• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş olacak zatın tehditleri

Evet ogretmenim ailemin yani olmaz annem koyde babam vefat etti oglum icin iyi hastane imkani olan bir yere istemem lazim insallah demez oyle darp raporu icin gec kaldim malesef

İstanbul'da mı yaşıyorsunuz peki? Yoksa daha küçük geçinmesi kolay bir şehir mi? Kiraya çıksanız halledebilir misiniz o açıdan sordum. Başınız sağolsun.

İstanbul'da mı yaşıyorsunuz peki? Yoksa daha küçük geçinmesi kolay bir şehir mi? Kiraya çıksanız halledebilir misiniz o açıdan sordum. Başınız sağolsun.
İstanbulda degilim suan yeni buyuksehir oldu burasi zor olacak 1+1 esyali evler 850-900 en uygunu

Ek iş yapabilirsiniz annenizi de yanınıza alsanız o da evladınızla ilgilense iyi olur aslında ama aile durumunuzu bilemediğim için ne yazsam askıda kalıyor tabi..
Annemi alamam kardesim lys sinavina girecek kardesimi birakamaz cenesinden rahatsiz

Mesaj yok ki yanimda soyluyor oglum hastalaninca acil dondum memleketten

Ses kaydı yap, polislete de durumunu anlat. Böyle böyle diye, belki yardımcı olurlar. Biri vardı kocam bana yumruk attı dedi diye mahkeme kocaya bir ay uzaklaştırma vermişti. Onunki gibi belki yardım ederler. Evi de terk edip suçlu konumuna düşme bence.

Bana vermezsen oyle yaparim diyor keske almasa oglumu benden sagolun insallah almaz
Sizden oğlunuzu feriştahı gelse alamaz,üstelik bir de hasta. Konuşsun,tehdit etsin boş.sanki o avukata gidip sormadı mı bunları. Alamayacağını çok iyi biliyor sadece hırlıyor,blöf yapıyor.

Hiçbir şekilde çocuğun sizden ayrılması söz konusu değildir.
İsterse her gün mahkemeye dava açsın, isterse her gün iftira atsın.
Hakimler insan sarrafı olmuş insanı suratından anlıyor merak etme.
Avukatınızla güzelce dile getirirsiniz arkasına baka baka çıkar ordan.
Siz de iftira davası açıp bir de ordan vurursunuz bu kımıl zararlısını.
Korkmayın. Bir avukat isteyin barodan ve devam edin hayatınıza.

Eşiniz askeri personel mi ya da polis mi?Tehditlerine inanmayın.Hasta çocukla uğraşacağını sanmıyorum. Amacı sizi dize getirmek. Avukat tutarak kendinize bir yol haritası belirleyin.

Şu an tek yapmanız gereken avukata başvurmak gerisi çorap söküğü gibi gelir hiç korkmayın. Hiçbir hakim de hasta çocuğu annesinden ayırmaz hem de 3.5 yaşındaymış. Allah şifa versin evladınıza. İnşallah tez zamanda iyileşir.:dua:

Evi terk etmeyin. Hemen bi avukata danışın hatta avukat tutun .Siz değil eşiniz gidecek evden

Şiddet ya da şiddet ihtimali varsa uzaklaştırma kararı alırsınız eve yaklaşamaz.

Çocuğu %100 size verirler. Çok maaşı olana değil anneye verirler.

Oğlunuz için de acil şifalar dilerim. Güçlü olun çocuk da büyüdükçe bağışıklığı güçlenecektir.
Yürüyebiliyor mu?

Evi terk etmeyin. Hemen bi avukata danışın hatta avukat tutun .Siz değil eşiniz gidecek evden

Şiddet ya da şiddet ihtimali varsa uzaklaştırma kararı alırsınız eve yaklaşamaz.

Çocuğu %100 size verirler. Çok maaşı olana değil anneye verirler.

Oğlunuz için de acil şifalar dilerim. Güçlü olun çocuk da büyüdükçe bağışıklığı güçlenecektir.
Yürüyebiliyor mu?
Evet yuruyor cok sukur sagolun

Şu an tek yapmanız gereken avukata başvurmak gerisi çorap söküğü gibi gelir hiç korkmayın. Hiçbir hakim de hasta çocuğu annesinden ayırmaz hem de 3.5 yaşındaymış. Allah şifa versin evladınıza. İnşallah tez zamanda iyileşir.:dua:
Simdi degil ama buyuyunce almak istiyor 6-7 yasina gelince

Bi onceki konumdan devam edeyim es olacak kisinin bana sartlari vardi bu evliligin devami icin banka karti ve ailesinde uzun sure kalma sartini kabul etmedim hatta cumartesi yola cikacak ben gitmiyorum nedeni ise ailesini bana karsi dolrurmus gidersem biliyorumki iyi davranmayacaklar bu da diyorki o zaman ben gelmeden cik evden internetten bi kac ev buldum esyalarimi topladim tehditlere basladi oglum 3.5 yasinda 4 ameliyat oldu ciddi anlamda gelisim geriligi var iki yasindan bile kucuk gosteriyor 6 yasinda maasina guveniyor alacakmis benden o zamana kadar mahkeme bana verse bile surekli sikayet edecekmis dava acacakmis cocuga bakamiyor diye almak icin anneme ve bana zarar verecekmis namusuma iftiralar atacakmis sormak istedigim oglumu alabilir mi benden bir de il disi atamasi olma ihtimali var tayin istesem suclu olur muyum evden o kovuyor beni siddet fotograflari var darp raporum yok malesef yardimci olun lutfen yolun sonuna geldim insallah kurtulmak icin bu arada oglum cok rahatsizlaniyor ozellikle geceleri dualarinizda unutmayin lutfen
Alamaz.. hukutumuz bu konuda çok katı annenin yanında.. yalnız iki şartla alabilir;annenin ahlaksız yaşam sürmesi(bir iki erkek arkadaşının olması değil kastettiğimbunu rahatsız edici şekilde ve yaşam biçimi naline getirmasi ve sağlık durumu elverişli olmaması..eşiniz boşa sıkıyor yani,aldırış etmeyin,sevgiler

Ses kaydı yap, polislete de durumunu anlat. Böyle böyle diye, belki yardımcı olurlar. Biri vardı kocam bana yumruk attı dedi diye mahkeme kocaya bir ay uzaklaştırma vermişti. Onunki gibi belki yardım ederler. Evi de terk edip suçlu konumuna düşme bence.[/

Sizden oğlunuzu feriştahı gelse alamaz,üstelik bir de hasta. Konuşsun,tehdit etsin boş.sanki o avukata gidip sormadı mı bunları. Alamayacağını çok iyi biliyor sadece hırlıyor,blöf yapıyor.

Hiçbir şekilde çocuğun sizden ayrılması söz konusu değildir.
İsterse her gün mahkemeye dava açsın, isterse her gün iftira atsın.
Hakimler insan sarrafı olmuş insanı suratından anlıyor merak etme.
Avukatınızla güzelce dile getirirsiniz arkasına baka baka çıkar ordan.
Siz de iftira davası açıp bir de ordan vurursunuz bu kımıl zararlısını.
Korkmayın. Bir avukat isteyin barodan ve devam edin hayatınıza.

İnsallah sagolun bilgileriniz icin

Back
X