Eş sorunu

Aslında hep böyleymiş, o bana iğrenç kadın deyince o gün çamaşırlarını yıkamadım, zoruma gitti çünkü ama uzatmadım ben ertesi gün yıkadım toparladım etrafı ama kendi buna istinaden yapıyor bunları demek ki hep böyleymiş ki ben böyle bir tepki verince hemen gün yüzüne çıkardı kendini 😔
Ben daha çok yorumlar yapardım da hamilesin bir şey diyemiyorum. 🤷🏻‍♀️

Benim de o lafı çok zoruma gitti, üstüne bana Allah belanı versin dedi ben de o öyle deyince o gün yıkanması gereken çamaşırları vardı yıkamadım madem iğrenç bir kadınım kendi işini görsün dedim, oda bunun üstüne yapıyor bunları ama ben bugün dayanamadım kalktım yıkadım, kinci biri değilim gelince uzatmıyorum barışıyorum hemen, iletişimimiz iyi aslında inanın hamilelikten beri kaçtır kavga ediyoruz hepsinde söylüyorum ona, hatta 15 gün önce yine kavga ettik bana git bu ev benim dedi çok zoruma gitti çok ağladım sonra özür diledi ben de güzel bir dille anlattım bu sürecin bana kattığı duygusallığı, zorluğu haklısın dedi ama nafile yine aynı 🤷🏼‍♀️
Size bela okuyor, diger kavganızda ev benim git bu evden dedı. Evde yemek yemiyor kahvaltı etmiyor, öldün mü kaldın mı demiyor, ilk bebegınız ilk Hamılelıgın ilk aş erişin Mac yuzunden almıyor.

Annene gitsen aramaz asla, gelmez de pesınden ama iletisimınız iyi oyle mi?

Gercekten buyuk hata sizin hamile kalmanız bu adamdan
Başlarda böyle değildi yani tapıyordu tabiri caizse, hatta saç tokamı bile bileklik olarak kullanır, bugün uyurken dikkat ettim kolunda çıkarmamış daha, ama böyle tartışınca neden böyle vurdum duymaz, düşüncesiz oldu anlamıyorum, gidip gelip gözlerim doluyor hazmediyorum, en hassas ilgiye muhtaç olduğum zamanlarda böyle yapması 😔

Başlarda böyle değildi yani tapıyordu tabiri caizse, hatta saç tokamı bile bileklik olarak kullanır, bugün uyurken dikkat ettim kolunda çıkarmamış daha, ama böyle tartışınca neden böyle vurdum duymaz, düşüncesiz oldu anlamıyorum, gidip gelip gözlerim doluyor hazmediyorum, en hassas ilgiye muhtaç olduğum zamanlarda böyle yapması 😔
Sac tokamı bende bileklik olarak kullanıyorum ama kendimi ölesiye sevmiyorum. Bılegımın fotosunu cekıp atabilirim istersen

Size bela okuyor, diger kavganızda ev benim git bu evden dedı. Evde yemek yemiyor kahvaltı etmiyor, öldün mü kaldın mı demiyor, ilk bebegınız ilk Hamılelıgın ilk aş erişin Mac yuzunden almıyor.

Annene gitsen aramaz asla, gelmez de pesınden ama iletisimınız iyi oyle mi?
Yani aramız iyiyken oturup konuşuyorum, ki bu 22 haftam çok kötü geçti bulantılarım çok fazlaydı 2 günde bir serum yedim yeni yeni kendime geliyorum, oda farkında hamileliğin çok kötü geçiyor diyor ama icraata gelince böyle yapıyor, yoksa konuşunca ondan iyisi düşüncelisi yok 🤷🏼‍♀️

Ne biçim adam bu ya. Hastalık kol geziyo adam gamsız gamsız dışarda Fink atiyo hiç hamile karıma hastalik taşır miyim falan yok yani. Geri adım atmayın verin yorganini yastığını salonda yatsın, o sizi yok sayiyosa siz daha çok yoksayin bunları simartmaya gelmez. Annenize de gitmeyin onlar risk grubu

Naz yapacaksın gibi bir önyargısı var galiba, peşin peşin sınır koyuyor naz yapma diye kendince... bu hamilelik daha bunun lohusaligi var yani bu ne kabalık.

Sac tokamı bende bileklik olarak kullanıyorum ama kendimi ölesiye sevmiyorum. Bılegımın fotosunu cekıp atabilirim istersen
Zaten o böyle yapınca bana anlamsız geliyor bunlar, yani görünce çokta içim pır pır etmiyor, yatak ayırmak istemiyorum ama bana değince kendini çekiyor hemen sanki düşmanı ile uyuyor

Yani aramız iyiyken oturup konuşuyorum, ki bu 22 haftam çok kötü geçti bulantılarım çok fazlaydı 2 günde bir serum yedim yeni yeni kendime geliyorum, oda farkında hamileliğin çok kötü geçiyor diyor ama icraata gelince böyle yapıyor, yoksa konuşunca ondan iyisi düşüncelisi yok 🤷🏼‍♀️
Aranız iyiyken herkes iyi. Ufacık sorunda bela okuyan evden kovan bırı kocan.
Ozunde ıyı dıyosun da, ben o kadar derine inmiyorum ınsan ıkıskılerımde.
Bana olan davranislarina bakıyorum insanların. Oyuzden sizinle hemfikir degılım

