- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
O kadar güldüm ki yorumunuxa gece gece " tüm kalbimle onun gelmesini bekliyorum "Kuzum benim kv de de migren var ve aramız tam 1000 km en son düğünde geldiydiannem gelip kalırlar diye çeyizde yer yatağı yapmıştı baktım gelen yok pamuklarını çıkarıp bebek minderi yaptım tüm kalbimle onun gelmesini bekliyorum
Ayy oglum buyusun de bu dedikleriniz olsun diye sabirsizlanan biriyim ben :-DÇocuk 2-3 yaşında sen işini yap X bize gelsin deniyor çocuk da ağlıyor vs vs
Burada böyle çokkk konu var
Halası sevsin amcası geldi vs
Ay neden ?Ayy oglum buyusun de bu dedikleriniz olsun diye sabirsizlanan biriyim ben :-D
Kafa dinlemek icin ,rahat is guc yapmak icinAy neden ?
Peki ya çocuğuna cips yedirirlerse..Ay neden ?
Kesinlikle yakın yerden tutma o haftada 1 olmaz hergün sende olurlar emin ol ne kadar Uzak o kadar iyi bende senin gibi düşündüm dünyanın salaklığı yaptım şimdi başka mahalleye bile taşınamıyorum şakın yakın olmaHerkese iyi akşamlar
Benim yakında ev tutmam gerekiyor. Nişanlımın ailesi ile aynı şehirde yaşayacağız. Belki ben daha önce gidip kalacağım. Sonra düğün vs. olacak. Şu anda güzel, yerinde giden bir ilişkimiz var. Kayınvalidem birlikte oturmak istemiyor. Nişanlım aynı binada da oturmak istemiyor.
Bu evler arası mesafe ne olmalı? 2-3 sokak vermek yeterli midir yoksa mahalleler de mi ayrı olmalı? Bu bana bırakılmış durumda. Şehir de ayırabiliriz dedi ama gelip kalmasınlar diye istemedim. Amacım haftada 1 çay, yemek muhabbeti yapmak. Saçma mı düşünüyorum şimdiden?
Kalacak adam iki bina yanındaki evde bile kalıyor. Arkadaşımın kaynanası 2 apartman yandaydı. Haftanın 3 günü kalıyor diyordu. Aynı il ama ayrı ilçe olsun derimHerkese iyi akşamlar
Benim yakında ev tutmam gerekiyor. Nişanlımın ailesi ile aynı şehirde yaşayacağız. Belki ben daha önce gidip kalacağım. Sonra düğün vs. olacak. Şu anda güzel, yerinde giden bir ilişkimiz var. Kayınvalidem birlikte oturmak istemiyor. Nişanlım aynı binada da oturmak istemiyor.
Bu evler arası mesafe ne olmalı? 2-3 sokak vermek yeterli midir yoksa mahalleler de mi ayrı olmalı? Bu bana bırakılmış durumda. Şehir de ayırabiliriz dedi ama gelip kalmasınlar diye istemedim. Amacım haftada 1 çay, yemek muhabbeti yapmak. Saçma mı düşünüyorum şimdiden?
Bana göre şehir mesafesi iyidir. Ama siz aynı şehir mecbur gibi. O zaman mahalle olmalı hatta taşıtla gidilen ne kadar nısanlıyken iyi olunsadz evlenince işler değişiyor her iki taraf içinde özel yaşantınızda olmasını istiyorsanız taşıtla ulaşılacak bir yerden ev tutunuz... Nacizane fikrim buHerkese iyi akşamlar
Gözün aydın şekerimYürüme mesafesinde olmasin evinize gelebilmesi için 2 dolmus falan degistirmesi gereksin arabayla 15 20 dakikalik mesafe olsun benim eski evim 15 dakikaydi arabayla kaynanama simdiki evim 6 7 dakika arabayla ama yine de yürüyerek gelemez gerci simdi hic gelemez kusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?