- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Amin insallah sagolunAllah yardımcınız olsun.inşallah iyileşir oğlunuz en kısa zamanda şifalar diliyorum.
Amin insallah sagolun oglumu versem alir buna eminim almak icinde ugrasacak gercekten istiyor almayi ilgili bir baba ama iyi bir es degilEşiniz sizin maaş kartınızı kapmak için sizi çocukla tehdit etmiyorsa ben de hiçbirşey bilmiyorum. Numaradan tamam deyin bakalım. 6 yaşını bekleme, gel yarın al diyin bakalım kaç dakikada toz olacak. Bu numaralara kanmayın. Hatırladığım kadarıyla oğlunuzun bakım gerektiren bir rahatsızlığı var ve eşiniz sorumsuz bir adam. Zaten çocuğunu düşünse bu halde olmazdınız. Çekişmeli de olsa açım davayı. Kurtulun sırtınızdaki kamburdan. Allah yavrunuza da şifa versin inşallah.
Mesajları silmeyin.mahkemede kullanın. Ailenizin yanına gidin. Hiç birşey yapamaz.Bi onceki konumdan devam edeyim es olacak kisinin bana sartlari vardi bu evliligin devami icin banka karti ve ailesinde uzun sure kalma sartini kabul etmedim hatta cumartesi yola cikacak ben gitmiyorum nedeni ise ailesini bana karsi dolrurmus gidersem biliyorumki iyi davranmayacaklar bu da diyorki o zaman ben gelmeden cik evden internetten bi kac ev buldum esyalarimi topladim tehditlere basladi oglum 3.5 yasinda 4 ameliyat oldu ciddi anlamda gelisim geriligi var iki yasindan bile kucuk gosteriyor 6 yasinda maasina guveniyor alacakmis benden o zamana kadar mahkeme bana verse bile surekli sikayet edecekmis dava acacakmis cocuga bakamiyor diye almak icin anneme ve bana zarar verecekmis namusuma iftiralar atacakmis sormak istedigim oglumu alabilir mi benden bir de il disi atamasi olma ihtimali var tayin istesem suclu olur muyum evden o kovuyor beni siddet fotograflari var darp raporum yok malesef yardimci olun lutfen yolun sonuna geldim insallah kurtulmak icin bu arada oglum cok rahatsizlaniyor ozellikle geceleri dualarinizda unutmayin lutfen
Malesef ona dedim ki tehditlerinle vazgeciremeyeceksin vazgecirmek istemiyorum gercekten gitmeni istiyorum senden yuzunu bile gormek istemiyorum dedi niye ugrasiyorsun o zaman dedim rahat etmeni istemiyorum diyor yapacaklarimi bil diyor o yuzden soyluyormus tehdit degilmis manyak bildiginiz aslinda sartlarini kabul etmemi istiyor derdi buNe tuhaf birine denk gelmişsin ya, ne boşanıyor ne rahat veriyor! Birşey yapamaz. Allah yardımcın olsun. Başta çıkma evden demiştim ama adam çirkef en iyisi baştan ev düzmek, hem tebdili mekanda ferahlık vardır.
Mesaj yok ki yanimda soyluyor oglum hastalaninca acil dondum memlekettenMesajları silmeyin.mahkemede kullanın. Ailenizin yanına gidin. Hiç birşey yapamaz.
Alamaz degil mi insallahÇocuğunu alamaz bırak şu adamı hayatına bak tek başına inşallah oğlun iyileşir
Gunduz ben gelene kadar bakicisi var ama yatili alamam babasi ayrilirsak ilgilenmez gormeye bile gelmem diyor
Tayin isteyip kacip gitsem suclu olur muyum evden kovan o sonucta beniÇocuğunu alamaz bırak şu adamı hayatına bak tek başına inşallah oğlun iyileşir
Bilemiyorum o kadar ama zaten boşanıcaksınız neden kaçmış gibi olasın ki avukat arkadaşlar daha iyi bilirTayin isteyip kacip gitsem suclu olur muyum evden kovan o sonucta beni
Onu ben dedim esim degil sondaya baslarsam yatili bakici tutsaniz dedi bir bayan bende gunduz bakicisi vardi ama gece bakici tutamam maddi acidan zorlar demek istemistim yanlis anlammissinizBakın 7 Temmuz'da ne demiş eşiniz. Galiba siz boşanmaya hazır değilsiniz ve çocuğumu alabilir diyerek kendinizce bu durumu kabullenmenizi sağlayacak bir mekanizma geliştirmişsiniz. Ne diyeyim hayırlısı olsun.
Evet ogretmenim ailemin yani olmaz annem koyde babam vefat etti oglum icin iyi hastane imkani olan bir yere istemem lazim insallah demez oyle darp raporu icin gec kaldim malesefAllah evladınıza şifa versin, size de yardımcı olsun inşallah.
Şiddet fotoğraflarınız var olması çok da bir şey ifade etmez darp raporu olmadıktan sonra. İnandırıcı gelmeyebilir, kendine zarar verdi resmini çekti der sıyrılır. Keşke direk hastaneye gidip raporunuzu alsaydınız resim çekmekten ziyade. Olayın izleri hala varsa şansınız olabilir belki gidip deneyebilirsiniz. Şikayetçi olun polisten koruma da talep edin. Ki şu an en iyi yapacağınız şey kendinize iyi bir avukat tutmalısınız o sizi yönlendirecektir zaten bu konularda. Boşanın kurtulun. Maddi durumunuz elverişli mi, mesleğimiz var mı? Ailenizin yanında barınabilecek misiniz?
Babası ayrılırsak ilgilenmez görmeye bile gelmem diyor yazmışsınız işte. Görmeye gelmem diyen adam şimdi çocuğu alıp evine götürüp tam zamanlı bakmak ister mi sizce? Kusura bakmayın ama eşiniz profilindeki adamlar ancak çocukları koz olarak, tehdit malzemesi olarak kullanırlar. Kanmayın derim ve çekilirim.Onu ben dedim esim degil sondaya baslarsam yatili bakici tutsaniz dedi bir bayan bende gunduz bakicisi vardi ama gece bakici tutamam maddi acidan zorlar demek istemistim yanlis anlammissiniz
Bana vermezsen oyle yaparim diyor keske almasa oglumu benden sagolun insallah almazBabası ayrılırsak ilgilenmez görmeye bile gelmem diyor yazmışsınız işte. Görmeye gelmem diyen adam şimdi çocuğu alıp evine götürüp tam zamanlı bakmak ister mi sizce? Kusura bakmayın ama eşiniz profilindeki adamlar ancak çocukları koz olarak, tehdit malzemesi olarak kullanırlar. Kanmayın derim ve çekilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?