Eş / İdealler / Bebek ?

bence de genellemek buyuk hata. bu konuda katılıyorum size.

ben de bakıcılarda buyumus bır evladım. biraz da o yuzden esımle cok aykırı dusunmuyorum o konuda.

senın evladına, en krıtık donemlerınde bır baskası egıtım verecek. hayatını sekıllendırecegı temel bilgileri baskasından ogrenecek. ogreten kısı de ne ve nasıl ogretecek muamma.

Kpss olduğuna gore sadece 2 yil ücretsiz izin hakkınız olacak. 4 yıl çalışmayayım durumu olamaz. Geri dönüşü çok çok zor. Ona göre karar verin.

Şu an 2 yıl ucretsiz izindeyim. Çok şükür maddi olarak sorunum yok. Gönül ister ki 4 yıl bebeğime bakayım. Buna da şükür 2 yıl iyidir.

Benim kaynanam gibi düşünüyor esin. Isı bırakıver ne olacak diyor. Büyüyünce dönersin. Evet canım boşuna okuyup kpss ile atandım ben.

8

tesekkur ederim yorumunuz için.
Evladınızla mutluluklar diliyorum

acıkcası yıllarca hıcbır sorun olmamasına ragmen evlat sahıbı olamayanları gordukce de panık oldum benn
Biz yıllarca tedavi gördük 7. sene sonunda evlat sahibi olduk Allahıma çok şükür, oyuzden yazmak istedim size. Rabbim bilir tabi. Hakkınızda hayırlsı olsun sizin içinde canım

Biz yıllarca tedavi gördük 7. sene sonunda evlat sahibi olduk Allahıma çok şükür, oyuzden yazmak istedim size. Rabbim bilir tabi. Hakkınızda hayırlsı olsun sizin içinde canım

Allahım mutluluklar nasip etsin yavrunuzla yuvanızda. Dünyadaki en buyuk imtihanlardan biri bence. Sımsıkı sarılın yavrunuza.
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar.

Kesinlikle katılıyorum.
Erkeklerin çalışan kadınlara saygı duyması meselesi çok üzücü bir durum . Bunu bir kadının kabullenmesi de üzücü . Bir bayan evlilikte tercihini doğru bir şekilde yapmışsa zaten eşi ona her durumda saygı duyacaktır . Çalışmak veya çalışmamak kendisine kalmış , çalışmayan eş parası yiyor denilemez . Zaten erkek dinen de hukuken de eşinin çocuğunun geçimini sağlamak zorunda .
Devir ne kadar da değişmiş ..
Konu sahibi , bu değişen devirde sizin ve ailenizin böyle masum ve temiz kalması ayrı bi güzel

bu sozlerınızın altına ımzamı da atarım. Kesınlıkle katılıyorum soyledıklerınıze.
Hatta daha az öncelerde başka bir arkadaşın konusuna yorum yapmıştım. Tam yeri gelmişken burda da paylaşmak istiyorum.

Neden kimse yazmiyor
Ama ben cok caresizim bu konuda
canım ben 4 yıl işim olsunda evleneyim deyip durdum
ama işim olmadı maalesef
girmediğim sınav kalmamıştı
kpss, ales, üds, yds vs.
sonra evlendim
evlendikten sonra 2,3 ay sürmedi atandım
3 yıla yakındırda işim stresli olduğu için bebeği erteledim
şimdi iş yükümü hafiflettim
2 aydır bebek düşünüyoruz
geçen ay olmadı bu ayda gün sayıyorum bakalım

bu arada size de Rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin yavrucugunuzla.

hadi bakalım hayırlı guzel haberlerinizi bekliyoruz

hadi bakalım hayırlı guzel haberlerinizi bekliyoruz
amin canım sağol
sen 6 yıl emek vermişsin elinden geleni yapmışsın
vicdanın rahatsa hayatını erteleme derim ben
benim bir ablam 32 yaşında belki 8 yıldır uğraşıyor atanamadı sırf bu yüzden evlenmedi yıllarca
bu yıl artık ümidi kesti ve nişanlandı
eminim bu yıl atanır

vicdanım rahat ama içimde hep bir ah keşke kalacak sanırım.
bakalım napıcam, hayırlısı olsun

Destegınız için de ayrıca tesekkurler

yok o anlamda kesınlıkle yazmadım sadece aynı yollardan mı gecıp aynı seyleri dusunduk onu merakımdan sordum. yoksa asla oyle dusunmuyorum, herkes esıt gozumde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…