Eş-görümce

Kardesi yahu istedigini yapar kirasini da öder. Ayrica daha hamilesiniz dogmamis bebege ne alacakti ki? Eger calismiyorsam zerre karisamam esimin ailesine yardim etmesine. Calisiyorsam o da benim aileme yardim etmeme karisamaz.
Kocayi kendine ait gormek te moda oldu. Ailesi onlar.

Ailesine yardım etsin tamam ben de karışmam eğer ihtiyaçları varsa.kardeşine annesi babası baksın madem durumları iyi onlar ödesinler kiralarını.kardeşine haçlık versin bi ihtiyacın var mı desin ama kirasını kadar da hep abisinin ödemesi normal değil.
Eşinizin parası sizin paranız harcayın bebeğiniz için her şeyi alın o da parayı durumuna göre harcar ilk önce sizi ve bebeğinizi düşünmek zorunda.

Kpss ye hazırlanan kişi öğrenci değildir.. Hem çalışır hem hazırlanır.. Ne güzel valla, abim hem dershaneye yollasın hem kiramı ödesin.. Eşleri bir kursa gitse, bir dışarı çıksa olay yapar bu adamlar.. Gitsin ilçeden hazırlansın.. İl de durmak istiyorsa hem çalışıp hem hazırlansın..

Ailenin durumu çok kotuyse yardimci olunabilir evet ama bunu size söylemesi gerekiyor bence eşiniz alışmış aileniz nede olsa destek oluyor diye artık annenizde gelen para yardım hepsini biriktirin eşiniz kendi sorunlarına kendi çözüm bulsun alissin biri destek olmadan gecinmeye annenizin çocuğa yaptığı alisveriside soylemeyin ben aldım diyin onun parasini da versin ayrıca böyle insanlara ben sasiriyorum evli olan insandan çok zorda kalmadikca hediye bile kabul etmem abim evli bir lira istemem esimin de kardeşine vermesini istemem ama borç olarak olabilir zaten bu devirde hersey ateş pahasi çocuk gelecek tek maaş bide onun kirasimi ödeniyor çok saçma kiraya çıkacak durumu yoksa otursun evin de yada sizde kalsın bi sure

Çalışma sakın. Sen çalımazken ve eliniz sıkışıkken kirayı veriyorsa, sen çalışırsan aman bunda karımın da hakkı var, ben şimdi kira vermeyeyim demez. Elimiz bol, daha çok vereyim der. Görünen köy kılavuz istemez. Kendinden kısmayacaksın, bebeğine alışverişe başlayacaksın. Eşin bir şey söylerse , hiiiç altında yatan sinirini belli etmeyecek ve kardeşinin kirasını da bu ay ailen versin hayatım, ben bu alışverişi yapmak zorundayım, bizim çocuğumuz bu, benim anne babamın değil diyeceksin gülümseyerek. Artık o ne anlarsa anlasın.

Eşiniz sizin ailenizin desteğine alışmış bilmiyorum gururlu bir erkek olsa bunu kabul etmez diyeceğim ama sizi de hamile halinizle üzmek istemiyorum
Ben kavga çıkartır mıydım evet
Ama siz çıkartmayın
Sadece napın biliyor musunuz
Yapabilirseniz hiç söylemeyin bu olayı bildiğinizi
Bu günden itibaren bebeğin herşeyini almaya başlayın
Bir şey demezse ne ala eksikleri tamamlarsınız siz de bir şey demeyin
Amaaa bir şey derse hani sıkışacağız vs gibisinden
İşte o zaman “ kirayı bu ay da annenler ödeyiversin “ de bence ! Ha bir de ailen destek olmasın
Gerçekten olmasın
Bakın yaramıyor adama bu iyilik gördünüz

Artık stres yapmayın bebeğe yansır
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sevgiler

Maddi durumumuz Bi iyi Bi kötü diyorsunuz ben anlamadım doğrusu ıslak mendili ikiye bölüp kullanmak elinizde kartlar varken harcamamak bebeğe bir çorap bile almamak bence sizi nasıl olsa harcamıyor bebeğin ihtiyaçlarınıfa kayınvalide alıyor diye eşiniz elindeki parayı ona harcamış bence siz kendinizi değiştirin bu kadar kısmayın çocuğuna insan nasıl bir çorap bile almaz insan heyecanlanır sürekli kıyafet biberon VS bakar yani ben öyleydim bakması bile çok hoşuma giderdi

Ben olsam kiranın daha fazlası kadar her ay alışveriş yaparım hiç üzülmem eşime çünkü hatasını anlasın. Kardeşe tabikide yardım edilir ama evdeki eş kılı kırk yararak çocuğuna bişeyler almaya çalışıyorsa o kira bebeğin rızkıdır. Eşime bildiğimi belli etmeden yaparım. Sorarsa da sen kira öderken sıkılmıyorsun derim. Eş önce evine bakacak evine sorumlu sonra kalırsa çevreye

Eşiniz kadar bunu kabul eden görümce de sorunlu bence

ister çalışır ister çalışmazsınız ama evin erkeği olarak o çalışıp evini geçindirmek zorunda. Kardeşi şımarıklık yapıyor ilçedeki evin suyu mu çıkmış, velev ki çıkmış kendi babası ödesin ya da çalışıp kendi ödesin. Eşinizin önceliği kendi evi, eğer sizden kısmadan arttırırsa kardeşine istediği gibi harcar.

Eşinin parası neden senin paran değil? Sen ev işi yapıyor musun? Adamın çamaşırını bulaşığını yıkıyor musun? Yemeğini pişiriyor musun? He kendi çalıştığı kendine, senin çalıştıkların?
Bir de hamilesin ortak çocuğunuza bakacaksın.
İşte sen böyle düşünürsen, görümcen de o benim abimin parası der, sana her lafı söyler, ortak paranızı da harcar sen bilmeden.
Böyle düşünme lütfen.

Gizli saklı olmasa ve imkanlarınız uygun olsa öğrenci olan kardeşine yardımcı olması gayet normal olurdu ama siz kemer sıkıp borç öderken eşinizin gizli saklı kardeşinin kira ödemesi ayıp olmuş.Niye böyle yaptın diye sorun bence ve izin vermeyin artık kira ödemesine annesi babası ödesin borçlu haldeyken size ne liradan.. Zaten niyeyse bizim ailemiz hep yardımcı destekçi olurken eşlerimizin aileside tam tersi destek olmadıkları gibi zor zamanlarımız da bile hep bir maddi beklenti içinde oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…