiyorum.yoksa iyiyiz yani..siz neler yapıyosunuz kızımın teyzeleri...

yaaaaa odanın bitmesini bekleme neclasu sen yaaa :14:
bizde aynı canım devam yaşamaya

bu saatte kimse olmaz ama ben yazmak istedim şimdi...
hepinizin yazdıklarını tek tek okudum..
efsun işten ayrılmana sevindim,senin adına yani,memnun mutlu değildin,hayırlısıyla daha iyi yerlerde ol inşallah..

hepinizi özledim..topik kapanır diye korkuyorum,kimse yazmıyo ya,ben de dahil..
girip çıkıyorum hep,kimse yok diye..
bu arada eşim izinde,evde..o yüzden gündüzleri girmiyorum..
geçen hafta ankaraya gittim,hem de tek başıma,eşim izin verdi :16: bunaldım biraz diye gönderdi sağolsun,bi ankara havası alıp geldim,2 gün..
haftaya da birlikte gidicez :)

bebiş çalışmaları devam,üstünde durmasak da,Allaha kalmış bişey,o verecek inşallah,bunu takmıyorum bu ara..
iyiyim hoşum mutluyum..yüzmeye de devam,balık gibiyim maşallah :nazar: :27: :27:

öyle işte benden havadisler bu kadar kızlar..
pek yakında kesintisiz muhabbetlere dönmek istiyorum sizlerle,umutluyum :)
öpüyorum her birinizi,naz neclasu bebişlere iyi bakın..
banucum,vefam,ahkeşkem,efsunum sizler de kendinize iyi bakın,hep mutlu mutlu gülümseyin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X