Oy canım önce şöyle internetten sana sarılıyorum

Allah bebeğini sağlıkla kucaga almayi nasip etsin öncelikle.
Evlilikte bir cok sorun iletişim Problemlerinden kaynaklanıyor. Senin içinde beklediğin tepki gelmeyince zaten bir kırılma olmuş. Sanki bebeginizi ve seni önemsemedigini düşünüyorsun. Anlıyorum. Ama bazen erkeklerin böyle şeyleri idrak edemediği de oluyor. Yani bebek dünyaya gelene kadar bebek yok gibi bi halleri var. Halbuki seninle aynı heyecanı paylaşmasını istiyorsun. Bence yetişkin insanlar küsmek yerine, sorun çözüm yoluna girmeli. Burda ilk adım sizdende gelebilir. Esiniz sizin ona ilk başta kırıldığınızi bile anlamamıştır. Nasıl hissettiğinizi anlatın. Kendinizi yalnız da hissettiğinizi. Annenize giderek "trip atmış" olursunuz belki, ama bu sizin sorunlarınızı çözmez. Eşinizle bebekle ilgili hislerini de sorun. Esiniz öküz gibi davranmış, ama baştan neden kırıldığınızi anlamadığı gibi, sadece alışverişi büyüttüğunuzu de düşünüyordur. İşi kavgaya hemen dökmeden icinizden geçenleri anlatin. Insan her zaman gidebilir, ama evlilikte ilk önce iletişimi düzeltmeye gayret etmek daha verimli sonuçlar getirecektir.