Eş / İdealler / Bebek ?

tabi ki de atanmayı beklemelisin.
o defteri kapattım dersen çocuğun tam zamanı. çocuktan sonra öyle ders çalışmak, rahat rahat tercih yapmak falan yok yani. o apayrı bir sorumluluk.

tabi ki de atanmayı beklemelisin.
o defteri kapattım dersen çocuğun tam zamanı. çocuktan sonra öyle ders çalışmak, rahat rahat tercih yapmak falan yok yani. o apayrı bir sorumluluk.

yorumunuz icin cok tesekkurler. cok da haklisin. ah ahh simdi de hic rahat rahat tercih yapamiyorum ki her tercih donemi evde kavga kiyamet

hakkinizda hayirlisi olsun. Evet o konuda haklisin. ben de bakiyorum sabah erkenden evlatlarini krese vermeler, cocuklar daha yuruyemiyor bile. bu cocugun krese mi ihtiyaci var anneye mi?

masallah ablaniza
ay insallah ablanizin atanma durumuyla ayni olur benimki de 3.yilda

yorumunuz icin cok tesekkurler. cok da haklisin. ah ahh simdi de hic rahat rahat tercih yapamiyorum ki her tercih donemi evde kavga kiyamet

öğretmen misiniz?? kardeşim de öğretmen yeni atandı. 6 yıl çakılı. eğer öyleyseniz gerçekten zor sıkıntı yani

evet ama sadece ogretmenlik uzerinde de degilim, birden fazla alternatif de olusturdum kendime kamuya atanmak icin.

Hayirli olsun kardesinizin de

teşekkürler. darısı da size inş. evet evli ve eşine bağlı olarak tercih yapması gereken biri için memurluk daha mantıklı. ayrıca memurluk da idealdir. kpssden 83 de almak idealdir. söylenen bazı yorumları takmayın. zira kpss için bizler yıllar harcıyoruz emek sarfediyoruz.

yani ben orda en az 83 diye belirttim ki en yuksek de 87 aldim ama olmadi. Bunlari soyleme sebebeim ise sadece hedefim olan 90+ puana yaklastigimi ama artik gucumun kalmadigini belirtmek adinaydi. Sizlerin durumumu daha iyi gozlemlemesi ve yorum yapmasi adinaydi.
Yoksa o arkadasin sacmaladigi gibi bir dusunce icinde asla degildim.

Size de ayrica cok tesekkur ederim. Yorumlariniz ve desteginiz icin.
Halimden anlayabildiniz cok sagolun.
İnsallah her seyin hayirlisi olur hakkimizda.

Ay yine hatirladikca sinirlerim zipliyor
Ben sisteme mi saydim burda ya da saymanizi bekledim
Of ne insanlar var su hayatta

Peki eşinin mantığına göre şuan çalışıyor olsan hamileliği rahat geçirmek ve çocuğunu rahat büyütmek için işini mı birakacaktin ?
Çalışmani mı istemiyor sanki. Ayrıca seçim yapmak zorunda değilsin . İkisininde beraber yapabilirsin. Doğumdan sonra bebeği rahat büyütmek için sınava hazirlanmani istemiyor. Ya çalışıyor olsaydın ne yapacaktı?
Hem çocuk hem sınav yada iş aynı anda yapılabilir. Başka şehire atansan eşin gelemiyorum?

esim cocuk 4-5 yasina gelene dek calismami istemiyor. Atanmis olsam dahi gerekirse istifa etmemi istiyor.

Tahmin etmiştim .ilk okuduğumda . Atansanda istifa etmeni istiyorsa niye atanmak için bu kadar ugrasiyorsunki .
Senin hayatın isteklerin kararların nerede.

Tahmin etmiştim .ilk okuduğumda . Atansanda istifa etmeni istiyorsa niye atanmak için bu kadar ugrasiyorsunki .
Senin hayatın isteklerin kararların nerede.

esim calismami istemiyor degil yanlis anlasilmasin ama sadece bebek olunca bebegi benim buyutmemi istiyor, anneanne babaannede ya da bakicilarda degil.
o yuzden de gerekirse istifa edersin, cocuk buyunce istersen geri donersin diyor.

Bence eşin haksız
Hem sınavlara çalışan hazırlanan hem hem çocuk yapan bir sürü insan var
Stres yapıp yapmamak senin kişiliğinle ilgili birşey
Ayrıca tamam tüm dikkatini çocuğa vereceksin de eşin de bu konuda yardımcı olmalı sana

Çalışan kadına mı saygı duyulur yani ? Yapmayın böyle cahilce yorumlar !
Çalışmamak komik öyle mi ? Bir bayan sabahın bir saatinde çocuğunu evini bırakıp karmaşık bir hayata dalınca komiklik ortadan kalkıyor . Ne güzel ..
gerçekten bu zihniyet sinirimi bozuyor . Cevap vermeyeceğim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…