Eş kişisinin mesajlaştığı kız

Arkadaşlık ilişkilerinde hassas ya da belli bir mesafede olmak isteyince de niye aralarında birşey mi olacak, aklınıza hemen kötü şeyler mi geliyor deniyor ama ne alaka?

Sadece bundan hoşlanmıyor olmak bile yeterli. Farklı hassasiyetleri de olabilir insanların. Bunu hemen art niyet noktasına getirmeyi doğru bulmuyorum.

Aynen rahatsiz olabilmek için herseyin illa sevişmeye, aldatmaya varması gerekmiyor.

Bence eşiniz haklı bu tepkileri vermekte .Onu, arkadaşının sevdiği kadınla yakıştırıyorsun .Tabi ki öfkelenir. Heleki hesap silme falan bilmiyorum bana çok müdahaleci ve kıskanç geldi tavrınız.Hayır bir de kadın ne düşünecek bugüne kadar ekliydi evlenme teklıfı alınca tebrık ettı sıldı

Kocanızla ikiniz birbirinizi iyi bulmuşsunuz tebrik ederim. Konuyu okuyunca içim daraldı resmen. Bırak ağabey abla demeyi çok samimi olduğu karşı cins yakın arkadaşları olabilir insanın. Ne münasebet konuşmama karışacak üstüne sosyal medyadan silecek? Ayağa kalkar ortalık.

Adam kadının tüm arkadaşlarını silmiş, bu tepki normal bence.

Konu sahibinin direkt erkek arkadaşlarını silen eşinin , kadına iyi niyetle yaklaştığını düşünmüyorum ben.

Adam kadının tüm arkadaşlarını silmiş, bu tepki normal bence.
O yüzden birbirinizi iyi bulmuşsunuz yazdım zaten, adama da gidiyor yazdıklarım. Konu sahibi zamanında bu haksız muameleyi sineye çekmiş, şimdi neden ben aynısını yapamıyorum diye kızıyor. Bu denli kısıtlamayı görünce bana sıkıntı basıyor, herkesin kendi anlayışı tabi. Ama bir insanla evlendik diye onu cam fanusa koyamayız. Kendi dünyası, arkadaşları, özel hayatı olmalı herkesin. Böyle taleplere tepki koymayıp kabul edersek, bizi bu şekilde kısıtlamasına izin verdiğimiz kişi karşımıza çifte standartlarla gelir.

Yok artık cidden... abisi yerine koyduğu adamın eşi olacak kadını ne diye kıskanırsınız ki eşiniz haklı bence bu baskı çk fazla

Hesaptan silerek tüy dikmişsiniz. Çok fevri davranışlar bunlar.

Millet gidiyor eşi için herşeyden vazgeçiyor bizimkiler didisinin didisindan bile vazgeçemiyor. Acaba hiç mi yüreğe dokunmadik. Hiç mi hatır gönül olmadı. Karım sevmiyor ya hoşuna gitmiyor tmm konuşmayı vereyim diyemiyor mu bilemiyorum benimde başıma geliyor bazen sorun bende mi eşimde mi bende bilemiyorum

Aslinda kotu bir konusma degil. Ama artik bu devirde kimseye guvenmemek lazim. Ben artik bazi adamlar evet tabiki karaktersiz ama kadinlardada ayni sey olabilir. Medeni bir konusma. Herkesin fikri farkli olabilir. Bana gore bir eşe bir kocaya bir babaya disardan (arkadas eşlerimizi haric) onlarin disinda yazan bakan edende su korku olmali " kardesim adamin karisi manyak gorurse hem kocasini hem beni rezil perisan eder" diyecek paşa paşa cekilecek tesebbus bile etmemeli. Bu durumda size biraz hak verdim biraz vermedim cunku. Birde senin evliligin nasil dertlesmek istersen beni ara yaz nedir sanane benim evliligimin derdinden derdim icimden. Kizdigim kelime bu oldu.

Mesajlarda tek garibime giden şey evliliğini sorduktan sonra dertleşmek istersen burdayım demesi. Evlilikle ilgili bir sorun olduğundan mı bahsetti eşiniz de kadın böyle demiş yoksa evlilikten bağımsız bir dertleşme mi?

Kadının gereksiz bir samimiyeti var.
Ne alaka evliliğinde sorun olursa gel dertleşelim ortada fol yok yumurta yokken. bu o kadar saçma bir yaklaşım ki benim de aklıma kötü şeyler gelirdi.
Çevresinde kimse kalmadı da sana mı gelip dertlenecek bu adam?
Valla bazı insanlar bir acayip ya.

Benim de yakın olduğum bir erkek arkadaşım var ama gidipte evliliğinde sorun olursa gel dertleşelim diyemem bu çok aptalca.

Biraz daha sakin olup kendinizi anlatsaydınız belki sorun çözülebilirdi.
Kötü olmuş.

Kusura bakmayın ama hatali olan sizsiniz ortada yanlış birşey yok. Neden böyle şeyler için kendini ve eşini yıpratıyorsunuz.
Siz böyle davranmaya devam ederseniz eşiniz sizden soğur kadın veya erkek ufak şeyleri problem eden insanlar karşı tarafın hayat enerjisini emiyorsunuz.
Sürekli tozdan nem kapan insanlar insanlar hayatlarını size kendini ispat ederek özür dileyerek geçirmez herkesin patlama noktası var. İnsanlara sürekli suçlu piskolojisine sokarak uzun vadede sen kaybedersin.

Bu yasakta nasıl gittiniz demeyeceğim. O kadar çok kişi izin almış ki. Ben evinde duran duymayacağım bu gidişle.

Aynı memlekette olup gidilen yerde kadının erkek ailesinde kalmasına karşıyım. O annesini görmediyse siz de görmediniz. Ya beş gün birinde beş gün birinde olacak şekle bölün ya da ayrı kalın.

son olarak eşiniz gayet arkadaşça konuşmuş. Niye çıkarsın arkadaşlıktan. Ama kadının şırda hatası var. Sen kimsin de evlilik hakkında sizin eşinşz onunla dertleşecek. Ne haddine o kadının. Buna kızsanız sadece, haklısınız. Ya da eşiniz Size de böyle yapıyorsa, gereksiz kıskanıyorsa haklısınız tepki vermekte. Ama sizi kısıtlamıyorsa aynı abartılı tepkileri size vermiyorsa, ben konuşmalarda bir gariplik görmedim. Konunuzu okuyunca Karısını saçma sapan daraltan kocalar geldi gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…