Kızlar merhaba, 3 yıllık evli ve 22 haftalık hamileyim, eşimle severek evlendik ve 3 yıldan sonra isteyerek çocuk yapmaya karar verdik, ilk eşime hamile olduğumu söylediğimde istediğim gibi bir mutluluk tepkisi vermedi ama işte bundan sonra sen şuna dokunma bunu yapma eve fıstık ceviz vs alacağım ye diye, hiçbirini yaptı mı? Hayır. Neyse ikimizde çalışıyoruz eşim kira faturalar vs öder ben de evin bütün mutfak giderlerini alırım yani eşim hiç alışveriş yapmaz anlamaz da ben alırım her şeyi, neyse geçen gece canım süt Mısır istedi eşime mesaj attım ben çıkana kadar şok kapanıyor alır mısın diye oda maç var kaçta kapanıyor falan sordu ben de bir daha bir şey demedim akşam geldi beni almaya baktım almamış ben de sinirlendim senden bir şey isteyemeyecek miyim falan neyse ben söyledim o söyledi kavga büyüdü sonra ben dedim ben de hata adam yerine koyup istiyorum oda sen misin öyle diyen beddua etti bana işte iğrenç bir kadınsın bir daha benden bir şey isteme falan, şimdi 3 gündür konuşmuyoruz ben de virüsten dolayı rapor aldım 10 gün konuşmadığımız için haberi yok tabii dün beraber evdeydik hiç muhatap olmuyor benimle aynı odada oturmuyor sabah uyandı kahve içti çıktı akşam ben mutfakta yemek yapıyordum yine çıktı gitti dışarda yedi, hamileyim sonuçta hiç düşünmüyor stres yapar mı üzülür mü, ben de bu 10 gün iznimde anneme gitmeyi düşünüyorum, evde oturmaya alışkın değilim birde böyle yapınca hepten bunalıyorum, bu arada annem 20 dakika uzaklıkta, sizce gitmeli miyim beklemeli miyim?