Eş sorunu

Benim de o lafı çok zoruma gitti, üstüne bana Allah belanı versin dedi ben de o öyle deyince o gün yıkanması gereken çamaşırları vardı yıkamadım madem iğrenç bir kadınım kendi işini görsün dedim, oda bunun üstüne yapıyor bunları ama ben bugün dayanamadım kalktım yıkadım, kinci biri değilim gelince uzatmıyorum barışıyorum hemen, iletişimimiz iyi aslında inanın hamilelikten beri kaçtır kavga ediyoruz hepsinde söylüyorum ona, hatta 15 gün önce yine kavga ettik bana git bu ev benim dedi çok zoruma gitti çok ağladım sonra özür diledi ben de güzel bir dille anlattım bu sürecin bana kattığı duygusallığı, zorluğu haklısın dedi ama nafile yine aynı 🤷🏼‍♀️
Çok güzel de ki bir daha bana saygısızlık edersen, aşağılarsan, küçümsersen, bil ki sonumuz olur. Sen onun emrinde değilsin, birlikte yaşıyorsunuz, birbirinizin eksiklerini tamamlamak için, bir ömür boyu hayata beraber ilerlemek için. Şunu bunu yıkayıp yemeğini yapasın diye değil. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Dün ben bi konu açmıştm pazar sınav nedeniyle ailemin bulundugu şehre geldim ve kaldım bununla ilgili bişey. Burda insanlar söylemediğini bırakmadı şimdi nerde onlar acaba? Zorunlu gidip aynı gün dönemeyip ailemde kaldım die. Şu virüs olayı varken ve hamileyken gitmeyin siz de evinizden.
Ben birde zorunlu izne çıktım, müdürüm ile tartıştım saat tartışması yüzünden fazla çalıştırmak istedi ben de hem hamileyim hem bu virüs sürecinde çalışamam dedim, üstüne bana işte risk gurubundasın izne çık deyince 10 gün rapor aldım benim içinde iyi olur diye, ama evde oturmaya alışkın değilim birde üstüne eşim böyle yapınca hiç durasım gelmiyor yansıtmıyorum ama her böyle davranışında gözlerim doluyordu 😔

Çok güzel de ki bir daha bana saygısızlık edersen, aşağılarsan, küçümsersen, bil ki sonumuz olur. Sen onun emrinde değilsin, birlikte yaşıyorsunuz, birbirinizin eksiklerini tamamlamak için, bir ömür boyu hayata beraber ilerlemek için. Şunu bunu yıkayıp yemeğini yapasın diye değil. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Bugün temizlik yaptım, virüste var diye onunda çamaşırlarını yıkadım, görünce umarım onu alttan alıyorum diye düşünmez

Ben birde zorunlu izne çıktım, müdürüm ile tartıştım saat tartışması yüzünden fazla çalıştırmak istedi ben de hem hamileyim hem bu virüs sürecinde çalışamam dedim, üstüne bana işte risk gurubundasın izne çık deyince 10 gün rapor aldım benim içinde iyi olur diye, ama evde oturmaya alışkın değilim birde üstüne eşim böyle yapınca hiç durasım gelmiyor yansıtmıyorum ama her böyle davranışında gözlerim doluyordu 😔
Bnmki de ilgisiz konumu okursan görürsün. Ailemdeyken küstük iki gün aramadı bugün geldim konusmuo hala ben de herhangi bi çaba içinde deilim ama böyle birine bile isteye çocuk yapmam

Başlarda böyle değildi yani tapıyordu tabiri caizse, hatta saç tokamı bile bileklik olarak kullanır, bugün uyurken dikkat ettim kolunda çıkarmamış daha, ama böyle tartışınca neden böyle vurdum duymaz, düşüncesiz oldu anlamıyorum, gidip gelip gözlerim doluyor hazmediyorum, en hassas ilgiye muhtaç olduğum zamanlarda böyle yapması 😔

Başlarda tapiyordu ne yapiyordu mesela?

