Eş tarafı ile evler arası mesafe?

En önemlisi karşılıklı ilişki tabii. Benim için çok uç bir durum 3 gün kalmak. Hastalık filan olsa neyse de. İnsan evine bile alışamaz öyle.

bu işin uzak yakınla alakası yok. anlayışla alakası var. ben kayınvalideme 2sokak ötede oturuyorum. 9yıllık evliyim bir kere bile ben davet etmeden gelmediler.. bizde haftada bir gün gideriz. nişanlınında ailesi anlayışlı insanlara benziyor. siz tavrınızı koyarsınız. mesafeli insanlarsa yakından tutmak mantıklı. geldiklerinde kalma olmasın. size muhtaç olmadan evlerine dönebilsinler.

Araba var mı peki herkeste? Hiç kaldınız mı birbirinizde yatılı? Bizim akrabalar sürekli gelip kaldığı için bu konuda biraz hassasım :)
Evet araba var.3 senelik evliyim ikisindede 1 kere kalmisimdir oda israr kiyamet.onlarda birer kez kaldilar.ben sevmem kalma islerini öyle.gelsinler gitsinler.senede 1 kere gelirler evime gayet mutluyum valla :)

Aynı şehirdeyiz.
Araba ile 10-15 dk sürüyor, farklı semtlerdeyiz.
Aynı semtte oturmam.
Kalmazlar hiç.
Çaya veya yemeğe veya kahvaltıya gelirler.
Hatta kahvaltıya geldiklerinde, öğleden sonra filan kalkarlar, akşama da kalmazlar yani.

Öyle tabii. Benim de düşündüğüm son dediğiniz nokta idi. Araba yok diyelim yürüyüp gidilmeli.

Evet araba var.3 senelik evliyim ikisindede 1 kere kalmisimdir oda israr kiyamet.onlarda birer kez kaldilar.ben sevmem kalma islerini öyle.gelsinler gitsinler.senede 1 kere gelirler evime gayet mutluyum valla :)

Niye ısrar ediyorlarsa. Ben de hiç sevmem. Bir de yeni evli çiftse oturmaya gitmeye bile çekiniyorum. Belki rahatsız ediyorumdur diye düşünüyorum.

Çok iyi bence. Umarım bizim de öyle olur.

Evleriniz yakın olursa özel hayat denen bişey kalmaz. 2 sokak ötede de olsa zırt vırt vakitli vakitsiz gelirler . Arabayla gidilen bir mesafe olsun. 10 -15 dk lık.

Valla seviyeli bi kv ise aynı binadada olsan gelmez
Yine de mahalle koy araya derim hem ilerde cocuk olunca rahatca gelir giderler hemde nispeten aynı sokakta sürekli karsılasmak zorunda kalmazınız

Evleriniz yakın olursa özel hayat denen bişey kalmaz. 2 sokak ötede de olsa zırt vırt vakitli vakitsiz gelirler . Arabayla gidilen bir mesafe olsun. 10 -15 dk lık.

Bizim akrabalar aynı mesafede gelirler 2 3 gün de kalırlar. O da okul var diye mecbur giderler. Gerçi ona bu çok abes geliyor söyleyince.

Valla seviyeli bi kv ise aynı binadada olsan gelmez
Yine de mahalle koy araya derim hem ilerde cocuk olunca rahatca gelir giderler hemde nispeten aynı sokakta sürekli karsılasmak zorunda kalmazınız

Ben seviyeli kalmak istiyor diye düşünüyorum. Her gün kapıma dikilme diye şaka yollu laf vuruyor oğluna :) Karşılaşmak da kötü. Gözlem, takip altında hissetmek beni rahatsız eder.

Niye ısrar ediyorlarsa. Ben de hiç sevmem. Bir de yeni evli çiftse oturmaya gitmeye bile çekiniyorum. Belki rahatsız ediyorumdur diye düşünüyorum.
Rahatsiz etmek deilde ne bilim insan kendi düzenine alismak istiyo.cok gerekmedikce kalmayin derim ben.benim esimde tuttururdu kalalim illa sevinirler diye onuda alistirdim simdi kalamiyo uyuyamiyomus :)

Ne kadar iyi niyetli olsa da evinize eşiniz dostunuz biraz sık gidip geldi mi müdahale etmek ister kimisi aman gelinim çok yoruluyo diye kimisi oglumun parasını millete yediriyo diye yani kapınız sizden başkaları aracılığıyla dahi haber alamayacağı mesafede olsun kv çevresinde olmasın aynı ilçenin farklı noktalarında olun . Mesela benim kv gercekten pırlanta gibi kadın ama ben yine de gözüne hiç bişey batmayacak mesafede olmayı tercih ediyorum

Ben annemlere de Kvlere de bir sokak mesafede oturuyorum, hiçbir problem yaşamadım süslü. Aramız çok iyi ama 4 yıldır bir kere habersiz gelmemiştir eşimin ailesi. Benden de sürekli gitmemi filan beklemiyorlar. Kısacası aile ile alakalı. Bir şeyler bekleyen ayrı ülkede bile olsa bekliyor sonuç olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…