Es olacak adam diyor ki…

Eşiniz çok vicdansızmış. ücretsiz izne ayrılın, çocuğnuzun bu zor dönemini atlatın önce. tatailde de evde durursunuz hem çocuk için daha iyi. ücetsiz izin alacağınız için maaş kartı şartı da iptal olur. çocuk toparlanınca boşanırsınız. şu anda hem tedavi hem boşanma çok zor olur. ciddi bir destek gerekir. tayin zamanı büyükşehirlerden birine tayin isteyin. annenizi yanınıza alır boşanma davası açarsınız. önümüzdeki 8-9 ayı böyle idare edin derim.

Papatya Kokulu Hayaller

Sizin sebepkerinizi bilmiyirum ama sinirlendim size. Cunku tayin diyorsubuz sanirim memursunuz. Bosanin annenizi de yanina cagirin oglunuza birlikte bakin.bu adamdan birak es olmayi baba bile olamaz. Olmasinda zaten. Aile de anne bu kadar mitsuzsa cocuk nasil mutlu olabilir Allah askina

Aynen katiliyorum... yok sayin.... ama kabul etmeyin sartlarini.. calisiyosunuz madem.. aç kalin bi bakici tutun... ev tutun.. e nafakada alirsiniz zaten.. iyi bir avukatla iyi bi dava da açılabilir ve yuklu tazminat bile alabilirsiniz.... bu adamin size yaptığı zulum dür. Çocuğunun hastaligini kullanmaktir ve buda cok iğrenç bi insan oldugunu gosteriyo.. siz ne dusunuyosunuz ?? Fikriniz nedir bu konuda??? Kalmaya niyetlisiniz galiba??

Gecen sene sonda olayi yoktu bakici bakti evet ama bu sene ucretsiz izne ayrilacagim mecburen sondaya alisana kadar aklima cozum gelmiyor baska para lazim olacak tedavilerinde kafam allak bullak
Eşinizin ayrılınca yardım alirsiniz belki evde hasta bakımı sınıfına giriyor mu acaba oglunuzm ya kurtulun şu erkek gorunenden

Boşanacaksın , çocuğunun bakımı için yardımcı ihtiyacı olduğunu , tedavi masraflarını vs mahkemede iyice bir anlatıp nafakayı alıp bakıcı tutacaksın, şu herifin sana yaptığı psikolojik şiddeti kanıtlayıp bir de tazminat alacaksın. Çekilir mi bu adam ya????

Ben daha kendi vücudumu tanimamisim 2 yil sonra zoraki beraber olabildim esimle. Ufak bebek görünce kucağıma almadım,dokunmadim demiştim daha önce de. İnşAllah oglumla atacağım bu cahilligimi. Ben de daha iyi olmak isterdim,pismanim.ama aklını kaçırmak için beni bekleme,çocuğunu kapıya koyanlar, hasta olsa da onemsemeyenler iyi fırsat.

Bak canım,niyetim kesinlikle seni incitmek değil...Ama 3 aylık bebek için kaka kaçırıyor diyorsun.Sence normal mi?Hadi kendi vucudunu tanımadın tamam,ama sende en doğal ihtiyaçlarını kendini bildiğinden beri gideriyorsun değilmi?
Yemek içmek tuvalete gitmek ve uyumak en temel hayati ihtiyaçlardır.En basiti ilkokula gittiysen bile bunları biliyorsundur,yani öyle umuyorum.
Bu taş düşürmek değil ki hazırlıksız yakalanasın.Basbayağı bebek istedin,oğluşunu bekledin,9 ay 10 gün gebelik geçirdin.Yengemin bile 35 yıllık bebeğim kitapları var,internetin olmadığı dönemde.Sen ellerin iki yanında yalnızca bekledin mi?Ne diyeyim yani bilmiyorum

Gaz yaparken kaçırıyor diyorum. Usutme ymis nedeni anneme göre.

nu şartları seni boşanmaya ikna etmek için sunuyor sana...herif resmen boşanmak istiyor ...boş ver ya boşan gitsin .utanmaz birde seni koynuna alacak

Öncelikle cok gecmis olsun Allah oglunuza sifalar versin sizi dara sokmasin insallah. Herneolirsa olsun bu adam cekilmez sartlari kabul edilmez. Fakat söz konusu knsanin evladi helede evladinin sagligi olunca insan her zorluga göyüs gerer sizi bu bakimdan cok kyi anliyorum.
Benim size tavsiyem köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyin. Oglunuzun sagligi yerine gelinceye kadar amelliyatlari bitene kadar eyer baska careniz yoksa mecburiyetten idare edin sonrada ilk ks oglunuzla birlikte o adam müsbettesini hayatinizdan cikartin. Bu aradada kendinizi garanti altina alin. Ne bilim is yerinize söyleyin maasinizin bir kismini gizli banka hesabi actirip oraya yatirtin kendinizi maddi yönden güvence altina alin. Ve oglunuzun saglik sorunlarini en hizli bir sekilde cözüp o asamdan kurtulun.
Allah size sabirlar versin.

Ücretsiz izin al bu sene için bu adama para yedirme. Seneye annen gelecekse ise başla hala eşinde değişme gelişme yoksa evliliğine devam umudun kalmamışsa son seçenek olarak boşanmayi düşün.
Hastanelerde tek başına hasta coxuk ile uğraşmak çok zor.Bu sene icin çalışma çocuğuna bak esine katlan .dua et.

malesef esiniz bir baba bile degil. cocugu o durumdayken oncelikleri evladi olmasi gerekirken size bu sekilde sartlar koymasi hic de vicdani degil. naif bir insansiniz herhalde sizin ona muhtac oldugunuzi(manevi olarak)farkinda ve bunu cok iyi kullaniyor.ne yapabilirsiniz??

1.en oluru bence mumkunse annenizi yaniniza alin(olmadi guvenilir biri tutun). evin terkedecekse o terketsin.bosanma davanizi acin nafaka ya da daha ne talep edebilceginiz sey varsa talep edin(evladinizin sagligi masraflari icin) para esiniz icin onemli.otorite guc demek.

2. sartlarini kabul edip ucretsiz izin alip evladiniza siz bakacaksiniz.sonrasinda bosanmaya malesef cesarey edemeyeceksiniz boyum egeceksiniz( uzulerek soyluyorum ki malesef herseyinden ödün vermis biri olarak tukenecek yipranacaksiniz.kendinize olan inancinizi guveninizi kaybedeceksiniz)

tercihiniz %80 ikinci olacak. anlatimlariniza gore kendinize inanciniz yok. tek basiniza basarabileceginize inanmiyorsunuz.(babanizi kaybetmis olmanizinda etkisi de olabilir)ama kadin isterse hele bir anne isterse Allah in izniyle herseyi basarabilir cunku bizler o kadar güclü varliklariz.
Yolunuz bahtiniz acik olsun. Ne karar verirseniz verin umarim hakkinizda hayirlisi olur.
Rabbim tez zamanda da evladiniza sifa versin insallah

Ya bunları sayıyla mı veriyorlar, az evvel başka bir arkadaşın konusunu okudum aynı müdahale aynı hadsizlik. Yol verin gitsin o ananız babanız sizi el oğluna besleme diye mi doğurdu? O 9 aylık siz 6 aylık mı, nedir bu çifte standart! Maaş kartını ver nedir ırgat mı çalıştırıyor! Yallah deyin gitsin bu bencil iğrenç insanı kimse kendine eş etmez zaten merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…