Siz calisiyorsunuz eve maddi katki sagliyorsunuz , ev isleri de sizde, yemek de sizde

Tapiyordu mesela ev islerini o mu yapiyordu ya da taptigini nasil gosteriyordu sadece varligiyla mi?

Camasirlari yikamayi oyle net bir vazife haline getirmissiniz ki bi gun yikamayinca ikinci gun hemencik yikamissiniz

Annenize gitseniz de ne farkedecek bilmiyorum bu adam bence alismis boyle kaba saba davranmaya .Tavrınızı net bi sekilde koymaniz gerekiyor taviz vermeden. Yoksa boyle gider bu

Başlarda tapiyordu ne yapiyordu mesela?

Siz calisiyorsunuz eve maddi katki sagliyorsunuz , ev isleri de sizde, yemek de sizde

Tapiyordu mesela ev islerini o mu yapiyordu ya da taptigini nasil gosteriyordu sadece varligiyla mi?

Camasirlari yikamayi oyle net bir vazife haline getirmissiniz ki bi gun yikamayinca ikinci gun hemencik yikamissiniz

Annenize gitseniz de ne farkedecek bilmiyorum bu adam bence alismis boyle kaba saba davranmaya .Tavrınızı net bi sekilde koymaniz gerekiyor taviz vermeden. Yoksa boyle gider bu
Haklısınız galiba, yani evlenmek için çok çaba sarfetti, bir dediğimi iki etmedi evet ev işlerinde de çok katkı sağlıyor ama söyleyince yapıyor, maddi katkıya gelince zaten özel sektördeyim ve doğumdan sonra çalışamayacağım galiba, nasıl olacak bilmiyorum şimdiden strese girdim, şu an eve fazlasıyla katkım var eşimin maaşı krediye gidiyor evlenmeden ev almış ailesine, onu ödüyor ona harçlık bile veriyorum, kalmıyor ona ama bugün böyle bu kadar değerliyim yarın öbürü maddi getiri olmayınca ne yapar bilmiyorum

Kızlar merhaba, 3 yıllık evli ve 22 haftalık hamileyim, eşimle severek evlendik ve 3 yıldan sonra isteyerek çocuk yapmaya karar verdik, ilk eşime hamile olduğumu söylediğimde istediğim gibi bir mutluluk tepkisi vermedi ama işte bundan sonra sen şuna dokunma bunu yapma eve fıstık ceviz vs alacağım ye diye, hiçbirini yaptı mı? Hayır. Neyse ikimizde çalışıyoruz eşim kira faturalar vs öder ben de evin bütün mutfak giderlerini alırım yani eşim hiç alışveriş yapmaz anlamaz da ben alırım her şeyi, neyse geçen gece canım süt Mısır istedi eşime mesaj attım ben çıkana kadar şok kapanıyor alır mısın diye oda maç var kaçta kapanıyor falan sordu ben de bir daha bir şey demedim akşam geldi beni almaya baktım almamış ben de sinirlendim senden bir şey isteyemeyecek miyim falan neyse ben söyledim o söyledi kavga büyüdü sonra ben dedim ben de hata adam yerine koyup istiyorum oda sen misin öyle diyen beddua etti bana işte iğrenç bir kadınsın bir daha benden bir şey isteme falan, şimdi 3 gündür konuşmuyoruz ben de virüsten dolayı rapor aldım 10 gün konuşmadığımız için haberi yok tabii dün beraber evdeydik hiç muhatap olmuyor benimle aynı odada oturmuyor sabah uyandı kahve içti çıktı akşam ben mutfakta yemek yapıyordum yine çıktı gitti dışarda yedi, hamileyim sonuçta hiç düşünmüyor stres yapar mı üzülür mü, ben de bu 10 gün iznimde anneme gitmeyi düşünüyorum, evde oturmaya alışkın değilim birde böyle yapınca hepten bunalıyorum, bu arada annem 20 dakika uzaklıkta, sizce gitmeli miyim beklemeli miyim?
Vallaha erkekler kadın bizlerde erkek olduk bu devırde.Herkes sorunlulugunu bılecek ıste

