İçine Şendul Şaban kaçmış zaar..Slm kızlar.. Eş kişisiyle boşanmaya karar verdik benden nafaka talep edecekmiş, artı çocuğun velayeti[2yaşında]ve maddi manevi tazminat davası açacakmış.. Kendisinin sigortası yok evi çoğunlukşa ben geçindiriyordum. Böyle bi şey mümkün mü kadının nafaka vermesi hangi durumlarda kabul edilir hukuöu arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi..
Mehirde istiyor mu?
Var . Arkadaşım ödüyor. Ama velayeti vermedi hakim.Slm kızlar.. Eş kişisiyle boşanmaya karar verdik benden nafaka talep edecekmiş, artı çocuğun velayeti[2yaşında]ve maddi manevi tazminat davası açacakmış.. Kendisinin sigortası yok evi çoğunlukşa ben geçindiriyordum. Böyle bi şey mümkün mü kadının nafaka vermesi hangi durumlarda kabul edilir hukuöu arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi..
Yazismalari varsa saklayin delil olarak avukatiniz icin ... 2 yasinda ki cocugu sizden alamaz sizi caydirmaya calisiyor kesinlikle nafaka alamaz ..Slm kızlar.. Eş kişisiyle boşanmaya karar verdik benden nafaka talep edecekmiş, artı çocuğun velayeti[2yaşında]ve maddi manevi tazminat davası açacakmış.. Kendisinin sigortası yok evi çoğunlukşa ben geçindiriyordum. Böyle bi şey mümkün mü kadının nafaka vermesi hangi durumlarda kabul edilir hukuöu arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?