- Konu Sahibi galatasaray06
-
Sorum şu ki arkadaşlar eşlerden biri harama bakıyorsa diğer eş'te mi harama bakar.. bu bakışlar birbirinden habersiz. ben bakarsam eşimde bakar ben bakmazsam eşimde bakmaz mı diye düşünülür.
birbirinden habersiz ama ALLAHın haberi var bu sebeple mi eşlerden biri bakarsa diğeri de bakar. anlatabildim umarım derdimi..
dün gece iyi uyuyamadiniz heralde
ben birsey anlamadim ne demek istiyorsunuz?
esiniz baska kadinlara mi bakiyor ?
fazlaca kıskanç biriyimdir.. sanki eşim başkalarına bakıyor gibi. gördüğümden değil. his işte. bende de kaçamak bakışlarım oldu. sonra oda bakıyor mudur diye düşünmeden alamadım
kiskanclik hastaliktir
esini kasma
birak baksin istedigine sende bakarsin göz bu
bunlar önemli seyler degil
niyet önemlidir
esler bence birbirini ne kadar skarsa o kadar kötü olur
Kıskanmak evet çok var gerçekten acabalarla geçmesini istemiyorum ömrümün aslında.. sanki ilmi kaynaklarda öyle okumuştum. eşlerden biri bakarsa diğeri de otomatikmen bakar diye. sen nasıl olursan eşinde öyle olur gibi bişi.. yanılıyor olabilirim tabiki..
Başkalarına bakmanın ilmi bir dayanağı olduğunu ilk defa duyuyorum.
Zannettiğiniz gibi bir durum yok.
Yanlışa yanlışla cevap verilmez.
Eşiniz başkalarına bakıyorsa, gözü dışardaysa sizinde aynı şeyi yapmanız durumu düzeltmez.
sorum genel aslında.. ben yapıyorsam oda yapıyordur yanlış öyle mi..
Şöyle düşünün o sizi aldatsa sizde yapacak mısınız?
Herkes kendinden mesul.
bizler bireyiz. eşim yaparsa bende yaparım o yapmazsa bende yapmam olurnmu hiç.Sorum şu ki arkadaşlar eşlerden biri harama bakıyorsa diğer eş'te mi harama bakar.. bu bakışlar birbirinden habersiz. ben bakarsam eşimde bakar ben bakmazsam eşimde bakmaz mı diye düşünülür.
birbirinden habersiz ama ALLAHın haberi var bu sebeple mi eşlerden biri bakarsa diğeri de bakar. anlatabildim umarım derdimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?