Eş tartışma konu

@Malkero seni biçok konundan biliyorum,eşinin seni aldattığını filan düşünmüyorum,adamın beynini yediğin için emin ol istese de yapamaz,bitik o adam. Çok yorucu bi insan olduğun için sosyal ortamlarına seni sokmuyor sadece nefes almak istiyordur. Biraz içgörülü olsan az bişe tavırlarını düzeltsen o adam da böyle yapmaz.

Belli ki eşinin arkadaşı, sevgilisi , ablası ve eşin 4 lü olarak bir ortamda bulunup birlikte takılmışlar.

Biraz rahat bırakın eşinizi.. Şu şöyle oldu diye acaba böyle mi diye kafada senaryo yazmak psikolojinizi mahveder, Othello sendromuna tutulursunuz.. Özgüveninizi artıracak meşgale bulun😒

Bence siz abartiyorsunuz birine selam vermesine bu kadar takılmak neden anlamadım. Ben eşimin selam verdiği çoğu kişinin kim olduğunu bile sormam. Hele kadınsa hiç sormam, banane. Sarılıp opusmemisler sonuçta.

Kızlar eşim ile yaşadığım iki tartışmayı anlatıcam yorum bekliyorum.

1. Minübüs ile bir yere gidiyorduk ve bir bayan birden bayıldı. Tabi bir hengaşe telaş oldu.
2 yaşındaki kızım korktu. Bende arabadan inmek istedim. Bu arada eşim ilk müdahaleyi yaptı.
Neyse kadın kendi gelmeye başladı.
Durduğumuz yer ana cadde ve fıldır fıldır araba geçiyor ıssız Bi yer.
Gideceğimiz yer yarım saatlik mesafe ve eşim yürüyelim dedibende yanımdabebeğim varken bu yol kenarında yürüyemez Allah korusu. Biri hakimiyeti şaşırır sarhoş denk geliriz. Bu arada yanlar açık alan değil duvar yol boyu.

Hep en kötüsünü düşünüyorsun diyeti gürledi bağırdı çağırdı. Gecemi zehir etti davete gidiyorduk.... Uzatmadı sonra gönlümü almaya çalıştı ama oralı olmadım.

2. Daha öncede kavga edip tartışmıştık bu konuda eşimin 2 bekar arkadaşı e birinin sevgilisi yemeğe gitmişlerdi ve bana bunu yemek dönüşü söyledi kızarım izin vermem diye çünkü ben çift gidiliosa benidealması konusunda çok uyardım daha önce. Diieroğlanın sevgilisi yok.

Bir keresinde de eşim eşimin arkadaşı ve sevgilisi eşimin arkadaşının dükkanında oturmuş laklak yapıyorlar.
Ki o aralar eşim sürekli dükkana gitmek istiyordu onlar sevgili eşim tek sohbet muhabbet. Gece yarısı geylrsu eve kızdım onlarçift senin ne işin var diye bir daha gitmedi ama şey dedi. Pek samimiyetin yok tanımıyorum kızı diodu ama benim gözlemi gayet iyi.

Az önce r yerden gelirken bir kız slm verdi eşime kim dedim.
İşte o arkadaşın sevgilisinin ablası nereden tanıyın dedim dükkanlar bitişikmiş arkadaşının kiye. Demek Bi samimiyet varki slm veriyor.

Sordum ve o kızın ablasını öğrenince biraz bozuldum vee oooo dedim diyee e gelene kadar bağırdı çağırdı bıktım bu adamdan belki tam anlatamadım takılan yer olursa sorun kızlar

Bilemedim ama siz de biraz abartıyorsunuz...

Çok takıntılısınız bence yoldan yürürken yok araba çarparsa yok sarhoş biri olursa falan bunları neden düşünüyorsunuz ki olacak olduktan sonra her yerde olabilir. Ayrıca eşiniz sürekli sizi yanına çağıramaz ki ne var bekar arkadaşlarından birinin sevgilisi varsa beraber oturuyorlarsa o ara kızda geliyordur dükkanlar yakındır oturup muhabbet ediyorlardır illa bende olucam mantığı neden yani? o an gelişiyordur geliyorlardır dur hanım yok gidin mi desn ya da ay bende hanımıalıp geleyim mi desin hem selamlaşmak da ne var onu da anlamadım görmezden mi gelsin Allah aşka evlendiniz diye adam asosyal mi yaşasın bu kıskançlık neden

sürekli tartışmak yerine işyerine gidip çifte kumruyuz ayağınızı denk alın mesajı gönderseniz etrafa
hazırlanın abartmadan giyinip kuşanın güler yüzle konuşun
bu şekilde
adam daha sizden çok şey saklar belkide sürekli atarlandığınız için sizinle biryere gitmeye çeknir
kendinizi törpüleyin

Hep boyle ufak şeylerden tartismaktan yorulmuyir musunz ?
Anladığım kadarıyla esinizin sizi ve çocuğu düşünüp hadi taksiye binelim demesini bekliyorsunuz ama çok beklersiniz beyininizi okuyamaz kimse veya sizin düşüncelerinizi siz söylemeden bilemez müneccim değil ya adam.
Kendiniz çok aşırı tepkiler verdiğiniz için Eşiniz sizinle ayni ortamda bulunmak istemiyor bu çok bariz belli. Ya kendinizi değiştirin bi oturup düşünün ya da böyle saçma kavgalarla evde huzursuz olun.
Bu düşüncelerle giderseniz daha çok kavgalar okuyacaz belli

Back
X