Eş tarafı ile evler arası mesafe?

Ben eşimin ailesi ile 5 dk mesafede oturuyorum. Baştan bende çok korkmuştum yakın olmanın dezavantajları olur mu diye. İkiside 65 yaşında. Onlar nadir gelir çağırmazsak gelmezler. Kv birkaç kez çatkapı geldi güzellikle anlattım kendisi telefon kullanamıyor ama anne babama arat gelmeden müsait olmayabilirim dedim. Kendi aileme 20 dk mesafede oturuyorum ama onlar daha çok gelir. Bu birazda aradaki ilişkiye bağlı. Bende fazla samimiyeti sevmiyorum o mesafeyi baştan koyduğumu düşünüyorum. Bu birazda insanların anlayışı ile alakalı

kesinlikle yakın olmasın.
benimde kv ile nişanlıyken aram harikaydı, aynı mahalle olsun istedim yürüme mesafesi, o kadar sever değer verirdikki birbirimize.
ama evlenince her şey inanın değişiyor. ben de inanmazdım ama maalesef durum bu
baştan mesafenizi koyun, sonradan 'ikiyüzlü' diyorlar.
ayda 1 görüşmek en güzeli.
şuan evlerimiz yürüme mesafesinde 10 dk ama bu gidip gelmeler beni öyle yordu ki sürekli saatlerce her gün görüşmek istemeler.. kendi işlerimi yapamaz duruma geldim. mesafe koymak istediğimdeyse karşı taraf ''nişanlıyken melek gibiydi, gerçek yüzü buymuş'' minvalinde acıklamaları oldu.
Sen sen ol kv çok değer verme, mesafeni koru ve olabildiğince uzakkk yerden ev tut.
sonra bize dua edersin :))

yakın olması iyi ama yakın kavramı da önemki. benim kayınvalidem bize 2 cadde ötede. yürüyerek yarım saat. arabayla 5-6 dakika sürüyor. çocuğumuza o baktığı için bu durum bize avantajlı.

ha yakın olunca sürekli gelirler mi bilemem ama kayınvalidem bana en son 2 ay falan önce gelmişti

Saçma değil fazla fesat düşünüyorsunuz gelip kalmasınlar vs .. cook çirkin ,aynı şeyi benim.kocam ailem için düşünecek ve bileceğim o evliliği bitiririm !! Yaşadığınız sıkıntı olsa ,bu kadın bana çektirir diyebileceğiniz bir şeyler sezmiş olsanız anlaya bilirim ama gelmesin kalmasın haftada bir gelsin tutumu son derece çirkin.. Aynı ev aynı bina aynı sokak olmasına karşıyım bende, kendi annemle bile yakın durmak istemedim çok iç içe olunca fazla yüz göz olunuyor ona katılıyorum. Bana yanlış gelen gelip kalmasın demeniz

Aynı şehirde olabilirsin bu çok sıkıntılı olmaz sanırım ama aynı şehir olunca aynı mahallede olmayın uzak sir mahalleden tutun

bizde kayınvalıdemle aynı sıtede oturuyoruz bloklar arası 5 dakıka..
haftaiçi çalışıyoruz,kızıma kayıınvaldem bakıyor,sabah bırakıp akşam alıyoruz.
haftasonu oldugunda eve rica minnet getirtebiliyorum kadını:)bizdede gelmeme sorunu var ki,kayınpeder erken vefat etmiş tek yaşıyor.
herkesin huyu farklı işte,ama şu var özellıkle çocuk dogunca bakan kişi olacaksa yakınında olması çok güzel bir durum oluyor.kayınvaldenı sen daha iyi gözlemle,bu konulardaki fikirlerini al,az çok tarzını tahmın etmeye çalış...

Benim elimde olsa ülke değiştiririm o kadar mesafe olsun isterim. Karar yine de senin fazla muhabbet tez ayrılık getirir hiç yakın olmaya bakma bence..

Kalmalarına neden bu kadar taktiniz sorununuz yokmuş ya ondan merak ettim?

