- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Bi onceki konumdan devam edeyim es olacak kisinin bana sartlari vardi bu evliligin devami icin banka karti ve ailesinde uzun sure kalma sartini kabul etmedim hatta cumartesi yola cikacak ben gitmiyorum nedeni ise ailesini bana karsi dolrurmus gidersem biliyorumki iyi davranmayacaklar bu da diyorki o zaman ben gelmeden cik evden internetten bi kac ev buldum esyalarimi topladim tehditlere basladi oglum 3.5 yasinda 4 ameliyat oldu ciddi anlamda gelisim geriligi var iki yasindan bile kucuk gosteriyor 6 yasinda maasina guveniyor alacakmis benden o zamana kadar mahkeme bana verse bile surekli sikayet edecekmis dava acacakmis cocuga bakamiyor diye almak icin anneme ve bana zarar verecekmis namusuma iftiralar atacakmis sormak istedigim oglumu alabilir mi benden bir de il disi atamasi olma ihtimali var tayin istesem suclu olur muyum evden o kovuyor beni siddet fotograflari var darp raporum yok malesef yardimci olun lutfen yolun sonuna geldim insallah kurtulmak icin bu arada oglum cok rahatsizlaniyor ozellikle geceleri dualarinizda unutmayin lutfen