- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi NeuroCathy
ama nasıl yaşanır ömür bekar olarak... yalnız olarak..
sırf yalnız kalmamakiçinse devam et o halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama nasıl yaşanır ömür bekar olarak... yalnız olarak..
çok var
örneğin iyi baba olur mu sorusu çünkü özgüvensiz bir kişiliği var bunu aşmak için kafasındaki onlarca duvar yıkmamız gerekiyor sürekli
sonra huysuz biraz biz bir cafeye oturmak için bile 15 dk dönüyoruz etrafta çünkü beğenmiyor bir kulp buluyor genelde
sıcaktan soğuktan nemden sesten havadan her şeyden rahatsız olabilme kapasitesi var
ama bunları negatif olarak söylediğim zaman insanların ne kusurları var bunlarla da seviyor olman lazımdı beni diyor haklı..
ama biraz negatif enerji saçıyor etrafa işte bu huylarıyla o da beni çok etkiliyor açıkçası
Çok güzel yaşanırama nasıl yaşanır ömür bekar olarak... yalnız olarak..
çok mantıklı yalnız:)Ablacım şöyle bir tip evlat olsa sevilmez yahu bunun neresini koluna takıp gezdirdin...şöyle bir tiple dışarı çıkmak kulağa işkence geliyor. Sen bunu 2 çocukla dışarı çıkmak olaral hayal et, elinde 2 çocuk bu herif bu tip davranışlar sergileyecek yeminle hayattan soğursun. Bu herifle evlenme derim.
Emin olmadım valla nasipse kabulleniyorsun olup bitiyorArkadaşlar evlilik arefesindeyim cuma günü nikahım var ama hala kafam allak bullak siz nasıl emin olduğunuz evleneceğiniz kişiden? neye göre seçtiniz? stresten aşk sevgi duygularımı dahi sorgular oldum çok paniğim yardım![]()
Arkadaşlar evlilik arefesindeyim cuma günü nikahım var ama hala kafam allak bullak siz nasıl emin olduğunuz evleneceğiniz kişiden? neye göre seçtiniz? stresten aşk sevgi duygularımı dahi sorgular oldum çok paniğim yardım![]()
Arkadaşlar evlilik arefesindeyim cuma günü nikahım var ama hala kafam allak bullak siz nasıl emin olduğunuz evleneceğiniz kişiden? neye göre seçtiniz? stresten aşk sevgi duygularımı dahi sorgular oldum çok paniğim yardım![]()
Aha evlenip de gözünün feri kaçmış o tip benimCanim konu sahibesi biliyorsun topiklerden seni az cok taniyorum, neseli eglenceli kafa bir kizsin. Su konuyu okudum da gozumde gozunun feri kacmis bir kiz canlandi. Yapma etme bunu kendine.
ailemden daha rahat olacağım kesin evleninceEvlilik kararı çok zor bir karar. Bekar günlerinizi, rahatlığınızı arayacağınızı düşünerek bu şekilde stres yaşıyor olabilirsiniz. Bence insan ne kadar severse sevsin 30 yaş üstü çoğu kadında bu panik ve gerginlik hali olur. O kadar çok kötü örnek var ki insan sizin gibi korkuyor
yapmadık düğüne kadar erteledik böylece zaman kazandımnikah yaptınız mıNeuroCathy
düşünmedim derdi kafasına ben geldim diye güm güm vuruncaya dek umursamazım çünküEğer bunları daha önce düşünmediyseniz evlilik stresinden düşünüyor olabilirsiniz. Ama zaman zaman düşünüyorsanız içinizi kemirip size bunu düşündürten nedenleri bulun derim.
Tereddütleriniz varsa ve güvenmiyorsanız asla evlenmeyin.. Size karşı davranışları nasol, bir yanlışını falan mı gördünüz?