Eş tarafı ile evler arası mesafe?

Evet çok haklısınız. Dünya iyisi de olsa fazla samimiyet girince ara bozuluyor. Ki bu herkes için geçerli aslında.

Evet çok haklısınız. Dünya iyisi de olsa fazla samimiyet girince ara bozuluyor. Ki bu herkes için geçerli aslında.
Yani düşününce zaman zaman kendi annelerimizle tartışmalarımız oluyo ama kv ile tartışılmaz her halükarda kötü olursun eşinle ailesini karşı karşıya getirmemeye bak . Yani istediğin bi konuda kendin için değil onlar için böyle daha iyi olur vs vs ile kendi istediğini yaptırırsın eşine naçizane tavsiyem inatla iş olmaz .konuyla alakasız ama içimden geldi işte Allah tamamına erdirsin huzurlu mutlu ol

Bence yürüyerek çat kapı gidilebilecek kadar yakın olmamalı gerçi eşimin ailesiyle aramızda 300-500 metre mesafe var ama ben mesafemi koruduğum için akıllarına esince gelemiyorlar

Ben seviyeli kalmak istiyor diye düşünüyorum. Her gün kapıma dikilme diye şaka yollu laf vuruyor oğluna :) Karşılaşmak da kötü. Gözlem, takip altında hissetmek beni rahatsız eder.

Biz uzun yıllardır aynı binadayız.Gözlenmek gerçekten çok kötü.Araba yoktu nerdeydiniz, geç geldin sanki pazara mı uğradın? Laf olsun diye bile sorulması can sıkıyor ki ben özgürlüğüne düşkün biriyim..
Şimdi başka bir şehre taşınacağız, muhtemelen arkamızdan gelecekler ve şu konu sahibinin düşündüklerini onlar tersten düşünecekler

önemli olan evlerin mesafesi değil
senin insanlarla arana koyacağın mesafe
bu sadece kaynana icin degil herkes icin gecerli olan sey bence

Ben sürprizleri sevmediğim için olabildiğince uzak severim evi, her iki aileyede. Acil durumlarda çok uzun sürmeyecek ama bi “hadi ya kahveye gidelim”de dedirtmeyecek kadar mesafe iyidir.

Arabayla yarım saat mesafemiz var ideal bence. Ben merkezde onlar ilçedeler. Haftada bir görüşürüz.

Benimde aramda 10 - 15 dk gibi bir mesafe var. İnan en iyisi. Çok seviyorum onları ama mesafe şart ne olursa olsun. Ama senin ailen farklı şehirde ve sen orada tek olacaksan yinede çok uzak olmanı tavsiye etmem. Yalnızlıkta iyi değil. Başın sıkıştığı zaman koşacak insanlar olsun canimm

Eşin olacak insanın tavrı ve ailesinin tutumu önemli ben de eşimin ailesiyle aynı şehirdeyim görümcemede kvde yakın oturuyorum ama hiç bir zaman sıkıntısını yaşamadım düşünceli insanlarsa sizi bunaltmazlar düşüncesiz insanlarsa eğer aynı şehirde bkr uçtan uçada otursanız huzursuzluk verebilirler bunun cevabını siz daha iyi bilirsiniz

Bizim aramız 10 dk araba ile .
Ayrı mahallelerdeyiz ayda 1 ben ona giderim o bana gelir . En güzeli farklı şehirde oldu mu kalma falan oluyo ..
ama ilişki iyi kurman lazım zırt pırt gitme gelme olmasın
Kuzum benim kv de de migren var ve aramız tam 1000 km en son düğünde geldiydi annem gelip kalırlar diye çeyizde yer yatağı yapmıştı baktım gelen yok pamuklarını çıkarıp bebek minderi yaptım tüm kalbimle onun gelmesini bekliyorum

Benımkinde migrn falan yok valla kalıncak bi mesafe de olsaydım eminim 1 2 ay kalırdı . Ne koca ne çoxukları umrunda çünkü bi benım eşim umrunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…