- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi birgaripedacik
Benzer durum başıma geldi.Eşimle nişandan once tanışma görüşmemizde bizi tanıştıran kişi bana "...anne ve babasıyla birlikte oturacakmis, tek çocuk olduğu için" dedi..bende "o zaman tanışmaya bile gelmesinler dedim..tabi geri adim attilar, birlikte oturmaktan vazgeçtik diye..neyse evlendik..4 aylık evliyiz..kv ile kp geldiler..1 hafta, 2 hafta, 1 ay, 2ay, 4 ay..... evde de herseye karisiyorlar, baktım gidecekleri yok..o zamanki işim gereği köyde lojmanda oturmak zorunlu idi..bende bahane ettim ve lojmana evimden gerekli bir kac eşya taşıdım, ben artık lojmanda kalacam dedim, sen annenle babanla otur..ben resti çekip evden lojmana gidince, kv ile kp gitmisler...
Sonradan esimin akrabalarından duydum ki kv ile kp bana temelli kalmaya gelmişler...nisandan önce kabul etmedim, akıllarınca vazgeçtiler gibi yapmislar meğer... düğünden sonra gelip yerleşme imiş planları ama yanlarına kaldı...
Sonradan dedim eşime madem birlikte oturmakti niyetin köyünden bir kiz alacaktın, hem uni okuyan hem calisan olsun, hemde annemle babamla otursun..yok böyle bir dünya...
Eşim istemiyordu; tamamen kv kurnazlığı.
Evlendik, kv kp köye gideceklerdi, gitmediler bir şeyleri bahane ettiler.
Evliliğimizin ilk 1-2 ayı beraber yaşadık.
Bir de eşimle aramı açmak için elinden geleni yaptı kv.
Eşime ben gidiyorum, ailen köye gidince haber verirsin dedim, ertesi gün köye gönderdi ailesini.