eş kişisi

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
240
21
48
kızlar merhaba ;
sorunum şu ki eşimin sürekli ailesiyle geçirmek istemesi..
hamileyim ve çalışıyorum haftada bir izin günüm var (hamile olduğum için aşım da yok gezmeye de dışarı çıkmıyorum kv gil hariç kimseyle de görüşmüyoruz) buna rağmen şunu yaptık gelin bunu yaptık gelin diyen eşimin ailesi var (sürekli olmasada)..
daha 2 haftadır pazarları gidiyorum birinde biz onlara geçen haftada onlar bize geldiler bugün de eşim diyor şunu alayım da anneme vereyım yarın gidelim mi demez mi ...
her hafta gıdınce sorun yok bır kere işim var temızlık yapacağım deyince benden kötüsü yok ve hemen ailesini istemiyor durumuna düşüyorum ve bu sorun yıllardır devam edıyor 4 yıllık evliyiz bide... kendi ailem farklı şehirde yaşıyor hemen misilleme yapıyor ben bışeye olumsuz olunca ben senın aılene böyle mı yapıyorum edıyorumlar falanda fılan.. aılem yılda 2-3 kere anca gelıyor o bıle sorun allah aşkına bu tarz sorunlar yaşayıp orta yolu bulan var mı fıkır versın yoksa bu halımle kafayı yıcem ...

Orta yolu bulacağınızı sanmıyorum. Eşiniz bu gidip gelmelerin sıklığından memnun ve sizin ne istediğinizin bir önemi yok gibi duruyor. 4 yıldır orta yolu bulamamışsınız şu saatten sonra ne yapılır bilemedim.

Aynı sorunları yaşadım.
Ben 1 yıllık evliydim henüz.
Tek eğlence anlayışımız haftanın 2-3 günü ailesine gitmekti.
Bir gün gidemem dedim duymadığım laf kalmadı .
Sizi çok iyi anlıyorum.
Benim de ailem uzaktaydı.
Başka sorunlarımız da vardı biz aşamadık boşanma aşamasına geldik.
Umarım siz bi orta yol bulursunuz.
Fakat dediğim gibi sizi anlıyorum insan bi yerde bunalıyor patlıyor.
Bu erkekler de evlenmeden önce anadan babadan kaçar evlenince ana baba kuzusu kesilir.

siz de şehir dışında bile yaşasalar sık sık ailenize gitmek isteyin ve gidin.
Mantıksız, zorlama isteklerin karşı tarafa neler hissettirdiğini bir yaşasın bakalım.

Benim eşimde böyleydi ailesi yüzünden ne kavgalar ettik benle baş edemeyeceğini anlayınca pes etti bide ilahi adalet tecelli etti bizde biraz Allahıma şükürler olsun bazı yanlışları oldu ailesinin küstüler şuan sizi çok iyi anlıyorum psikolojik olarak baya ağır geliyor insana ama sorun eşinizin ailesinde değil direk eşinizde bence 4 yıldır bişeyler değişmeliydi

Aşınız olsa dahi pazar günü yetiştirmeniz gereken çamaşır ütü temizlik vardır tabii erkekler takmaz bunu ama yıllardır aynıymış bu saatten sonra değişmez.
* bence doktorunuza danışıp aşınızı olun Allah korusun artan vakalar var dikkat edin

kesnlıkle haklısınız böyle tipler evlenmemelı
evlenmeden önce süreklı yaşadığım şehre gelır gıderdı aılesıyle zaman geçirmezdı evlenınce aılecı oldu ama ona göre oyle değil

doktorum ol da demedı olma da demedı ne olacağı bellı olmaz dıe doğuma 2,5 ay kaldı
Sizin kendi seçiminiz fakat bence olun. Bebeğiniz de antikorlu doğar. Hemen hemen herkes evlendikten sonra ailesine çok düşüyor, kötü bir şey değil;ama her seferinde sizi de yanında götürmesine gerek yok. İzin gününüz arada size de kalsın. Kibarca kavga etmeden, sitemli veya tripsiz bunu eşinize söyleyin. Silah zoruyla götürecek değil neticede.

önceden haftaiçi işten direk iniyordum oraya şimdi ne hikmekse 3 haftadır pazarları çıktı başıma moda

Nasil alisilirsa öyle gider. Yani ben sahsen esimin ailesine gitmekten rahatsiz olmuyorum. Ama bizde gelmiyoruz/gelemiyoruz desek de kimse bozulmuyor. Böyle durumlarda asil sorun gitmek degil, bunu zorunlu hale getirmeleri

kesnlıkle haklısınız böyle tipler evlenmemelı
evlenmeden önce süreklı yaşadığım şehre gelır gıderdı aılesıyle zaman geçirmezdı evlenınce aılecı oldu ama ona göre oyle değil
Evett benim eşim de bahsettiğiniz gibi biriydi . Evlenince ne oluyor bilmiyorum.
Anacı, babacı, ablacı oldu başıma.
Ben onun için bulunduğum yeri değiştirmiştim. Bana sahip çıkması arkamda durması gerekirken yapılanlara göz yumdu. Karşı tarafı savundu. Beni yapayalnız bıraktı.
Allah akıl fikir versin.
Bi yerden sonra ana baba değil ona siz lazımsınız umarım çok geç olmadan bunu idrak eder.

Biraz da başbaşa bir yerlere gidelim, bebekten sonra böyle fırsatımız pek olmayacak tarzı bir şey söyleyin. Çocuktan sonra dinlenmek için aile büyüklerine ihtiyaç duyabilirsiniz ama o zaman da bebek bakımı zor geldiği için uzak durabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…