- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
yurume mesafesi kesinlikle olmamali.yani otobusle birkac durak ya da arabayla 5-10 dk olabilir minimum.ama en iyisi ayni sehirde olup arabayla 40 dk filan olmasi.ne kadar yakin olursa o kadar sık gorusulur.hele ki yurume mesafesi olursa.cikip gelirler ya da sizin gelmenizi beklerler.sureklo yemekti kahvaltiydi.hazir sansiniz varken bosuna yakinda ev tutucam diye ugrasmayin.Herkese iyi akşamlar
Benim yakında ev tutmam gerekiyor. Nişanlımın ailesi ile aynı şehirde yaşayacağız. Belki ben daha önce gidip kalacağım. Sonra düğün vs. olacak. Şu anda güzel, yerinde giden bir ilişkimiz var. Kayınvalidem birlikte oturmak istemiyor. Nişanlım aynı binada da oturmak istemiyor.
Bu evler arası mesafe ne olmalı? 2-3 sokak vermek yeterli midir yoksa mahalleler de mi ayrı olmalı? Bu bana bırakılmış durumda. Şehir de ayırabiliriz dedi ama gelip kalmasınlar diye istemedim. Amacım haftada 1 çay, yemek muhabbeti yapmak. Saçma mı düşünüyorum şimdiden?
benim es tarafi cok iyi insanlar hepsi.ama haftada birden fazla gormeye tahammul edemiyorum.kendine ayri hayatin duzenin gorustugun baska kisiler olmasi lazim.hep aile hep aile hic hos degil.hele cocuk dogduktan sonra torunu ozledik diye daha sık gorusmeye cabaliyorlar.Evet çok haklısınız. Dünya iyisi de olsa fazla samimiyet girince ara bozuluyor. Ki bu herkes için geçerli aslında.
Yani düşününce zaman zaman kendi annelerimizle tartışmalarımız oluyo ama kv ile tartışılmaz her halükarda kötü olursun eşinle ailesini karşı karşıya getirmemeye bak . Yani istediğin bi konuda kendin için değil onlar için böyle daha iyi olur vs vs ile kendi istediğini yaptırırsın eşine naçizane tavsiyem inatla iş olmaz .konuyla alakasız ama içimden geldi işte Allah tamamına erdirsin huzurlu mutlu ol
Herkese iyi akşamlar
Benim yakında ev tutmam gerekiyor. Nişanlımın ailesi ile aynı şehirde yaşayacağız. Belki ben daha önce gidip kalacağım. Sonra düğün vs. olacak. Şu anda güzel, yerinde giden bir ilişkimiz var. Kayınvalidem birlikte oturmak istemiyor. Nişanlım aynı binada da oturmak istemiyor.
Bu evler arası mesafe ne olmalı? 2-3 sokak vermek yeterli midir yoksa mahalleler de mi ayrı olmalı? Bu bana bırakılmış durumda. Şehir de ayırabiliriz dedi ama gelip kalmasınlar diye istemedim. Amacım haftada 1 çay, yemek muhabbeti yapmak. Saçma mı düşünüyorum şimdiden?
Biz uzun yıllardır aynı binadayız.Gözlenmek gerçekten çok kötü.Araba yoktu nerdeydiniz, geç geldin sanki pazara mı uğradın? Laf olsun diye bile sorulması can sıkıyor ki ben özgürlüğüne düşkün biriyim..
Şimdi başka bir şehre taşınacağız, muhtemelen arkamızdan gelecekler ve şu konu sahibinin düşündüklerini onlar tersten düşünecekler
Gayet yerinde düşünüyorsun.
Aynı semtte ve semtin farklı bölgelerinde oturmak yeterli olur bence.
3-5 sokak ayrı gibi.
Ben ilk öyle evlendim.
Yeri geldi faydasını da gördüm bunun.
Eğer ilişkiniz düzeyliyse, aşırı uzakta olmanızı tavsiye etmem.
Siz de aradaki dengeyi düzeyli tutabilirseniz, bir sorun olmaz.
Yeri gelir onların size faydası dokunur, yeri gelir sizin onlara faydanız olur.
Hakkınızda hayırlı olsun.
Umarım mutlu mesut sorunsuz bir yuvanız olur....
Karşılıklı bir durum ama kayınvalide de çok sık görüşmek istemiyor sanki. Umarım dengeyi tutturabiliriz. Çok sağ olun. Siz daha fazla mutlu olursunuz inşallah..
Benimde aramda 10 - 15 dk gibi bir mesafe var. İnan en iyisi. Çok seviyorum onları ama mesafe şart ne olursa olsun. Ama senin ailen farklı şehirde ve sen orada tek olacaksan yinede çok uzak olmanı tavsiye etmem. Yalnızlıkta iyi değil. Başın sıkıştığı zaman koşacak insanlar olsun canimm
Bence çocuk planınıza göre ayarlayın durumu
Haftada 1 yeterli bence ama çocuk olunca büyükler çok büyük nimet
Yürüme mesafesinde olmasin evinize gelebilmesi için 2 dolmus falan degistirmesi gereksin arabayla 15 20 dakikalik mesafe olsun benim eski evim 15 dakikaydi arabayla kaynanama simdiki evim 6 7 dakika arabayla ama yine de yürüyerek gelemez gerci simdi hic gelemez kusuz
Kesinlikle yakın yerden tutma o haftada 1 olmaz hergün sende olurlar emin ol ne kadar Uzak o kadar iyi bende senin gibi düşündüm dünyanın salaklığı yaptım şimdi başka mahalleye bile taşınamıyorum şakın yakın olma
Önce 1 vesaitlik mesafeden ev tutmanızi ,iki -uc sene sonra ilişkilerinizin durumunu görüp duruma göre ihtiyac olduğunu dusunurseniz daha yakına tasinmanizi tavsiye ederim. Fragmanla filmin kendisi her zaman aynı olmuyor maalesefNasıl insanlar olduklarını evlilik birliği içerisinde göreceksiniz.
Ayrı mahalle olsun.
Ama ben nerde olursa olsun çok sorun yaşayacagını dusunmuyorum cunku esin bu sekilde soyledigine gore cokta duskun degil yani her yerde durusunu gosterir. Sanslisin.
Bana göre şehir mesafesi iyidir. Ama siz aynı şehir mecbur gibi. O zaman mahalle olmalı hatta taşıtla gidilen ne kadar nısanlıyken iyi olunsadz evlenince işler değişiyor her iki taraf içinde özel yaşantınızda olmasını istiyorsanız taşıtla ulaşılacak bir yerden ev tutunuz... Nacizane fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?