- 9 Ocak 2012
- 15.607
- 30.280
- 798
- Konu Sahibi sstsessizol
-
tabi ki de atanmayı beklemelisin.
o defteri kapattım dersen çocuğun tam zamanı. çocuktan sonra öyle ders çalışmak, rahat rahat tercih yapmak falan yok yani. o apayrı bir sorumluluk.
Bende çok uzun zaman kpss diye direttim.2010 ilk girdiğim sınavımdı.Şuan kopya yüzünden yargılananlar olmasa memurdum.Umutlarıma hayallerime sebep oldular.Ondan sonraki denemelerimde hüsrandı.Hep kıl payı kaçtı bişiler..
Anladımki bazen nasipte olmayınca olmuyo be arkadaşım.Kendini bu kadarda harap etmeye değmio..Bende sen gibi çok üzüldüm çok hırpaladm kendimi..Şuan ara verdim işe güce kızımla ilgileniyorum ve şükrediyorum bugünüme.Allah elbet bizede açar bi kapı..Etrafıma bakıyorum çalışanlarda çok mutlu diil.Bakış açısı herşey..Ayrıca isteyince çocuklada başarılır bişeyler.Çocuk asla engel değil..
Canım benim ablam da senin gibi evlenince sınavlara hazırlandı. Evliliğinin 3. Yılında atandı atandığında hamileydi. Şu an 36 yaşında iki çocuğu var öğretmen. İkinci çocuğu 2,5 yaşında. Yani neden bunları yazıyorum geç değil çocuk için. İş sahibi olunca rahatlıkla çocuk yaparsın ama çocuk sahibi olunca kariyerin ile ilgili ideallerini rahatlıkla gerçekleştiremeyenikirsin
Eşin haklı bence de..
yorumunuz icin cok tesekkurler. cok da haklisin. ah ahh simdi de hic rahat rahat tercih yapamiyorum kiher tercih donemi evde kavga kiyamet
öğretmen misiniz?? kardeşim de öğretmen yeni atandı. 6 yıl çakılı. eğer öyleyseniz gerçekten zor sıkıntı yani
evetama sadece ogretmenlik uzerinde de degilim, birden fazla alternatif de olusturdum kendime kamuya atanmak icin.
Hayirli olsun kardesinizin de
teşekkürler. darısı da size inş. evet evli ve eşine bağlı olarak tercih yapması gereken biri için memurluk daha mantıklı. ayrıca memurluk da idealdir. kpssden 83 de almak idealdir. söylenen bazı yorumları takmayın. zira kpss için bizler yıllar harcıyoruz emek sarfediyoruz.
İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Ve her şeyin hayırlısı olsun.masallah ablaniza
ay insallah ablanizin atanma durumuyla ayni olur benimki de 3.yilda
İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Ve her şeyin hayırlısı olsun.
Peki eşinin mantığına göre şuan çalışıyor olsan hamileliği rahat geçirmek ve çocuğunu rahat büyütmek için işini mı birakacaktin ?
Çalışmani mı istemiyor sanki. Ayrıca seçim yapmak zorunda değilsin . İkisininde beraber yapabilirsin. Doğumdan sonra bebeği rahat büyütmek için sınava hazirlanmani istemiyor. Ya çalışıyor olsaydın ne yapacaktı?
Hem çocuk hem sınav yada iş aynı anda yapılabilir. Başka şehire atansan eşin gelemiyorum?
Tahmin etmiştim .ilk okuduğumda . Atansanda istifa etmeni istiyorsa niye atanmak için bu kadar ugrasiyorsunki .
Senin hayatın isteklerin kararların nerede.
Çalışan kadına mı saygı duyulur yani ? Yapmayın böyle cahilce yorumlar !O manada demedim. Kendi hayatının sorumluluğu alan bilinçli bir kadın. Kendi hayatını kocasının parasıyla kazanmayam bir kadın. Valla her kadın çalışmalı bu devirdi. Aksi çok komik. Sonra "işim gücüm yok nasıl boşanayım" diyorlar. Erkekler de çalışan kadına daha çok saygı duyuyorlar çünkü biliyorlar ona muhtaç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?