• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş olacak zatın tehditleri

Alamaz.. hukutumuz bu konuda çok katı annenin yanında.. yalnız iki şartla alabilir;annenin ahlaksız yaşam sürmesi(bir iki erkek arkadaşının olması değil kastettiğimbunu rahatsız edici şekilde ve yaşam biçimi naline getirmasi ve sağlık durumu elverişli olmaması..eşiniz boşa sıkıyor yani,aldırış etmeyin,sevgiler
İnsallah sagolun

karsi taraftan izinsiz alinan ses kayitlari, videolar mahkenede kullanilamaz gibi bir durum var ancak, sosyal medyada vs goruyoruz cana kasit olan ciddi durumlarda saniyorum hakimin insifiyatine bagli olarak delil sayilabiliyor. O yuzden tavsiyem bu tip durumlari gizlice videoya cekmeye calisin. Bosanma durumunda avukatinizla paylaşın

Bi onceki konumdan devam edeyim es olacak kisinin bana sartlari vardi bu evliligin devami icin banka karti ve ailesinde uzun sure kalma sartini kabul etmedim hatta cumartesi yola cikacak ben gitmiyorum nedeni ise ailesini bana karsi dolrurmus gidersem biliyorumki iyi davranmayacaklar bu da diyorki o zaman ben gelmeden cik evden internetten bi kac ev buldum esyalarimi topladim tehditlere basladi oglum 3.5 yasinda 4 ameliyat oldu ciddi anlamda gelisim geriligi var iki yasindan bile kucuk gosteriyor 6 yasinda maasina guveniyor alacakmis benden o zamana kadar mahkeme bana verse bile surekli sikayet edecekmis dava acacakmis cocuga bakamiyor diye almak icin anneme ve bana zarar verecekmis namusuma iftiralar atacakmis sormak istedigim oglumu alabilir mi benden bir de il disi atamasi olma ihtimali var tayin istesem suclu olur muyum evden o kovuyor beni siddet fotograflari var darp raporum yok malesef yardimci olun lutfen yolun sonuna geldim insallah kurtulmak icin bu arada oglum cok rahatsizlaniyor ozellikle geceleri dualarinizda unutmayin lutfen

Sizde memursunuz şartlar aynı. Çocuğunuz a bakım ve ilgi şart iyi bir avukatla bırakın çocugu o insandan yüklü bir tazminat bile alırsınız.. Maaşınız var aileniz de aranızda ysa ve bu şahsı sevmiysanz lütfen kaçın

Çok çok acı bi yorum yapacam kusura bakma şimdiden.
1. Başka bir ile gidip napacaksın. İl dışı tayin filan isteme boşanınca babalık görevi bitmiyor ki. İyi bir babaymışta bırak çocuk için sana yardımcı olur
2. Davanı aç. Şahitler bul okulda hiç mi arkadaşın yok. Çok büyük gerekçeler olmadıkça çocuğunu zaten sana verir
3. Seninde psikolojik olarak o çocuğa tek başına bakabileceğini düşünemiyorum. O yüzden boşanınca eşinle aranı iyi tut
Allah yar ve yardımcınız olsun

Çok çok acı bi yorum yapacam kusura bakma şimdiden.
1. Başka bir ile gidip napacaksın. İl dışı tayin filan isteme boşanınca babalık görevi bitmiyor ki. İyi bir babaymışta bırak çocuk için sana yardımcı olur
2. Davanı aç. Şahitler bul okulda hiç mi arkadaşın yok. Çok büyük gerekçeler olmadıkça çocuğunu zaten sana verir
3. Seninde psikolojik olarak o çocuğa tek başına bakabileceğini düşünemiyorum. O yüzden boşanınca eşinle aranı iyi tut
Allah yar ve yardımcınız olsun
Bosaninca iyi olacagini sanmam gormeye bile gelmeyecek oglunu birakin tedavilerinde yardimci olmayi tek basima bakamamaktan korktugum icin sabrettiim ya bunca yildir ben

