Eş tarafı ile evler arası mesafe?

İyi ne güzel sıkıntı yaşamıyorsunuz. Çalışıyor musunuz siz? Çalışınca gidip yenebilir. Ben binaya giriş, çıkışlar, misafirim vs. görünsün istemiyorum. Kapılarımız birbirine bakmasın yani :)

Bu benim istemediğim bir şeydi. Gelen gideni görecek. Sizi sürekli görecek. Evi alıp kiraya verin olmadı. Mal sahibi olmaktan vazgeçmeyin.

Çok iyi yapmışsınız. Darısı başıma diyorum :)

O da problem dediğiniz gibi. Çalışmıyorum ama orada çalışırım. Mesleğim var. Ben ilk 2 yıl çocuk istemiyorum. Bir denge kurup onu sürdürmem gerek. Sonrası için de daha rahat olur belki.

Evet ben çalışıyorum, o açıdan baktığınızda çok haklısınız , ben de ilk zamanlar hep düşünmüştüm, kapı sesi olsa sorarlar mı, ne bileyim geç gelsem sorarlar mı, biryere gittiğimde haber vermeli miyim falan diye ama kendi ailem gibi görüyorum, bazen ben kendim arayıp haber veriyorum :) o zaman bir iki sokak ötede oturabilirsiniz, çünkü ilerde bebek düşünürseniz gerçekten çok faydanıza olur

Öyle ama sürekli çat kapı gelinmesinden herkes rahatsız olur. İnsan sınırını bilmeli.

Peşinizden mi gelmek istiyorlar? İnşallah gelmezler de rahat edersiniz biraz :)

Büyük ihtimalle gelirler.Aslında bir kötülüklerini görmedim ama genç yaşta anlamıyordum pek, şimdi olgun yaşlarımdayım iç içelikten bunaldım sanırım.Evimize karışmasalar da kontrolcü kişilikler.Hiç sormasan bile en ufak konuda fikir beyan ederler.Babası eşimi çok darlıyor iş konusunda..Hep eleştiri,motivasyon düşürücü konuşmalar.50 yıl önceki ticari zihin ile düşünüyor bazı şeyleri..Haklı tarafları da vardır illa ki ..Velhasıl kısa da süreliğine bile olsa kafama buyruk yaşamak istiyorum.Göreceğiz bakalım hayırlısı...

Bana çok yorucu geliyor bu durum. Anne baba işte bir şey de denmiyor.

Arabayla aramız yarım saate yakın.eltimin onlarla arası 1 sokak.bize pek gelmiyorlar iş güç derken.daha çok biz gidiyoruz.ama eltimlere hep gidiyorlar yada bir misafir gelsin eltimler mecbur uğruyorlar kaynanamlara.bir maç günü olsun vs bu tarz şeylerde de insan doluyor eltimin evi.çünkü tanıdıklar genelde o mahallede.bence bikaç sokaktan ziyade biraz uzaklık olsun.sizde evinizi,düzeninizi bilirsiniz.

Anladım. Siz daha mesafelisiniz. Peki gece gelip kalıyorlar mı? Araba var mı herkeste mesela?

Anladım. Siz daha mesafelisiniz. Peki gece gelip kalıyorlar mı? Araba var mı herkeste mesela?
Yok canım kalmıyorlar.kaynanam bir iki kez kaldı o kadar.isterse gelir kalır zaten de çalışıyor ondan meşguller zaten.arabaları da var ama bize gelmek uzak geliyor haftaiçi hele istanbulda tam bir işkence bir yere gitmek :)

Çalışınca haftaiçi görüşülmüyor zaten. İnsan kendini toplayamıyor ki. Sizin düzen iyiymiş.

Yakın olmanın da uzak olmanın da artı ve eksileri var bence,yakın olunca sık sık görüşmek zorunda kalırsınız kayınvalidenize her misafir geldiğinde uğramazsanız ayıp olur çünkü yakınsınız ama işten dönersiniz yemeğinizi yer eve geçersiniz çocuk olunca gelip bakması kolay olur,biz iki aileye de 15 dk araba mesafesindeyiz bilerek böyle istedik eşimin işi kayınvalidemlerin semtinde olmasına rağmen farklı bi semtten ev aldık çünkü sürekli birlikte olmak isteyen insanlar anladılar artık istemediğimizi ama bunun için yıllar geçmesi gerekiyor..Bana kayınvalide tarafınızla seviyeli olcakmışsınızda kendi tarafınızla sorun yaşıcakmışsınız gibi geldi bianda çıkıp 2-3 gün kalmak nedir

Anneme de kvye de 5 dklik mesafede oturuyorum. Hic problem yasamadim hatta yardimlari dokundu sagolsunlar. Kv ile olan iletisiminize, kisiligine bagli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…