- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Bir haftadir etmiyorum etmedigim icin devam ediyor tartismalar kabul etmeye niyetim yok niyetim orta yolu bulmak ama bulacagini sanmiyorum bakalim ne kadar zaman devam edecek ne olacak sonuBoşanıp annenizi yanınıza alın babanız da hayatta değilmiş madem.
Eşiniz çocuğunun hastalığını kullanacak kadar pislik.
Size gel kölem ol diyor.
Ama sizi kabul edecek gibisiniz
Keske ama ailesi de inu tutuyor o yuzden kimseyi dinlemezAllah yardım etsin size keşke saygı duyduğu bir büyüğü olsa da lafını dinlese kabul etmeyin istediğiniz gibi davranın siz de onu kapının önüne koyun gerekirse çok rahatsız ederse de dönün ailenizin yanına çekilir gibi değil
Benden sonra evlenecek bunu bende biliyorum ogluma da bakmasi icin calismayan biriyle evlenecek o yuzden oglumu ona birakamamAyrıca bu adam çocuğu da istemiyor
Çocuğu size bırakacak kendi de bekar gibi dolaşacak sonra başkasıyla evlenecek
Senbistersen bin defa kabul etme ama adam illaki seni bosayacak
Zoruma gidende bu bana guven verse belki boyle olmazdi oglumun hastaligini kullanmasi cok cirkinTaleplere bakın iş görüşmesi gibi SAÇMALIK..
Sakın kabul etmeyin..
Nefret ediyorum böyle insanlardan.
Benden sonra evlenecek bunu bende biliyorum ogluma da bakmasi icin calismayan biriyle evlenecek o yuzden oglumu ona birakamam
O yuzden belki de almayip bana birakiyor oglumu ben ona biraksam o zamanda ailesini getirecek ya da köy kızı bulacagim diyor yanlis anlasilmasin kimseyi kucumsemek degil maasina ve memuriyetine guveniyorSenden sonra evlense bile sağlık problemleri olan bir çocuğa bakmaya gönüllü olacak kız nerede? Senden daha iyisi ile evlenebileceğini sanmam şu şartlar altında
Kusura bakmasin bu devirde köy kizi bile hasta çocuğa bakmaz özellikle kendinin değilseO yuzden belki de almayip bana birakiyor oglumu ben ona biraksam o zamanda ailesini getirecek ya da köy kızı bulacagim diyor yanlis anlasilmasin kimseyi kucumsemek degil maasina ve memuriyetine guveniyor
Evet malesef hep boyledir istedigi kismini dikkate alir eskiden calismani istemesem calisamazsin dinimize gore derdi hatta istemiyorum derdi bu sefer ben dedim bu şartlarda calisamam dedim sacmalama para lazim çocuga diyor aslinda para biriktirip ev almak niyeti arabasinin modelini yukseltmek aslinda kotu degil istedigi ama guven vermiyor surekli evden kovuyor asagiliyor vs.Yalniz sartlari birbiriyle cok celismiyormu.guya muhafazakar elbisene karisiyor ama evin geciminide senden bekliyor.dinen evin gecimini oncelikle erkek saglamak zorunda.kadin calismak zorunda deil.herkes herseyin isine gelen kismini uyguluyor bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?