- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Mutluhayatlaristiyoruz
-
Arkadaşlık ilişkilerinde hassas ya da belli bir mesafede olmak isteyince de niye aralarında birşey mi olacak, aklınıza hemen kötü şeyler mi geliyor deniyor ama ne alaka?Aslinda davraniş uyumsuzluğu kaynakli bir sorun bu.
Bu adam konu sahibinin evli, cocuklu arkadaslarini siliyorken kendisi bu şekilde konuşup, silince olay yaratmasi...Konu sahibi biriyle bu şekilde konuşsa kocasi hiç sakin karşilamazdi bence.
Benim erkek arkadaslarim var. Eşimin de kadin arkadaslari var. Eşimin arkadaslarinin (+10 yillik arkadaslari) sevgilileriyle esleriyle de gorusuyorduk toplu olarak ama hicbir kadinin eşime canim cicim kiymetlim yazdigini ya da evlilik nasil dertleselim yazdigini gormedim bunca senedir.
Cunku ketum tipleriz, millete de canimli cicimli konuşan insanlar degiliz. Cabim dedik diye sex olacak korkusu degil buaradakarakter boyle ben aile icinde bile o hitaplari kullanmam alisik degilim. Cevremiz de boyle haliyle. Konu sahibinin eşinin aklı başka calisiyor, yaptigi hareketler başka sorun orada.
Arkadaşlık ilişkilerinde hassas ya da belli bir mesafede olmak isteyince de niye aralarında birşey mi olacak, aklınıza hemen kötü şeyler mi geliyor deniyor ama ne alaka?
Sadece bundan hoşlanmıyor olmak bile yeterli. Farklı hassasiyetleri de olabilir insanların. Bunu hemen art niyet noktasına getirmeyi doğru bulmuyorum.
Adam kadının tüm arkadaşlarını silmiş, bu tepki normal bence.Kocanızla ikiniz birbirinizi iyi bulmuşsunuz tebrik ederim. Konuyu okuyunca içim daraldı resmen. Bırak ağabey abla demeyi çok samimi olduğu karşı cins yakın arkadaşları olabilir insanın. Ne münasebet konuşmama karışacak üstüne sosyal medyadan silecek? Ayağa kalkar ortalık.
Konu sahibinin direkt erkek arkadaşlarını silen eşinin , kadına iyi niyetle yaklaştığını düşünmüyorum ben.Aslinda davraniş uyumsuzluğu kaynakli bir sorun bu.
Bu adam konu sahibinin evli, cocuklu arkadaslarini siliyorken kendisi bu şekilde konuşup, silince olay yaratmasi...Konu sahibi biriyle bu şekilde konuşsa kocasi hiç sakin karşilamazdi bence.
Benim erkek arkadaslarim var. Eşimin de kadin arkadaslari var. Eşimin arkadaslarinin (+10 yillik arkadaslari) sevgilileriyle esleriyle de gorusuyorduk toplu olarak ama hicbir kadinin eşime canim cicim kiymetlim yazdigini ya da evlilik nasil dertleselim yazdigini gormedim bunca senedir.
Cunku ketum tipleriz, millete de canimli cicimli konuşan insanlar degiliz. Cabim dedik diye sex olacak korkusu degil buaradakarakter boyle ben aile icinde bile o hitaplari kullanmam alisik degilim. Cevremiz de boyle haliyle. Konu sahibinin eşinin aklı başka calisiyor, yaptigi hareketler başka sorun orada.
O yüzden birbirinizi iyi bulmuşsunuz yazdım zaten, adama da gidiyor yazdıklarım. Konu sahibi zamanında bu haksız muameleyi sineye çekmiş, şimdi neden ben aynısını yapamıyorum diye kızıyor. Bu denli kısıtlamayı görünce bana sıkıntı basıyor, herkesin kendi anlayışı tabi. Ama bir insanla evlendik diye onu cam fanusa koyamayız. Kendi dünyası, arkadaşları, özel hayatı olmalı herkesin. Böyle taleplere tepki koymayıp kabul edersek, bizi bu şekilde kısıtlamasına izin verdiğimiz kişi karşımıza çifte standartlarla gelir.Adam kadının tüm arkadaşlarını silmiş, bu tepki normal bence.