Sorun benle ilgili aslında. Annemle ben bu gelen gidenden çok çektik. Benim baba tarafı 15 dk yola 3 gün kalırdı. Başka şehirden gelen 1 ayı görürdü. Biz giderdik aynı. Bir de pislerdi tabii. Tuvalete girerler ev terliğiyle, el yıkamazlar. Banyo yaparlar yılda 1 kez. Bitlendim bile bize misafir gelenden varın siz düşünün.

Zihnimde yatılı misafir kötü olarak kaldı. Ondan da hiç istemiyorum. Yoksa adamların bana zararı yok. Benden de temizler açıkçası :)

Ortada olmak da iyi aslında. İnşallah dediğiniz gibi sorun olmaz. Kendi tarafıma da 6 7 saat uzak olacağım. İyi ki de öyle. Adam da garipsiyor zaten bizim akrabaları

Aramadan nasıl geliyorlar ki ya.. iyi ki baştan uyarmışsınız.

Yani şu anda bir sorunum yok kimseyle. Aşırı mıç mıç da değilim. Aramda hep bir çizgi var kadınla. Bana karışmazlar. Bir şey diyecekse de çekinir oğluna der. O bana iletir. Dediğiniz gibi bir ilişkim yok. Kurmak da istemiyorum. Şu anki seviyede kalsın diye oturacağım yeri, görüşme sıklığımı hesaplıyorum. Çok muhabbet, tez ayrılık getirirmiş. Sizin durum buna dönmüş. Ne kadar iyi de olsa siz de elsiniz, o da el.

15 dj mesafede oturuyoruz eşimin ailesi ile.mesafeli bir ilişkimiz var.genelde biz gideriz 15 günde bir bazen haftada bir.onlar aramadan gelmezler.

Mesafe korunacaksa bu yakınlık ideal bence.hasta vs olunca iyi olur.ayri şehirde hem kalma derdi oluyor hem de izinler bölünüyor

Ben de onlara baktırırım ya. Gözüm kapalı emanet ederim yani. Ondan çok ara olması da iyi değil. Tabii çocuk bakmaya gelene kadar bir 3 yılımız var :))

Araba mı 15 dk? Ayrı şehir de ayrı dert yani. Şimdi akrabaları bile gelse gider aile büyüğünde kalırlar. Bana dokunan olmaz.

Yakin oturmak kayinvalidenin kişiliği ile alakalı.ben kv aramda 1 apartman var. Kızıma bakıyor ben cagirirsam haftada 1 ya gelir ya gelmez. Ama çagirirsak çok çok mutlu olur hiç bir seyime karışmaz keza kp öyle. Ben yakınlığın hiccc dezavantajlı görmedim. Hatta yavrum gel buyur der hergün yok anne yorgunum dedigimde TAmam der hiç gonullenmez önemli misafiri geldiğinde sadece haber verir ister giderim ister gitmem niye glemesin diye gonulllenmez. Çocuklarında dedesini nenesini çok da sever haftasonu bile çocuklar 2 gunde olsa ozlerler.cocuklar kahvaltıya cagiralim derler hiç de itiraz etmem aman bir haftasonun var demem beraber yer içer zaten aksama illaki evlerine giderler. Hicde yuksunmem ki çalışan bir bayanim.
Ay gelmesin kalmasın diyenlere kızıyorum ne var oğlunun evinde biraz kalıp torunlarını sevmek hakları değil mi ne kadar kötü olursa olsun. Eşinizin anası Babasi.

Ablam kayinvalidesiyle ayni mahallede herrr gün beraberler kahvaltıdan aksam yemegine kadar bosuna tabak canak aldin diye dalga geciyorum hatta bence ayrı semt iyidir yani şöyle 30-40 dakikalık mesafe olmalı.

Sizinki iyi etliye sütlüye bulaşmıyor da ondan rahatsınız. Millet nelerle uğraşıyor. Kendi akrabamın annesi sabah 8 de zile basar. Aynı evde kalır sabahın körü çat diye odaya dalar. Her şeyin içindedir. Ağzı küfürlüdür. Pistir. Yani böylesi olsaydı siz de annesinin yüzünü bile görmek istemezdiniz. Her şey öyle anne baba demekle bitmiyor. İnsan bazen kendi ailesine bile katlanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…