Eş için iş bırakılır mı ?

farawayfromhometown

Stupid people are dangerous.
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
265
264
53
Merhaba arkadaşlar sorum başlıktan da anlaşılacağı üzere ,eş için iş bırakılır mı ??Bu soruya hangi şartlarda olursak olalım (ben yurtdışındayım ve eşim burada çalışıyor )objektif cevap yazıp görüşlerini saygı çerçevesinde paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim..

Şartlara göre değişebilir bu soruya cevap.

Mesela farklı sehirlerdeyseniz işi garanti ve saglam olmayan birakabilir. Taşındığı yerde is arayabilir vs.

Fakat taraflardan biri (ki erkekler oluyor genelde) çalışmanızı istemiyorsa iş bırakılmaz.

Peşin peşin kocayı bırakırım işi bırakmam, demek de moda oldu burda. Kimse sebepleri sorgulamıyor herkes hemen asma kesme girişiminde bulunuyor. Hayret

Sebebini yazmamissiniz neye göre iş bırakmanız gerekiyor eşinizin keyfi için mi eşinizin çalıştığı yere mi tasinacaksiniz başak iş mi bulacaksiniz sebep ne ?

Duruma göre değişir bu . Siz neredesiniz mesela, Türkiye 'de iş bulabilecek misiniz, eşiniz neden sizin olduğunuz yere gelemez?

Asla asla asla. İş , para her daim güvencedir , sigortadır. Çok bırakan arkadaşım oldu , yıllar sonra konuşuyoruz hep pişmanlar. Karşınızdaki insanın değişmeyeceğinin garantisi yok.

Kesinlikle bırakma.
İsi biraktigin anda maddi özgürlüğünü kaybedersin.
Tam bir teslimiyet ve bunun getirisi olan maddi bağımlılık baş gosterir.
Ayrıca Esin için artık bir engel teşkil etmezsin.
Nasil olsa gidemez,beni bırakırsa acından ölür şeklinde düşünerek özgürce ve saçma sapan davranmasına sebebiyet verebilirsin.
Adamın trilyonu da olsa bırakma.

Ben atandığımda eşim benim için işini gücünü bıraktı benle geldi. Koşullar ve sebepler önemli burda. Sebebini yazmamışsınız ki. Adam çalışmanızı istemiyorsa iş bırakılmaz, erkeğin 2 dudağının arasından çıkacak sözle adım atılmaz, ama koşullar gereği bir arada olabilmek adına fedakarlık yapılabilir, ama gittiğiniz yerde iş ararsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…