Nasip etme Allah'ımYa evet ama zamanında o da benim abi dediğim evli çocuklu ayni yerde çalıştığım insanları silmişti. Durum karşılıklı aslında
Yok artık cidden... abisi yerine koyduğu adamın eşi olacak kadını ne diye kıskanırsınız ki eşiniz haklı bence bu baskı çk fazlaTam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Eşimin abi dediği 6,7 yaş büyük bir arkadaşı var. Üniversiteye okumaya gelen kızla uzun zamandır sevgililer kız antalyada. Eşim eskiden kafede çalışırken bu çiftle çok konuşmuşlar fln. Neyseee Abi dediği kişi şimdi kıza evlenme teklifi etmiş benim eşim de ablam hayırlı olsun abime slm yazmış. (Dm den konuşuyorlar) kız buna ablacım canım iyiki varsın kıymetlimsin değerlimsin evlilik nasıl, dertleşmek istersen yanındayım fln yazdı eşimde sende ablam gibisinden cevaplar yazıyor. 5,6 yaş büyük kız. Bende kızdım ne bu samimiyet diye, eşim beni yatıştırması gerekirken birden alevlendi saçmalama iyi niyetli fln diye çıkıştı bana. Konuşmadık gün boyu zaten işteydi. Akşam geldi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ben tepki vermedim sonra yine tartıştık özür fln yok kızı arkadaşlıktan çıkarma yok hem suçlu hem güçlü. Tartışmadan sonra uyudu, işe gidickti kahve yaptım uyandırdım yüzüm gülüyor gayet yumuşak tavırlıyım. O da öyleydi konuşuyorduk taaam dedim ki çıkardım kızı zaten hesabından. Demez olaydım nasıl yapmışım böyle terbiyesizliği, saygısızlığı onlar zamanında iyileşmiş abisinin hatrı varmış. Küfürler ediyor bana ben şok oldum gitti şimdi işe. Sabah gelcek köye gidiyoruz uzun zamandır ailemi görmedim on gün kadar kalıcaz. Onun ailesi de aynı köyde. Annemde kalsam ben durumlar daha da mı kötü olur. Ama bu adamla da yalandan mutlu gibi yapmak aynı odada kalmak istemiyorum. Napmalıyım sinirden düşünemiyorum
Hesaptan silerek tüy dikmişsiniz. Çok fevri davranışlar bunlar.Tam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Eşimin abi dediği 6,7 yaş büyük bir arkadaşı var. Üniversiteye okumaya gelen kızla uzun zamandır sevgililer kız antalyada. Eşim eskiden kafede çalışırken bu çiftle çok konuşmuşlar fln. Neyseee Abi dediği kişi şimdi kıza evlenme teklifi etmiş benim eşim de ablam hayırlı olsun abime slm yazmış. (Dm den konuşuyorlar) kız buna ablacım canım iyiki varsın kıymetlimsin değerlimsin evlilik nasıl, dertleşmek istersen yanındayım fln yazdı eşimde sende ablam gibisinden cevaplar yazıyor. 5,6 yaş büyük kız. Bende kızdım ne bu samimiyet diye, eşim beni yatıştırması gerekirken birden alevlendi saçmalama iyi niyetli fln diye çıkıştı bana. Konuşmadık gün boyu zaten işteydi. Akşam geldi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ben tepki vermedim sonra yine tartıştık özür fln yok kızı arkadaşlıktan çıkarma yok hem suçlu hem güçlü. Tartışmadan sonra uyudu, işe gidickti kahve yaptım uyandırdım yüzüm gülüyor gayet yumuşak tavırlıyım. O da öyleydi konuşuyorduk taaam dedim ki çıkardım kızı zaten hesabından. Demez olaydım nasıl yapmışım böyle terbiyesizliği, saygısızlığı onlar zamanında iyileşmiş abisinin hatrı varmış. Küfürler ediyor bana ben şok oldum gitti şimdi işe. Sabah gelcek köye gidiyoruz uzun zamandır ailemi görmedim on gün kadar kalıcaz. Onun ailesi de aynı köyde. Annemde kalsam ben durumlar daha da mı kötü olur. Ama bu adamla da yalandan mutlu gibi yapmak aynı odada kalmak istemiyorum. Napmalıyım sinirden düşünemiyorum
Millet gidiyor eşi için herşeyden vazgeçiyor bizimkiler didisinin didisindan bile vazgeçemiyor. Acaba hiç mi yüreğe dokunmadik. Hiç mi hatır gönül olmadı. Karım sevmiyor ya hoşuna gitmiyor tmm konuşmayı vereyim diyemiyor mu bilemiyorum benimde başıma geliyor bazen sorun bende mi eşimde mi bende bilemiyorumTam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Aslinda kotu bir konusma degil. Ama artik bu devirde kimseye guvenmemek lazim. Ben artik bazi adamlar evet tabiki karaktersiz ama kadinlardada ayni sey olabilir. Medeni bir konusma. Herkesin fikri farkli olabilir. Bana gore bir eşe bir kocaya bir babaya disardan (arkadas eşlerimizi haric) onlarin disinda yazan bakan edende su korku olmali " kardesim adamin karisi manyak gorurse hem kocasini hem beni rezil perisan eder" diyecek paşa paşa cekilecek tesebbus bile etmemeli. Bu durumda size biraz hak verdim biraz vermedim cunku. Birde senin evliligin nasil dertlesmek istersen beni ara yaz nedir sanane benim evliligimin derdinden derdim icimden. Kizdigim kelime bu oldu.Tam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Herkes heryere gidiyor özellikle tatil amaçlı izin almak da hiç öyle uğraştırmadı hemen verdiler. Sıkı bir denetim sıkı bir yasak yok yaniKonu dışı ama merakıma yenik düştüm. Yasaklarda nasıl gideceksiniz köye? Bizlerde ailelerimizi özledik ama gidemiyoruz.
Bu yasakta nasıl gittiniz demeyeceğim. O kadar çok kişi izin almış ki. Ben evinde duran duymayacağım bu gidişle.Tam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?