Eş kişisi ne yapmaya çalışıyor?

Annesine öyle bana böyle konuşuyorsa beyefendi bu evliliği nasıl kurtarmayı düşünüyor acaba?
Seninle olmazsa en azından anneyi yedekte tutuyor olabilir. Ya da su çabayı kv öğrenirse belki de arayıp size şarlayabilir. Annesi edepsizse korkuyordur.
Eşine güvenin varsa babana bu durumu anlat ve görüş. Gerekirse kv ile aynı sehirde yasıyorsanız eşiniz evi işi baska sehre tasısın vs. Ama esine sevgin inancın varsa cabalayın. Gönlünde ve aklında bittiyse karsı tarafı da uğrastırma. Çocuk var mı?

Seninle olmazsa en azından anneyi yedekte tutuyor olabilir. Ya da su çabayı kv öğrenirse belki de arayıp size şarlayabilir. Annesi edepsizse korkuyordur.
Eşine güvenin varsa babana bu durumu anlat ve görüş. Gerekirse kv ile aynı sehirde yasıyorsanız eşiniz evi işi baska sehre tasısın vs. Ama esine sevgin inancın varsa cabalayın. Gönlünde ve aklında bittiyse karsı tarafı da uğrastırma. Çocuk var mı?
Sanki siz benim konularımda vardınız, nickiniz çok tanıdık geldi.
Eşime inancım yok annesinin eteklerinden kopamamış çocukta yok, şimdi dönersem kv daha çok bulaşır bana biliyorum

Sevgi kalmadı, saygı kalmadı…
Zaten baba evine geldi eş kişisi o kadar konuştuk boş, ev taşırım bile demedi…

Sanki siz benim konularımda vardınız, nickiniz çok tanıdık geldi.
Eşime inancım yok annesinin eteklerinden kopamamış çocukta yok, şimdi dönersem kv daha çok bulaşır bana biliyorum

Sevgi kalmadı, saygı kalmadı…
Zaten baba evine geldi eş kişisi o kadar konuştuk boş, ev taşırım bile demedi…
Evet konuşmuştuk galiba. Ayrıntıları hatırlayamadım. Babanızdan habersiz adım atmayın.

Daha ev tasımıyorsa konışulacak ne var. Saygı da kalmamış diyorsunuz. Yazık olmuş. Saygının geri gelmesi zor.

Önceki konularım da var ama özetle kvnin benimle uğraşması eşimin dengeyi korumaması kavga konusu “annesi” olunca tahammülsüz bir adama dönmesi ve bunca ayıba yanlışa rağmen bizim aranmıyor olmamız
Sorun bu adam anasından gizli geliyor yine bulusammi ..he buluş kimseye söyleme

Merhaba hanımlar,
Eski konularımı bilen bilir bilmeyenler işin kv +eş kişisi yüzünden evliliğim bitiyor.
Adli tatilden sonra kuzenim davamı açacak, eş kişisine son ziyaretinde bitirmek istediğimi söylemiştim. O günden sonra kendisi dahil kaynım,kp,Kv ne beni ne babamı aradılar.

Babam kesinlikle karşı taraftan telefon ve mesaja cevap vermemi söylemişti.
Eş kişisi dün mesaj attı “bizimkilere söylemeden günü birlik yanına geleceğim senden ricam sende sizinkilere söyleme görüşelim artık bir karar varalım” yazmış.
Cevap vermedim, “kafanda her şeyi bitirmiş olsan da cevap vermen gerekiyor görüşmek istemiyorum diyebilirsin” yazmış..

Sizce ne yapmaya çalışıyor biz neden gizli görüşüyoruz?
Kulağıma kv dedikosunun devam ettiği geldi bazı kişilere “sürekli küsüp anasının evine gidiyor zaten gelse de olur gelmese de” demiş. Ben bunları babama söyleyemiyorum bu lafları ileten arkadaşı kötü duruma sokmamak için..

Eş kişisinin gizli buluşma isteğini BİRİCİK annesinden korktuğu için olduğunu düşünüyorum..
Fikirlerinize ihtiyacım var

Selametle
Allah korusun size zarar vermek istiyor gibi hissettim

Önceki konularım da var ama özetle kvnin benimle uğraşması eşimin dengeyi korumaması kavga konusu “annesi” olunca tahammülsüz bir adama dönmesi ve bunca ayıba yanlışa rağmen bizim aranmıyor olmamız
Kararınız net mi?
Boşanmak istiyor musunuz?
Eğer kararınız net ise ailenizden bağımsız olarak görüşün ve eşinize niyetinizi belirtin.
Eğer kararınız net değil niyetiniz burun sürtmekse yine ailelerinizden bağımsız konuşup hangi şartlarda uzlaşacağınızı eşinize belirtin.
Siz karı koca evlenecek kadar yaşa ulaşmış iki bireysiniz, çekirdek ailesiniz. Ailelerinizin eteklerine sığınarak evlilik yürütemezsiniz.
Hem eşiniz hem de siz kendi çekirdek ailenizin farkına varın.

İkinizde ailelerinizden bir beri durun evliliğiniz hakkında ki kararı önce kendiniz verin.

NOT: Önceki konularınızı bilmiyorum, okumadım sadece burada yazdıklarınızdan yola çıkarak yorum yaptım.

Boşanma konusunda kesin kararlıysanız ve evlilik süresinde çok haksızlık yapmışsa ne görüşün, ne cevap yazın.

Ben son görüşmelerden korkarım. Gitme yani. Ben erkek olsam giderim anne babasının evine. Özrümü dilerim eşime olan sevgimi dile getiririm. Ne diye gizli saklı iş çevireyim. Zaten evli barklı adamım derim.evliliği bitirme nedenini bilmiyorum ama son buluşmaya asla gitme derim.
Biz boşandıktan sonra tebligat alacaktık. Mahkeme birlikte alırsanız daha hızlı olur dedi. Ben de aynı gün ayrı ayrı gidelim dedim. Biraz ısrar etti asla kabul etmedim güvenemem dedim ve ayrı gittim

Aileniz olmadan sizi ikna edebileceğini zannediyor bence :( Konularınızı az çok biliyorum, bence eşiniz hala sizin döneceğinizi düşünüyor🤔

Back
X