- 6 Temmuz 2023
- 6.336
- 25.271
- 468
- Konu Sahibi gelengiden
-
Gitmeyeceğim zaten, merak ettiğim biz evli çift neden ailelerden gizli görüşüyoruzHaberlerde böyle şeyler duyuyoruz adam kadını öldürüyor falan. Gizli ben korkardım.
Cunku herkesi kendi gibi uydumakilli saniyor. Saniyor ki sizi baskalari dolduruyor. Gizli gorunce o dolduracak. Ayrica suphenizde haklisiniz. Yuzde bimbesyuz anasina bittibu is oh kurtuldum vs diye konusuyor size baska. Mesajina cevap vermemeniz evet onu umitlendirici. Bence de keske gorusmek istemiyorum deseydiniz ama olan olmus. Barisma niyetiniz varsa once sizin tek sonra ailelerle oturmaniz tabi daha iyi olur cunku bu evlilik iki kisilik. Barisma niyetiniz yoksa gorusmek istemiyorum yazin bitsin gitsin.Gitmeyeceğim zaten, merak ettiğim biz evli çift neden ailelerden gizli görüşüyoruz
Seni kandırmaya çalışacak. Senin ailenin onunla görüşmeni istemediğini bildiği içinGitmeyeceğim zaten, merak ettiğim biz evli çift neden ailelerden gizli görüşüyoruz
Bana da öyle geldi çünkü ısrarla kimseye söyleme yazmış…Annesinden korkuyor sizinkiler babaniz vs annesine derse gibi geldi bana
Eşini ne kadar tanıdığına bağlı ben olsam giderdim. Ama benim eşime giderdim. Senin esini bilmiyorum.
Annesine öyle bana böyle konuşuyorsa beyefendi bu evliliği nasıl kurtarmayı düşünüyor acaba?Cunku herkesi kendi gibi uydumakilli saniyor. Saniyor ki sizi baskalari dolduruyor. Gizli gorunce o dolduracak. Ayrica suphenizde haklisiniz. Yuzde bimbesyuz anasina bittibu is oh kurtuldum vs diye konusuyor size baska. Mesajina cevap vermemeniz evet onu umitlendirici. Bence de keske gorusmek istemiyorum deseydiniz ama olan olmus. Barisma niyetiniz varsa once sizin tek sonra ailelerle oturmaniz tabi daha iyi olur cunku bu evlilik iki kisilik. Barisma niyetiniz yoksa gorusmek istemiyorum yazin bitsin gitsin.
Gitmeyeceğim zaten, merak ettiğim biz evli çift neden ailelerden gizli görüşüyoruz
Benim yok, kendisinin de yok eğer olsaydı bir şeyler yapardı. Egosuyla savaşıyor şu an…Anladığım kadarıyla dizinde eşinize karşı duygularınız var. bence bir görüşün çünkü eşiniz barışmak istiyor gibi geldi. Belki bir şeyleri düzeltir.
Çünkü kendini garantiye almak istiyor.
Annesinin görüştüğünden haberi olsa “oğlum karınla niye görüşüyorsun, sevmiyorum onu” diyecek, canı sıkılacak. Asla istemediği birşey.
Hele ki sizin ailenizin haberi olsa kaynananın olmasa daha büyük felaket. Annesi beni adam yerine koymuyor musunuz diyecek.
O yüzden gizli aşıklar gibi buluşmanız lazım ki görüşmenin sonucu ne olursa olsun eşiniz annesinden laf işitmesin.
Tecavüz edecek. Oh f*cking tecavüz edecek. Bıçaklayacak. Gitme. Babana da söyle saçmalama.Merhaba hanımlar,
Eski konularımı bilen bilir bilmeyenler işin kv +eş kişisi yüzünden evliliğim bitiyor.
Adli tatilden sonra kuzenim davamı açacak, eş kişisine son ziyaretinde bitirmek istediğimi söylemiştim. O günden sonra kendisi dahil kaynım,kp,Kv ne beni ne babamı aradılar.
Babam kesinlikle karşı taraftan telefon ve mesaja cevap vermemi söylemişti.
Eş kişisi dün mesaj attı “bizimkilere söylemeden günü birlik yanına geleceğim senden ricam sende sizinkilere söyleme görüşelim artık bir karar varalım” yazmış.
Cevap vermedim, “kafanda her şeyi bitirmiş olsan da cevap vermen gerekiyor görüşmek istemiyorum diyebilirsin” yazmış..
Sizce ne yapmaya çalışıyor biz neden gizli görüşüyoruz?
Kulağıma kv dedikosunun devam ettiği geldi bazı kişilere “sürekli küsüp anasının evine gidiyor zaten gelse de olur gelmese de” demiş. Ben bunları babama söyleyemiyorum bu lafları ileten arkadaşı kötü duruma sokmamak için..
Eş kişisinin gizli buluşma isteğini BİRİCİK annesinden korktuğu için olduğunu düşünüyorum..
Fikirlerinize ihtiyacım var
Selametle
Net adım kesinlikle yok zaten bitecek bir evlilik bu ben hâlâ evliliği bitecek adamın gelip görüşmeyi gizli yapmak istemesindeyim bu ne ya?Şu çok önemli, eşinizin şiddet eğilimi var mı? Bağırıp çağırma ve eşyaları kırmayı da katıyorum buna.
Boşanma süreci böyle evliliklerde en riskli dönemdir, eğilimi varsa sakın buluşmayın tek başınıza, böyle öldürülen kadın çok var.
Anne konusunda açıkçası biraz geç kalmış. Telefonda evliliğin devamı için atmayı planladığın adımlar nedir diye sorabilirsiniz.
“Anneme elimizde çikolata gidelim, özür dile idare et barıştırıcam sizi söz” falan diyorsa direkt engelleyin.
Yok net adımlar atıyorsa (uzağa taşınma, iletişimi kısma vb) ailenizin görüşünü alabilirsiniz. Tabi bunu eski konularınızı bilmeden yazıyorum.
Her şekilde size destek olan ailenizden habersiz iş yapmayın derim. Bugün bir dava açmak onbinlerce lira, kuzeninizin bunu üstlenmesi bile ciddi destek.
Ay o kadar da değil…Tecavüz edecek. Oh f*cking tecavüz edecek. Bıçaklayacak. Gitme. Babana da söyle saçmalama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?