- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Canım bu senin çocukla yalnız olmaktan korktuğunu anlamış derdi sana istediği herşeyi yaptırmak boşanmak olsa bırakır gider devam için yapışık ikiz gibi dolaşıp maaş kartını vermen gibi şartlar sunmaz,yerinde olsam ne yapardım biliyor musun o çocuk sadece senin değil gözünü korkutmak için tamam ayrılalım ama çocuk sende kalacak ben yalnız bu sorumluluğu alamam erkek olarak sen daha rahat hastanelere götürürsün der ona çocuk başına kalacakmış korkusu yaşatırdım sen anne halinle çocukla tek kalmaktan korkuyorsun o erkek haliyle 1000 misli korkar blöf yaparsada tamam diye bir iki hafta bırak git çocuğu zarar verecek değil ya bakarsan kararlı o zaman çocuk küçük mahkeme ile boşanıp geri alırsın oğlunu ama emin ol buna dayanamayacak onun seni vurmaya çalıştığı silahla sen onu vurDaha onceki konularimi bilenler icin bastan yazmadim. Diger konularimi okuyabilirsiniz. Bir bucuk ayriligin ardindan evdeyim oglum rahatsizlandi donmek zorunda kaldim gelme senin yuzunu bile gormek istemiyorum dedigi halde. Oglumun tedavilerini yaptirdik simdi iyi sukur toparladi bayaği. Artik konusma vakti deyip basladi konusmaya. Bazi sartlarim var bu evliligin devam etmesi icin dedi.
1. Eve destek saglamam yetmiyormus kartimi istiyor. Yoksa gidersin bu evden diyor.
2. Tesetturluyum pantolon tunik giymemi istemiyormus elbise giymeliymisim.
3.Tatillerde ailemin yaninda 2 geceden fazla kalamazmisim. İki ay tatilimi ailesinin yaninda ya da kendisinin yaninda gecirmeliymisim.Ailesi koyde ve her gittigimizde bikac gun bile kaldigimizda oglum hasta oluyor bana bir ay kalmaktan bahsediyor. Ailesine beni kotuledigi halde ve ailesi beni sevmedigi halde.
4. Onsuz carsiya bile gitmemeliymisim her yere beraber gidecekmisiz yapisik ikiz gibi. Bikac gun once ciktim ben sana gitmeyeceksin demedim mi diye yarim saat kapida bekletti.
Hakliyken haksizliga maruz kaliyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Bildigim tek sey var bunlarada tamam dersem benim ustumdeki baskisi artacak. Demezsem oglumun sagligi soz konusu. İkna olmuyor. Denedim.
Şartlarina tamam demezsem oglumun aralik ayinda çişi icin sondaya baslama durumu var. Bu adam nasıl ikna olur, insan olur ailesini değil evladini dusunur bir fikir verin ne olur.
Annesini getirip baktiracakmis ver oglumu git diyorCanım bu senin çocukla yalnız olmaktan korktuğunu anlamış derdi sana istediği herşeyi yaptırmak boşanmak olsa bırakır gider devam için yapışık ikiz gibi dolaşıp maaş kartını vermen gibi şartlar sunmaz,yerinde olsam ne yapardım biliyor musun o çocuk sadece senin değil gözünü korkutmak için tamam ayrılalım ama çocuk sende kalacak ben yalnız bu sorumluluğu alamam erkek olarak sen daha rahat hastanelere götürürsün der ona çocuk başına kalacakmış korkusu yaşatırdım sen anne halinle çocukla tek kalmaktan korkuyorsun o erkek haliyle 1000 misli korkar blöf yaparsada tamam diye bir iki hafta bırak git çocuğu zarar verecek değil ya bakarsan kararlı o zaman çocuk küçük mahkeme ile boşanıp geri alırsın oğlunu ama emin ol buna dayanamayacak onun seni vurmaya çalıştığı silahla sen onu vur
Ya ya tabi,annesi çok meraklıdır eminim,blöfünü gör şu adamın...Annesini getirip baktiracakmis ver oglumu git diyor
Napim geri mi yolliyim:)yalniz çocuk deneme tahtasi degil...
keske oyle bir imkan olsaydi da çocuklara yazik olmasaydi. Yuvalarda ya da suçlamalarla buyumek zorunda kalmasalardi.Napim geri mi yolliyim:)
Merak etme birçok anneden hatta bana göre tüm annelerden daha iyi bakıyorum. Arastiran, nem kapan bir anneyim sadece. Birsey duyunca acaba oglumda da var mı varsa erken farkedip nasıl önlerim diye düşünüyorum. Sanırım fazla taviz,tacizi doğurdu. Kk artık haddini asanlarla doldu.keske oyle bir imkan olsaydi da çocuklara yazik olmasaydi. Yuvalarda ya da suçlamalarla buyumek zorunda kalmasalardi.
