• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş mi eleştirmen mi

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Bugün eşim işten geldi en sevdiği yemeği hazırladım önüne koyacaktım tam kapıya geldi öpeyim diye uzandım ağzın kirli öpme beni dedi ve bende sinirlendim haksızmıyım sizce.

Ağzın kirli derken birşey mi yemiştiniz? Söyleyiş tarzı çok önemli tabi ama ağzınızın etrafında yemek artıkları kaldıysa uyarması normal bence

Yani bilmiyorum kendime bu soruyu çok sordum onun her türlü pisliğini temizliyorum ve eşimden tiksinmem gibi geliyor ilk defa yemek yaparken salça olmuş bi tarf bebek ağlayınca elim değdi heralde

Bunda kızacak bişey yok bence bende pis bi ağzı öpmek istemem şahsen. Pis Olmasda birşey yemiş olduğunuzu yağlı olduğunuzu düşünmüştür salçayı görünce , büyütmeyin.

Salak herif. Salca pislikmi?
Burada bende öpemem diyen kadinlarda bir tuhaf. Sanki hic yemekden hemen sonra opüşmediniz ve adamin tükürüğü hic gelmedi agziniza

Salak herif. Salca pislikmi?
Burada bende öpemem diyen kadinlarda bir tuhaf. Sanki hic yemekden hemen sonra opüşmediniz ve adamin tükürüğü hic gelmedi agziniza

Şaka yapıyorsunuz değil mi?
Yahu hergün gördüğüm adam niye ağzı pisken öpeyim, gitsin silsin öyle öperim kaçıyo sanki.

Eşiniz haklı. Ama alınacak birşey yok, uyarı yapmış sadece. Biz de ne kadar temiz olmaya çalışsak da, birşeyden rahatsız olmuşsak uyarırız birbirimizi. Ayıp veya kırılacak birşey değil emin olun. O sizin eşiniz. İltifat ederken iyi de beğenmediği birşeyi söylerken kötü mü? Alınmayın ve kızmayın. Normal şeyler bunlar.

Bugün eşim işten geldi en sevdiği yemeği hazırladım önüne koyacaktım tam kapıya geldi öpeyim diye uzandım ağzın kirli öpme beni dedi ve bende sinirlendim haksızmıyım sizce.
sinirlenmden aa pis mi ? ne olmuş ki agzıma diyip aynaya bakmaya giderdim... sinirlenmeniz olmamış.

Back
X