Naz yapacaksın gibi bir önyargısı var galiba, peşin peşin sınır koyuyor naz yapma diye kendince... bu hamilelik daha bunun lohusaligi var yani bu ne kabalık.
Evet ben de en son tartışma dan sonra böyle söyledim, sen hamilelikte böylesin acaba lohusalığım kötü geçse nasıl olursun dedim, kendince ona seni adam yerine koyup isteyen de kabahat dediğim için haklı görüyor, ama zoruma gitti bana bula bula maç gününü mü buldun diyor

Zaten o böyle yapınca bana anlamsız geliyor bunlar, yani görünce çokta içim pır pır etmiyor, yatak ayırmak istemiyorum ama bana değince kendini çekiyor hemen sanki düşmanı ile uyuyor
Hayat evlilik sızın.
Siz bilirsiniz dogrusunu ben bilemem.
Yatakta uyurken kolum degınce kendini cekem dusman gibi gordugunu dusundugum adamla yatak ayırmaktan korkmam.
Korktukca böyle kolunu cekıp beddua eder cunku.

Ne biçim adam bu ya. Hastalık kol geziyo adam gamsız gamsız dışarda Fink atiyo hiç hamile karıma hastalik taşır miyim falan yok yani. Geri adım atmayın verin yorganini yastığını salonda yatsın, o sizi yok sayiyosa siz daha çok yoksayin bunları simartmaya gelmez. Annenize de gitmeyin onlar risk grubu
Annemler de kimse yok, evden çıkmıyor hiç 2 kardeşim ve annem var, yalnız başıma evde oturmak çok bunaltıyor beni, birde eşimle tartışmanın ertesi sabahı müdürüm ile tartıştık o sinir ile bana rapor al izne çık dedi ona da çok canım sıkıldı kimseye de anlatamıyorum evde çok huzursuzum 😔

Dün ben bi konu açmıştm pazar sınav nedeniyle ailemin bulundugu şehre geldim ve kaldım bununla ilgili bişey. Burda insanlar söylemediğini bırakmadı şimdi nerde onlar acaba? Zorunlu gidip aynı gün dönemeyip ailemde kaldım die. Şu virüs olayı varken ve hamileyken gitmeyin siz de evinizden.

Evet ben de en son tartışma dan sonra böyle söyledim, sen hamilelikte böylesin acaba lohusalığım kötü geçse nasıl olursun dedim, kendince ona seni adam yerine koyup isteyen de kabahat dediğim için haklı görüyor, ama zoruma gitti bana bula bula maç gününü mü buldun diyor
Maç kadar kiymetim yokmuş deseydin 😒

Oy canım önce şöyle internetten sana sarılıyorum :KK19: Allah bebeğini sağlıkla kucaga almayi nasip etsin öncelikle.
Evlilikte bir cok sorun iletişim Problemlerinden kaynaklanıyor. Senin içinde beklediğin tepki gelmeyince zaten bir kırılma olmuş. Sanki bebeginizi ve seni önemsemedigini düşünüyorsun. Anlıyorum. Ama bazen erkeklerin böyle şeyleri idrak edemediği de oluyor. Yani bebek dünyaya gelene kadar bebek yok gibi bi halleri var. Halbuki seninle aynı heyecanı paylaşmasını istiyorsun. Bence yetişkin insanlar küsmek yerine, sorun çözüm yoluna girmeli. Burda ilk adım sizdende gelebilir. Esiniz sizin ona ilk başta kırıldığınızi bile anlamamıştır. Nasıl hissettiğinizi anlatın. Kendinizi yalnız da hissettiğinizi. Annenize giderek "trip atmış" olursunuz belki, ama bu sizin sorunlarınızı çözmez. Eşinizle bebekle ilgili hislerini de sorun. Esiniz öküz gibi davranmış, ama baştan neden kırıldığınızi anlamadığı gibi, sadece alışverişi büyüttüğunuzu de düşünüyordur. İşi kavgaya hemen dökmeden icinizden geçenleri anlatin. Insan her zaman gidebilir, ama evlilikte ilk önce iletişimi düzeltmeye gayret etmek daha verimli sonuçlar getirecektir.
Teşekkür ediyorum 🥰
Ama benim kötü bir huyum var ki, ilk adımı ben atamıyorum yani sanki biri tutuyor beni, ama kinde tutmuyorum, geldiği zaman unutuyorum hemen her şeyi ve hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum, birde konuşmasak bile işini görüyorum, yemek ayırıyorum oda anlıyor uzatmıyor, bu defa bana iğrenç bir kadınsın deyince zoruma gitti 1 gün çamaşırlarını yıkamayıp, toplamadım oda hemen karşı tepki verip bunları yaptı, dün beni yalnız bırakıp çıkması çok zoruma gitti tek başıma oturup yedim Kahvaltı ve yemek, ki çalıştığım için zaten ancak haftada 1-2 evde yiyorum oda böyle olunca çok üzüldüm 😔

Back
X