Senin geri yollamana gerek yok ama biraz video izleyebilirsin youtube'dan, çocuk bakimiyla ilgili merak ettiklerini.
Daha onceki konularimi bilenler icin bastan yazmadim. Diger konularimi okuyabilirsiniz. Bir bucuk ayriligin ardindan evdeyim oglum rahatsizlandi donmek zorunda kaldim gelme senin yuzunu bile gormek istemiyorum dedigi halde. Oglumun tedavilerini yaptirdik simdi iyi sukur toparladi bayaği. Artik konusma vakti deyip basladi konusmaya. Bazi sartlarim var bu evliligin devam etmesi icin dedi.
1. Eve destek saglamam yetmiyormus kartimi istiyor. Yoksa gidersin bu evden diyor.
2. Tesetturluyum pantolon tunik giymemi istemiyormus elbise giymeliymisim.
3.Tatillerde ailemin yaninda 2 geceden fazla kalamazmisim. İki ay tatilimi ailesinin yaninda ya da kendisinin yaninda gecirmeliymisim.Ailesi koyde ve her gittigimizde bikac gun bile kaldigimizda oglum hasta oluyor bana bir ay kalmaktan bahsediyor. Ailesine beni kotuledigi halde ve ailesi beni sevmedigi halde.
4. Onsuz carsiya bile gitmemeliymisim her yere beraber gidecekmisiz yapisik ikiz gibi. Bikac gun once ciktim ben sana gitmeyeceksin demedim mi diye yarim saat kapida bekletti.
Hakliyken haksizliga maruz kaliyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Bildigim tek sey var bunlarada tamam dersem benim ustumdeki baskisi artacak. Demezsem oglumun sagligi soz konusu. İkna olmuyor. Denedim.
Şartlarina tamam demezsem oglumun aralik ayinda çişi icin sondaya baslama durumu var. Bu adam nasıl ikna olur, insan olur ailesini değil evladini dusunur bir fikir verin ne olur.
Merak etme birçok anneden hatta bana göre tüm annelerden daha iyi bakıyorum. Arastiran, nem kapan bir anneyim sadece. Birsey duyunca acaba oglumda da var mı varsa erken farkedip nasıl önlerim diye düşünüyorum. Sanırım fazla taviz,tacizi doğurdu. Kk artık haddini asanlarla doldu.
Diğer yorumlara katılmakla birlikte yapamayacağınızı anlıyorum.
O zaman tavsiye edebileceğim tek şey şu, yapışın adamın yakasına (mecazen). "Bana bak, sadece çocuğumun sağlığı için geldim bu eve. Şartlarını kabul etmiyorum. Ya adam olur sadece çocuğunun sağlığı ile ilgilenirsin, ya da gider boşanma davanı açar derdini ve şartlarını hakime anlatirsin. Bana da huzur ver. Ben dava da açmıyorum, şartlarını da kabul etmiyorum, evi de terketmiyorum. İşine gelirse." diyeceksiniz. Bu konusmadan sonra da asla onu umursamayacak sadece çocuğunuzla ilgileneceksiniz.
Biraz güçlü olun ya. Değilseniz de öyleymiş gibi yapın. Çocuğunuz sağlığına kavusunca da boşayın gitsin.
Hakkaten anlayamadım yani 3 aylık bebek kaka yapar kontrol yok yaniOglumuzun hastalığı nasil anlaşıldı benim oglumda kaka kaçırıyor 3 aylik ve gfr testi çok düşük çıktı
Benim oglumun bagirsak kisaligi var makati kapali dogdu ama bu bayaninki anladigim kadariyla evham gibi insallahta oyledir obur turlusu gercekten zor cunkuHakkaten anlayamadım yani 3 aylık bebek kaka yapar kontrol yok yani
Kaçırıyordan kastınız nedir?
Her bezi kakalı bile olur ilk aylarda az az bile olsa kirlenir bezi gazla çıkarırlar
Bir ay değil bir gün birak da gör bak neler oluyorAnnesini getirip baktiracakmis ver oglumu git diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?