Eş tartışma konu

Esinizin kiminle nerede nasıl olacağına karar vermeye kalktiginiza göre ya eşiniz vukuatı yada siz aşırı kiskancsiniz.. ikinci secenekse bu darlamalardan vazgecmezseniz daha çok yalnız kalirsiniz

Bence eşiniz bekar arkadaşlarıyla görüşmeyi bırakırsa sorununuz çözülecek gibi evli bir adamın bekar arkadaşlarıyla işi ne olabilir o arkadaşları bekar diye arkadaş olmayacak değil yine konuşur ama sürekli samimi bi şekilde gidip gelme gibi görüşmeler bence sıkıntı

valla eşiniz sizi muhabbet sohbete çağırsa orda da huzursuzluk çıkartırsınız gibi geldi.selam vermek için samimiyet gerekmez zaten gelip sarılıp öpmemiş sonuçta.

Minibüs olayında ikiniz de gereksiz tepki vermişsiniz ama şu arkadaş sevgilisi konusunda haklısınız. Ne demek onlar çift sizinki tek sohbet muhabbet ediyor. Siz necisiniz? İnsan eşini cagirmaz mi? Ya da çik gel evine karinla sohbet et. Sizden utanıyor mu acaba?

Kızınız korktu diye minibüsten inmek isteyen sizsiniz, ıssız yer diye sorun çıkaran yine sizsiniz. Ne istediğinize bir karar verseydiniz önce.

Eşiniz sizi neden ortamına sokmak istemiyor? Bunun bir sebebi olmalı mutlaka. Ya o ortam evli bir kadına uygun değildir ya da siz söylediklerinizle, hateketleeinizle eşinizi utandırıyor ya da huzursuz ediyorsunuzdur.

İnsanlar birbirlerine selam verebilir, can ciğer olmak gerekmez selam vermek için.

Minibüsten inmekistedim ama ya taksi çağıralım yada ambulans gelip bayanı alınca biz minibüsle dewam ederiz diye düşündüm çünkü o barış çağrışiçinde çok korktu kızım inip yürüyelim demedim

Minibüsten inmekistedim ama ya taksi çağıralım yada ambulans gelip bayanı alınca biz minibüsle dewam ederiz diye düşündüm çünkü o barış çağrışiçinde çok korktu kızım inip yürüyelim demedim

Düşünmeyin, ifade edin. Kız korktu, inelim, bundan sonrasını taksiyle devam edelim demek o kadar zor değil öyle değil mi?

Böyle biriyle hayat geçirmek çok zordur.
Eşiniz neden sizden bu tarz şeyleri gizliyor? Bunu düşünün bence.

Bence eşiniz bekar arkadaşlarıyla görüşmeyi bırakırsa sorununuz çözülecek gibi evli bir adamın bekar arkadaşlarıyla işi ne olabilir o arkadaşları bekar diye arkadaş olmayacak değil yine konuşur ama sürekli samimi bi şekilde gidip gelme gibi görüşmeler bence sıkıntı

Niye? Evlenince bekar arladaşlarımızla ilişkimizi mi kesiyoruz?
Ben de diyorum bu bekar kadınlar neden bu kadar dert ediyorlar bekar olmayı diye, şimdi anladım.

1. Konuyu Anlamadim.
2. Konuda daeşim beni olabileceğim ortama götürmüyorsa aklımda kocaman bir soru işareti olur. Ve asla unutmam bunu

Boşanırsanız kriteriniz ne olacak görüşmek için acaba? Ne ifritçe ama...

Hiçbirşey anlamadım, ama aile içinde olağan sıradan tartışmalardan birkaçı.

Back
X