- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Gayet güzel düşünmüşsünüz,uzak olsun diye ayrı şehre taşınınca dediğiniz gibi gelip kalma durumu çok olur.Hayırlı olsun evliliğiniz,çok mutlu olur.
Onemli olan aradaki iliski. Ayni sehirde olduktan sonra yuzgoz insan yatili bile kalir. Evlenip, haftada 3 gun annesinde kalan birini taniyorum. Kiz da razi oluyordu bu duruma.
Mesafeyi samimiyeti dozunda tuttuktan sonra yakinlik uzaklik onemli degil. Hatta yakin olursa daha bile iyi.
Siz hep yatılı düşünmüşsünüz de yarın çocuğunuz olur Kv kp kalkıp gelir ayy özledik diye
Her an gelinebilir olmayın
Yine çocuğu alalım bize götürelim denilemesin bence
İyi geliyor iyi bana iyi geldi şehrimi değişmek umarım sizede iyi gelir
Evet araba var.3 senelik evliyim ikisindede 1 kere kalmisimdir oda israr kiyamet.onlarda birer kez kaldilar.ben sevmem kalma islerini öyle.gelsinler gitsinler.senede 1 kere gelirler evime gayet mutluyum valla :)Araba var mı peki herkeste? Hiç kaldınız mı birbirinizde yatılı? Bizim akrabalar sürekli gelip kaldığı için bu konuda biraz hassasım :)
Çocuğu mu alıp götürüyorlar ? Nasıl oluyor yahu bu?
bu işin uzak yakınla alakası yok. anlayışla alakası var. ben kayınvalideme 2sokak ötede oturuyorum. 9yıllık evliyim bir kere bile ben davet etmeden gelmediler.. bizde haftada bir gün gideriz. nişanlınında ailesi anlayışlı insanlara benziyor. siz tavrınızı koyarsınız. mesafeli insanlarsa yakından tutmak mantıklı. geldiklerinde kalma olmasın. size muhtaç olmadan evlerine dönebilsinler.
Evet araba var.3 senelik evliyim ikisindede 1 kere kalmisimdir oda israr kiyamet.onlarda birer kez kaldilar.ben sevmem kalma islerini öyle.gelsinler gitsinler.senede 1 kere gelirler evime gayet mutluyum valla :)
Çocuk 2-3 yaşında sen işini yap X bize gelsin deniyor çocuk da ağlıyor vs vs
Burada böyle çokkk konu var
Halası sevsin amcası geldi vs
Aynı şehirdeyiz.
Araba ile 10-15 dk sürüyor, farklı semtlerdeyiz.
Aynı semtte oturmam.
Kalmazlar hiç.
Çaya veya yemeğe veya kahvaltıya gelirler.
Hatta kahvaltıya geldiklerinde, öğleden sonra filan kalkarlar, akşama da kalmazlar yani.
Evleriniz yakın olursa özel hayat denen bişey kalmaz. 2 sokak ötede de olsa zırt vırt vakitli vakitsiz gelirler . Arabayla gidilen bir mesafe olsun. 10 -15 dk lık.
Valla seviyeli bi kv ise aynı binadada olsan gelmez
Yine de mahalle koy araya derim hem ilerde cocuk olunca rahatca gelir giderler hemde nispeten aynı sokakta sürekli karsılasmak zorunda kalmazınız
Rahatsiz etmek deilde ne bilim insan kendi düzenine alismak istiyo.cok gerekmedikce kalmayin derim ben.benim esimde tuttururdu kalalim illa sevinirler diye onuda alistirdim simdi kalamiyo uyuyamiyomus :)Niye ısrar ediyorlarsa. Ben de hiç sevmem. Bir de yeni evli çiftse oturmaya gitmeye bile çekiniyorum. Belki rahatsız ediyorumdur diye düşünüyorum.
Ne kadar iyi niyetli olsa da evinize eşiniz dostunuz biraz sık gidip geldi mi müdahale etmek ister kimisi aman gelinim çok yoruluyo diye kimisi oglumun parasını millete yediriyo diye yani kapınız sizden başkaları aracılığıyla dahi haber alamayacağı mesafede olsun kv çevresinde olmasın aynı ilçenin farklı noktalarında olun . Mesela benim kv gercekten pırlanta gibi kadın ama ben yine de gözüne hiç bişey batmayacak mesafede olmayı tercih ediyorumEvet doğru diyorsunuz. Kayınvalidem, kendi kayınvalidesinden hamilekte bile şiddet görmüş. Ondan hiç istemiyor rahatsız etmek. Ben de seviyeli, saygılı gitsin istiyorum iletişimimiz.
Bu verdiğiniz öneri de iyiymiş. Araştırayım. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?