Nasıl hem bana şiddet uygulayacak hem paramı alacak... Darp raporum yok ama şahitlerim var şiddet uyguladığına dair kendi tahrik edildim diyecekmiş..Bence velayeti alamaz ama nasıl çalışmayan kadına nafaka bağlanıyorsa erkeğe de bağlanabilir diye düşünüyorum
Nasıl hem bana şiddet uygulayacak hem paramı alacak... Darp raporum yok ama şahitlerim var şiddet uyguladığına dair kendi tahrik edildim diyecekmiş..
Sizin paranızdan vazgeçmeyeceği belliydi.Slm kızlar.. Eş kişisiyle boşanmaya karar verdik benden nafaka talep edecekmiş, artı çocuğun velayeti[2yaşında]ve maddi manevi tazminat davası açacakmış.. Kendisinin sigortası yok evi çoğunlukşa ben geçindiriyordum. Böyle bi şey mümkün mü kadının nafaka vermesi hangi durumlarda kabul edilir hukuöu arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi..
Dükkan işletiyor ama vergisini falan vermiyor sigortasını da yapmıyor yine de alabilir mi..sigortasız ve evsiz ise cocuğu alamaz ama nafaka alır
dükkan işletiyor mu dükkan sahibimi. eğer bir başkasının üzerine ise dükkan hiç bir şey ispat edilemez. en fazla o dükkan sahibi sigortasız işçi calıştırıyor olur. hem eşiniz hem dükkan sahibi inkar yoluna giderse kimse ceza almaz. ama dükkan eşinizin üstüneyse bağ kurlu demektir primleri ödemesede bir şey olmaz borç birikir faiz işler 3 aydan sonra sağlık hizmeti alamaz sadece. ama bu 2 ihtimalde de velayet alamaz. nafaka alır. geçimimi sağlayamıyorum der. eş desteği ister.Dükkan işletiyor ama vergisini falan vermiyor sigortasını da yapmıyor yine de alabilir mi..
Nafakalar yoksulluk nafakası ve istirak nafakası olarak ayrılıyor sizin anlattıgınız durumda. İstirak nafakası cocuk icin, yoksulluk nafakası boşanma ile yoksulluga düsecek es icin isteniyor kadın/erkek ayrımı olmaksızın.Slm kızlar.. Eş kişisiyle boşanmaya karar verdik benden nafaka talep edecekmiş, artı çocuğun velayeti[2yaşında]ve maddi manevi tazminat davası açacakmış.. Kendisinin sigortası yok evi çoğunlukşa ben geçindiriyordum. Böyle bi şey mümkün mü kadının nafaka vermesi hangi durumlarda kabul edilir hukuöu arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?