• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş olacak zatın tehditleri

Allah seninde yavrununda yardimcisi olsun acil sifalar diliyorum. Bir sekilde bu adamdan kurtulun lutfen. Maasi ne olursa olsun mahkeme cocugu size verecektir merak etmeyin. Birde cocuk icin nafaka istersiniz. Bir sekilde birseylerden kisip cocugunuz icin yardimci alırsınız. Yani suankindrn daha kotu olmayacaktir haytiniz.

Bir önceki konumdan devam edeyim es olacak kisinin bana şartları vardi bu evliliğin devamı için banka kartı ve ailesinde uzun sure kalma şartını kabul etmedim hatta cumartesi yola cikacak ben gitmiyorum nedeni ise ailesini bana karşı doldururmuş gidersem biliyorum ki iyi davranmayacaklar bu da diyor ki o zaman ben gelmeden cik evden internetten bi kac ev buldum esyalarimi topladim tehditlere başladı oglum 3.5 yasinda 4 ameliyat oldu ciddi anlamda gelişim geriliği var iki yasından bile küçük gösteriyor 6 yasında maaşına güveniyor alacakmis benden o zamana kadar mahkeme bana verse bile sürekli şikayet edecekmiş dava acacakmis çocuğa bakamıyor diye almak için anneme ve bana zarar verecekmiş namusuma iftiralar atacakmis sormak istedigim oğlumu alabilir mi benden bir de il dişi atamasi olma ihtimali var tayin istesem suçlu olur muyum evden o kovuyor beni şiddet fotograflari var darp raporum yok maalesef yardımcı olun lütfen yolun sonuna geldim inşallah kurtulmak için bu arada oğlum çok rahatsizlaniyor özellikle geceleri dualarinizda unutmayın lütfen

Canım benim konu biraz eski ama sen takma bu kadar kafana ya sen üzülme lütfen :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptınız tayin istediniz mi? Tayinlerde de çok iyi yerler acmadilar.
Malesef isteyemedim il icinde bile çok uzak ilceler acikti. Bir de ben zorunlu calisma yukumlusuyum ertelendi gorunuyor .Kavga gurultu devam ediyor malesef oglumun tahlilleri kotu cikti persembe gunu hastaneye yatis yapilacak hem okul hem hastane işleri zor gidiyor sabretmekten baska çarem yok şimdilik kartimi vermedim maddi olarak ondan daha az aldigim halde ondan cok harciyorum ama yetmiyor her gun kart icin kavga edip duruyor malesef bakalim ne zamana kadar devam edecek

Rabbim yardımcınız olsun.Yavrunuza şifa versin inşaallah.Sorularınız konusunda bilgim yok cevap veremiyorum.Allah doğru olanı seçmeyi nasip etsin.Feraha çıkın tez zamanda inşaallah.

Back
X