- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Ameliyatlarda kullandimbu arada refakatçi izni diye birşey var. onu da araştırın isterseniz. 3+3 ay şeklinde alınıyor.
Aynen katiliyorum... yok sayin.... ama kabul etmeyin sartlarini.. calisiyosunuz madem.. aç kalin bi bakici tutun... ev tutun.. e nafakada alirsiniz zaten.. iyi bir avukatla iyi bi dava da açılabilir ve yuklu tazminat bile alabilirsiniz.... bu adamin size yaptığı zulum dür. Çocuğunun hastaligini kullanmaktir ve buda cok iğrenç bi insan oldugunu gosteriyo.. siz ne dusunuyosunuz ?? Fikriniz nedir bu konuda??? Kalmaya niyetlisiniz galiba??çok geçmiş olsun öncelikle.
diyelimki eşiniz yok,allah korusun bu dünyadan göçtü. şu şartlarda ,çocuğunuzdaki bu rahatsızlıkla ailenizin yanındaki imkansızlıkla siz neler yapardınız????ne gibi bir yol izlerdiniz?
Eşinizin ayrılınca yardım alirsiniz belki evde hasta bakımı sınıfına giriyor mu acaba oglunuzm ya kurtulun şu erkek gorunendenGecen sene sonda olayi yoktu bakici bakti evet ama bu sene ucretsiz izne ayrilacagim mecburen sondaya alisana kadar aklima cozum gelmiyor baska para lazim olacak tedavilerinde kafam allak bullak
Ben daha kendi vücudumu tanimamisim 2 yil sonra zoraki beraber olabildim esimle. Ufak bebek görünce kucağıma almadım,dokunmadim demiştim daha önce de. İnşAllah oglumla atacağım bu cahilligimi. Ben de daha iyi olmak isterdim,pismanim.ama aklını kaçırmak için beni bekleme,çocuğunu kapıya koyanlar, hasta olsa da onemsemeyenler iyi fırsat.Sana bir şey sormak istiyorum.Sen hiç bebek görmüşmüydün doğumundan önce...Ya da kaka,çiş,kusmuk,ishal,kabızlık filan konuşanlara rastgeldin mi acaba?Hayır bunlar her bebeğin yaptığı şeyler de...
Ya seni incitmek istemiyorum da,her konunda aklımı kaçıracak gibi oluyorum.
Oglusumubekliyorum be bek ler gaz ka çı rır ken ka ka da ya par,i ki si ni ka rı şık ta ya par..Allah aşkına ya...İdrar deliği dardır belki ondan ağlıyordur ama,kaka kaçırıyor ne demek.O zaman oyuncak bebek alıp sevseydin madem,insan anatomisini bir öğren bence...
Bak canım,niyetim kesinlikle seni incitmek değil...Ama 3 aylık bebek için kaka kaçırıyor diyorsun.Sence normal mi?Hadi kendi vucudunu tanımadın tamam,ama sende en doğal ihtiyaçlarını kendini bildiğinden beri gideriyorsun değilmi?Ben daha kendi vücudumu tanimamisim 2 yil sonra zoraki beraber olabildim esimle. Ufak bebek görünce kucağıma almadım,dokunmadim demiştim daha önce de. İnşAllah oglumla atacağım bu cahilligimi. Ben de daha iyi olmak isterdim,pismanim.ama aklını kaçırmak için beni bekleme,çocuğunu kapıya koyanlar, hasta olsa da onemsemeyenler iyi fırsat.
Gaz yaparken kaçırıyor diyorum. Usutme ymis nedeni anneme göre.Bak canım,niyetim kesinlikle seni incitmek değil...Ama 3 aylık bebek için kaka kaçırıyor diyorsun.Sence normal mi?Hadi kendi vucudunu tanımadın tamam,ama sende en doğal ihtiyaçlarını kendini bildiğinden beri gideriyorsun değilmi?
Yemek içmek tuvalete gitmek ve uyumak en temel hayati ihtiyaçlardır.En basiti ilkokula gittiysen bile bunları biliyorsundur,yani öyle umuyorum.
Bu taş düşürmek değil ki hazırlıksız yakalanasın.Basbayağı bebek istedin,oğluşunu bekledin,9 ay 10 gün gebelik geçirdin.Yengemin bile 35 yıllık bebeğim kitapları var,internetin olmadığı dönemde.Sen ellerin iki yanında yalnızca bekledin mi?Ne diyeyim yani bilmiyorum
nu şartları seni boşanmaya ikna etmek için sunuyor sana...herif resmen boşanmak istiyor ...boş ver ya boşan gitsin .utanmaz birde seni koynuna alacakDaha onceki konularimi bilenler icin bastan yazmadim. Diger konularimi okuyabilirsiniz. Bir bucuk ayriligin ardindan evdeyim oglum rahatsizlandi donmek zorunda kaldim gelme senin yuzunu bile gormek istemiyorum dedigi halde. Oglumun tedavilerini yaptirdik simdi iyi sukur toparladi bayaği. Artik konusma vakti deyip basladi konusmaya. Bazi sartlarim var bu evliligin devam etmesi icin dedi.
1. Eve destek saglamam yetmiyormus kartimi istiyor. Yoksa gidersin bu evden diyor.
2. Tesetturluyum pantolon tunik giymemi istemiyormus elbise giymeliymisim.
3.Tatillerde ailemin yaninda 2 geceden fazla kalamazmisim. İki ay tatilimi ailesinin yaninda ya da kendisinin yaninda gecirmeliymisim.Ailesi koyde ve her gittigimizde bikac gun bile kaldigimizda oglum hasta oluyor bana bir ay kalmaktan bahsediyor. Ailesine beni kotuledigi halde ve ailesi beni sevmedigi halde.
4. Onsuz carsiya bile gitmemeliymisim her yere beraber gidecekmisiz yapisik ikiz gibi. Bikac gun once ciktim ben sana gitmeyeceksin demedim mi diye yarim saat kapida bekletti.
Hakliyken haksizliga maruz kaliyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Bildigim tek sey var bunlarada tamam dersem benim ustumdeki baskisi artacak. Demezsem oglumun sagligi soz konusu. İkna olmuyor. Denedim.
Şartlarina tamam demezsem oglumun aralik ayinda çişi icin sondaya baslama durumu var. Bu adam nasıl ikna olur, insan olur ailesini değil evladini dusunur bir fikir verin ne olur.
Yapılan testin kısa adını anımsıyor musunuz?Yeni gordum kusura bakmayin bizimde mesanedeki sorun yuzunden bobrekler tehlikede doktor bobreklerini kaybederse organ nakli bile bir işe yaramaz dedi
yalniz çocuk deneme tahtasi degil...İnşAllah oglumla atacağım bu cahilligimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?