Bi onceki konumdan devam edeyim es olacak kisinin bana sartlari vardi bu evliligin devami icin banka karti ve ailesinde uzun sure kalma sartini kabul etmedim hatta cumartesi yola cikacak ben gitmiyorum nedeni ise ailesini bana karsi dolrurmus gidersem biliyorumki iyi davranmayacaklar bu da diyorki o zaman ben gelmeden cik evden internetten bi kac ev buldum esyalarimi topladim tehditlere basladi oglum 3.5 yasinda 4 ameliyat oldu ciddi anlamda gelisim geriligi var iki yasindan bile kucuk gosteriyor 6 yasinda maasina guveniyor alacakmis benden o zamana kadar mahkeme bana verse bile surekli sikayet edecekmis dava acacakmis cocuga bakamiyor diye almak icin anneme ve bana zarar verecekmis namusuma iftiralar atacakmis sormak istedigim oglumu alabilir mi benden bir de il disi atamasi olma ihtimali var tayin istesem suclu olur muyum evden o kovuyor beni siddet fotograflari var darp raporum yok malesef yardimci olun lutfen yolun sonuna geldim insallah kurtulmak icin bu arada oglum cok rahatsizlaniyor ozellikle geceleri dualarinizda unutmayin lutfen

Allah yardımcın olsun bir avukat varsa o yanıtlasın ben bilemedim canım

Evi terk etmeyin boşanma olmadan evden çıkarsanız siz suçlu duruma dusersiniz hele ki il dışı tayin sakın istemeyin aynısı bir tanıdığım başına geldi boşanma davası açmadan il dışı tayin isteyip evden gidince mahkeme önünde suçlu duruma düştü ve eşine yüklü miktarda tazminat ödeyecek. Davayı açın avukatla görüşün sonra adım atın ne yapacaksanız.

Evi terk etmeyin boşanma olmadan evden çıkarsanız siz suçlu duruma dusersiniz hele ki il dışı tayin sakın istemeyin aynısı bir tanıdığım başına geldi boşanma davası açmadan il dışı tayin isteyip evden gidince mahkeme önünde suçlu duruma düştü ve eşine yüklü miktarda tazminat ödeyecek. Davayı açın avukatla görüşün sonra adım atın ne yapacaksanız.
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin ama evden kovan o beni

Sen calisiyorsun cocuga bakacak yeterlilige sahipsin cocuk da kucuk yuzde yuz hakim anneye verir velayeti.
Ama seni tehtid etmeye devam ederse psikolojik siddet nedeniyle karakola basvurup tedbir kararı aldirirsin. eve ve sana yaklasamaz. Il disi tayine falan da gerek kalmaz.
Telefonda yaptigin gorusmeleri kaydeden bir program var ondan indir. Adam yanındayken seni tehtid etmeye basladiginda da gizlice ses kaydina al.

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin ama evden kovan o beni
Evet kovan o fakat ispatlayamazsiniz mahkemede evi terkedip gitti diyecek büyük ihtimalle ve bu sizin için hiç iyi olmaz. Sözlü beyana çok bakmazlar mahkemede delil lazım kovuldugunuza dair. Siz en iyisi bir avukattan bilgi alin çocuğunuz var sonuçta yanlış adımlar atmayın.

Siz de onu kovun öğretmenim.
İstemiyorsa kendi gitsin
Koskoca öğretmen hanımsınız biraz dik durun cesur olun
Yuzsuz olunca umursamiyor malesef aslinda gitmek dah iyi olacak bu evde olmak mutlu etmiyor beni o kovdukca sogudum bu evden oglumda umidini kesemeyecek babam ne zaman gelecek diye soracak ama suclu duruma dusecegim gidersem ev tutmakta zor kalsam o gitmeyecek bu evden beni kovup duruyor Allah dogru bir yol gostersin bana insallah

Yuzsuz olunca umursamiyor malesef aslinda gitmek dah iyi olacak bu evde olmak mutlu etmiyor beni o kovdukca sogudum bu evden oglumda umidini kesemeyecek babam ne zaman gelecek diye soracak ama suclu duruma dusecegim gidersem ev tutmakta zor kalsam o gitmeyecek bu evden beni kovup duruyor Allah dogru bir yol gostersin bana insallah
Bazı insanların varlığı şer
Evladına bile merhameti kalmayan yaşamasa keşke ya
Allah yar ve yardımcın olsun bacım

Back
X