Haklısınız galiba, yani evlenmek için çok çaba sarfetti, bir dediğimi iki etmedi evet ev işlerinde de çok katkı sağlıyor ama söyleyince yapıyor, maddi katkıya gelince zaten özel sektördeyim ve doğumdan sonra çalışamayacağım galiba, nasıl olacak bilmiyorum şimdiden strese girdim, şu an eve fazlasıyla katkım var eşimin maaşı krediye gidiyor evlenmeden ev almış ailesine, onu ödüyor ona harçlık bile veriyorum, kalmıyor ona ama bugün böyle bu kadar değerliyim yarın öbürü maddi getiri olmayınca ne yapar bilmiyorum

Esinizin eve cok katkisi varsa hamileyken neden camasirlari yikayip ev islerini yapmiyor
Bir de ailesinin evinin taksidini oduyorsunuz
Bana stres geldi buradan

Sizin bu konuları oturup esinizle sakin bir sekilde konusup plan cikarmaniz lazim acilen
Annenizin evine gitmekten daha öncelikli
konu bence bunlar

Ad
Esinizin eve cok katkisi varsa hamileyken neden camasirlari yikayip ev islerini yapmiyor
Bir de ailesinin evinin taksidini oduyorsunuz
Bana stres geldi buradan

Sizin bu konuları oturup esinizle sakin bir sekilde konusup plan cikarmaniz lazim acilen
Annenizin evine gitmekten daha öncelikli
konu bence bunlar
adım atmazsa maalesef gideceğim, bu kadar şeyin üstüne ona ne derdin var gel konuşalım desem anlayacak bir zihniyet değil, kafası büyür 🤷🏼‍♀️ Ben çok titizim kendimi tutamıyorum birde işe gidip geldiği için tedirgin oldum çamaşırları yıkadım

Alıştırdıysan kendini hint kumaşı zanneder seni bebeği ile yaşayacağı mutlulukları harcar bana bana olacak bi tip gibi gelmedi.kelek karpuz gibi Herkes değer verdikçe kendisini belli eder.degerli biri ise bozulmaz değersizse.ezik ergen kibirli biri olur çıkar.sizi umursamayani umursamamayi basarirsaniz.bu şekilde kopacaksa da kopsun.zira böyle kopmazsa başka şekille illa kopuyor.kimse böyle şeyler yaşamak istemez ama her zaman eş kocanın ders vericisi olmuyor.cogu koca kendi felaketini kendi hazırlıyor.

Alıştırdıysan kendini hint kumaşı zanneder seni bebeği ile yaşayacağı mutlulukları harcar bana bana olacak bi tip gibi gelmedi.kelek karpuz gibi Herkes değer verdikçe kendisini belli eder.degerli biri ise bozulmaz değersizse.ezik ergen kibirli biri olur çıkar.sizi umursamayani umursamamayi basarirsaniz.bu şekilde kopacaksa da kopsun.zira böyle kopmazsa başka şekille illa kopuyor.kimse böyle şeyler yaşamak istemez ama her zaman eş kocanın ders vericisi olmuyor.cogu koca kendi felaketini kendi hazırlıyor.
Evet, eşimde bunu yapıyor şimdi farkında değil, hiçbir tartışma da ev terketmedim bir yere gidip kimseye anlatmadım ama olursa bir defa olacağının bilincinde değil galiba, 2 günde bir kuaföre gidiyorum ben eşim sabahları götürür işe gitmeden, tartıştığımız günün ertesi günü yine gideceğimi biliyordu, kalkıp götürmedi bile, virüs var biliyor toplu taşıma kullandım mecbur, kendimi geçtim babalık duygusu hiç olmaz mı bir insanda

Sizin çok yeni henüz, ben de 3 yıldan sonra karar verdim artık çevre baskısı da baş gösterince bakıyorsun nereye kadar oluyor işte, ama sizin adınıza üzüldüm, benim eşim şu an bile annene doğumda gidersen ben ne yaparım gitmezsin değil mi falan diyor, annemlere gidince gün içinde hiç yoktan arar 4-5 defa, neden eşiniz böyle ki? İlk günden beri mi böyle yapı gereği mi sizinle olan bir sorun mu var?

Back
X