• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eş takibi acill

Neymiş bu dedektif tutup tazminat açmak ahahh belkide yok öyle birşey hamilesin anladığım kadarıyla hormonlardan dolayı olabilir mi bu düşüncelerin eşinle konuştunmu sana davranışı değişikmi veya o kıxla mesajında canım aşkım bilmem ne vsrmı

Allah size sabır versin. Çocuğunuza bakacak güç versin.

Öncelikle tanıdık biri çıkmadan sakın dedektif burolariyla anlasmayın.

Çoğu paranızı el koyuyor yalan yanlış bilgilerle , bazıları da karşı tarafla anlaşıyor.

telefonunda şifre var ve ben bu şifreyı bı sekılde çözdüm, aksamları kontrol edıyorum bı kız ıle mesajlasması var ama iş arkadası gıbı de değil gibide... sabredıp takıp edeyım dıyorum ama cok zor kendımı tutamıyorum. Kendisi o kadar becerıklıdır kı gözümle görsem benı bıle kandırır, o yuzden dedektıf ten yardım alıp onu rezıl edıp tazmınat davası acmak ıstıyorum.
Siz de haklısınız . mantikli düşününce böyle

Canım k.b yeni diğer mesajlarını gördüm allah yardımcın olsun haklısın öyle birşey yapıyorsa rabbim onda bırakmasın güzel evladınızın hürmetine böyle şeyler yapılmaz....

İnşallah tez zamanda neyin ne olduğunu öğrenirsin

amin tavsiyelerınıze uyup once kendım yakalamaya calısacagım, oglumu komsuya bırakıp.. yzlesmeye hazır olmak zorundayım, kırıcı yorum yapmayın kızlar zaten derdım caresızlıgım basımdan askın ama buda boyle devam etmez buda bı gercek ne yapayım yuzlesmeyıp.

Neymiş bu dedektif tutup tazminat açmak ahahh belkide yok öyle birşey hamilesin anladığım kadarıyla hormonlardan dolayı olabilir mi bu düşüncelerin eşinle konuştunmu sana davranışı değişikmi veya o kıxla mesajında canım aşkım bilmem ne vsrmı
aramız cok ıyı değil, orta sanırım bıraz uzatmaları oynuyor gıbıyız buna en buyuk etken hasta cocugumuz. Ama ben evde cocuga bakarken onun baskaları ıle gezmesınede goz yumamam.

Dedekrifler çok pahalı 1 haftalığına 5binden fazla ister. Bir de dediği gibi tüm gün takip edecek mi bilinmez yarım saatte bir foto çekmeyecekse tabii. O kadar bütçeniz varsa tutun nolacak. .sonuçta bu işi yapan insanlar olduğuna göre tutan insanlar da var onları.

Dedekrifler çok pahalı 1 haftalığına 5binden fazla ister. Bir de dediği gibi tüm gün takip edecek mi bilinmez yarım saatte bir foto çekmeyecekse tabii. O kadar bütçeniz varsa tutun nolacak. .sonuçta bu işi yapan insanlar olduğuna göre tutan insanlar da var onları.

aramız cok ıyı değil, orta sanırım bıraz uzatmaları oynuyor gıbıyız buna en buyuk etken hasta cocugumuz. Ama ben evde cocuga bakarken onun baskaları ıle gezmesınede goz yumamam.
Canım ben seni bu hesabın sahibi hamilesin snaıyodum.Haklısın sen çocuğunla ilgilenirken o bir pislikler karıştırıyorsa aynı ortamda bile bulunmamalısın tam bilmiyorum ama bilenler vardır eşinin telefonuyla seninkini bağlatıp ona kim mesaj atıyorsa arıyorsa herşey sanada gelsin böyle bir uygulama vardı ama tam hatırlamıyorum

:(

Sırf tazmınat almak ıcın mı dedektıf arıyorsunuz
Cunku gozumle gorsemde benı kandırur dıyen kişi boşanmaz kı dedektıfe bıle ıhtıyac duymaz

Sırf tazmınat almak ıcın mı dedektıf arıyorsunuz
Cunku gozumle gorsemde benı kandırur dıyen kişi boşanmaz kı dedektıfe bıle ıhtıyac duymaz
bakın ayrılacagım, affetmem olası bıle değil ama elımde kesın delılım yok.İns kımse yasamaz ama ınsanın basına boyle bırsey gelırse ınanası gelmıyor, konduramıyor yada baska bırsey bılemıyorum. Evet işsisizm, bakmam gereken bı cocugum var ama boyle bırı ılede aynı evde yasayamam, ben zaten yaralıyım neden sizde yorumlarınızla yaralıyorsunuz benı

bakın ayrılacagım, affetmem olası bıle değil ama elımde kesın delılım yok.İns kımse yasamaz ama ınsanın basına boyle bırsey gelırse ınanası gelmıyor, konduramıyor yada baska bırsey bılemıyorum. Evet işsisizm, bakmam gereken bı cocugum var ama boyle bırı ılede aynı evde yasayamam, ben zaten yaralıyım neden sizde yorumlarınızla yaralıyorsunuz benı
Cumlemden yaralanacak ne var yahu
Dedektıf tutacak paranız var mı dedektıf aradıgınıza gore bunu ogrenmıssınızdır

Dedektıfe dunya para harcamak mantıksız
Ayrıca gozumle gorsemde kandırır sızın cumlenız ben ne yazdıysanız onu bılıyorum
Mesajımdan kırılıp dokulmek ıcın bahane aramayın lutfen
Emınım zordur yasadıklarınız tahmin edebılıyoruz bunu hepımız bu zor donemı daha da zorlastırdıgınıza deger mı dıyorum sıze

Kı ek olarak... tazmınat ıcın bu işlere gırıyorsunuz zaten bunda alınacak ne var onuda anlamadım...

Neyse hakkınıza hayırlısı olsun ıyı gunler

Eskiden ünlü bir kadın çıkmıştı geçenlerde tvye o da dedektiflik yapmış bir dönem. Neyse . Bi kızla mslasiyor demissiniz mesela nasıl mesajlar. Biraz örnek verseniz konuşmalarının bir bölümünü yazsanız bir fikir verilebilir belki

eğer paranız yoksa telinin şifresini biliyormuşsunuz kendiniz takip edin. Biriktirin yüzüne çarpın Allah yar ve yardımcınız olsun. Nasıl bir vicdan varsa adamda :(

Back
X