Eş tarafı ile evler arası mesafe?

O kadar güldüm ki yorumunuxa gece gece " tüm kalbimle onun gelmesini bekliyorum " 5 ayım bitmek üzere evliliğimde bana da daha eşim tarafından hiç kimse gelmedi düğün zamanı aramızda mesafe olusturdular görümce kişisi yüzünden sizin hesap bende onlardan verilen nevresimi fLn minder yaptirdim anneme yatağıma küçük die. Annem hatta koltuklarda kullanirsin yatılı misafir dedi ama gerek yok dedim.. sevgili konu sahibimiz ne uzak ol ne yKin anneme 10 dakika mesafem var kv ye 25-30 ama bahsettiğim gibi gelmiyorlar bende eşim götürürse gidiyorum bu ara sanırım eşim de kendi uğruyor arada bide bana söylemiyor laf arasında misafir yanında ağzından kaçırıyor :) sanki kızacagım evlilik zor bi müesseseymis canım idare çok önemli gerçekten inşallah hiç bi problem yasamazsiniz hiç bir zaman mutluluklar dilerim

Tabiki farklı il aynı ilde olsanız illaki sürekli beklenecek sinşz farklı ilde olduğunuzda kendinize göre yasama şansınız artacak

Yürüme mesafesinde olmasin evinize gelebilmesi için 2 dolmus falan degistirmesi gereksin arabayla 15 20 dakikalik mesafe olsun benim eski evim 15 dakikaydi arabayla kaynanama simdiki evim 6 7 dakika arabayla ama yine de yürüyerek gelemez gerci simdi hic gelemez kusuz

Kesinlikle yakın yerden tutma o haftada 1 olmaz hergün sende olurlar emin ol ne kadar Uzak o kadar iyi bende senin gibi düşündüm dünyanın salaklığı yaptım şimdi başka mahalleye bile taşınamıyorum şakın yakın olma

Önce 1 vesaitlik mesafeden ev tutmanızi ,iki -uc sene sonra ilişkilerinizin durumunu görüp duruma göre ihtiyac olduğunu dusunurseniz daha yakına tasinmanizi tavsiye ederim. Fragmanla filmin kendisi her zaman aynı olmuyor maalesef Nasıl insanlar olduklarını evlilik birliği içerisinde göreceksiniz.

Kalacak adam iki bina yanındaki evde bile kalıyor. Arkadaşımın kaynanası 2 apartman yandaydı. Haftanın 3 günü kalıyor diyordu. Aynı il ama ayrı ilçe olsun derim

Bana göre şehir mesafesi iyidir. Ama siz aynı şehir mecbur gibi. O zaman mahalle olmalı hatta taşıtla gidilen ne kadar nısanlıyken iyi olunsadz evlenince işler değişiyor her iki taraf içinde özel yaşantınızda olmasını istiyorsanız taşıtla ulaşılacak bir yerden ev tutunuz... Nacizane fikrim bu

Bence kv deniz de sizin gibi düşünüyor, çok rahatsız edeceklerini sanmıyorum, eğer kv nizi seviyorsanız sıkıntı olmaz, biz altlı üstlü oturuyoruz mesela, akşam yemeklerini onlarda yer ineriz, sağolsun çok faydası dokunuyor, biz davet etmeden de asla gelmezler bize, gelseler de rahatsız etmeyelim diye fazla oturmazlar kıyamam :) yani işin özeti aranızdaki iletişime ve ilişkiye bağlı

Kv başka ülkede yaşıyor eşimin ailesinden kimse yok. Kendi aileme yürüme mesafesi 3 dakika falan ama yine de sık sık gelmezler hatta 3-4 ayda bir gelirler oda ben davet edersem,kendim de haftada 1 en fazla 2 kez giderim 4-5 saat kalır sonra evime gelirim.

Mesafe, hayatımın her alanında en sevdiğim şeydir.
Fakat şimdi benim de içinden çıkamadığım bir durum var.
Yakın zamanda ev sahibi olma imkanımız var yalnız, o ev kayınvalideme çok yakın balkondan baksa görülür. Başka bir yerden alma seçeneğim yok yakın zamanda.

Şuan mesafe olsun diye ev sahibi olabilme ihtimalimi elimin tersiyle itsem mi, yoksa aradaki mesafenin bozulmasını göze alarak ev planı mı yapsam karar veremiyorum

Ben kv ile 10 dakikalık yürüme mesafesinde oturuyordum. Görüşmelerimiz bazen haftada bir bazen iki haftada bir oluyordu. Genelde biz giderdik. Ya da başka yerde görüşürdük (bağ evi, başka akraba falan). Yakın olunca illa her gün gelip gitme olması gerekmiyor. Ne onlar çok istekli bu konuda ne de ben. Ayrı il, ilçe tavsiye etmem. O zaman kalma işi giriyor işin içine. Farklı bir mahalle olabilir bence. Eşimin bir akrabasıyla aynı apartmanda oturuyorum şimdi. Onlarla da görüşmemiz haftada biri geçmez. Sanırım bu konularda uygun bir mesafe koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…