Eş kişisi benden nafaka isteyecekmiş..

isterse sigorta yol yemek dahil birde iş istesin sizde daha neler... çocuk sizde nafakada alamaz...

kocanız ince dolandırıcı ,siz de ince ince düşünüp araştırıp herşeyi ayarlamak zorundasınız...kocanız açıkgözlüymüş

Hepiniz çok haklısınız kızlar hesini tek tek okudum ve bu yorumların ucundaki benim eşim mi diye kahroldum.. Payıma nasıl bu düştü. Binbir emek onca hayal, yaşayamadıklarım.. Şimdiyse ellerimde koca bir hiç kaldı.. Birden boşluğa düştüm sanki.. Aslında mesele benden nafaka alıp almaması değil.. Bunu düşünebilmesi, benim bu karakterde bir insanla evlenmiş olmam,ilklerimi onda yaşamam, çocuğumun babası olması... Bu çok acı kaç gündür bunu hazmedemiyorum, sindiremiyorum yüreğimin ortasına oturdu,kalkmıyor..

Töbe şimdi bişey diycem banlanırım diyemiyorum hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama öyle bir şey mümkün değil delirdi bu adamlar artık iyice zıvanadan çıktılar kökleri kurusun

Erkeklerde alıyor artık nafaka,alıntıladığım arkadaşın tanıdığı ödüyormuş nafaka boşandığı kocasına.

Eğer hiç bi yerde sigorta bağkur olmadığından eminsen çalılmaması da bir sebep teşkil ediyormuş belki dosyaya önden eklenirse talep edemeyebilir avukatla hareket et bu adam açlığından çakal kesilmiş

Dükkan işletiyor ama vergisini falan vermiyor sigortasını da yapmıyor yine de alabilir mi..
Bunun icinde hakime söylersen vergi kacakligindan ceza alabilir avukata sor mutlaka amma parazitmis parandan ayrilmak istemiyo bu zamana kadar dikkat et velayeti senden de alamaz gözünü korkutmaya calisiyor:)

yok artik yahu:) hem cocuga bak hem ev gecindir hem de utanmadan kadindan nafaka al pes. pişkin resmen kadindan beter yemin ederim.erkege nafaka verildigi oluyor evet ama şartlar cok uygun olacakta ancak oyle. Her isteyen erkek kadindan nafaka alirsa biz yanmişiz.

Nasıl hem bana şiddet uygulayacak hem paramı alacak... Darp raporum yok ama şahitlerim var şiddet uyguladığına dair kendi tahrik edildim diyecekmiş..
Nasıl şahidiniz oluyor başkasının yanında mı vurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…