Eş ve aile arasında kalmak, eşi korumak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

"Ya baba birak artik" neymiş ya bu da cok saygili bence direkt dövmeli yani...

Ailesi hiçbir şey yapmıyor. Haklarını yiyemem. Yani öyle arada işte paranızı biriktirin vs derler. Onu da bana söylemiyorlar. Çok iyi insanlar.
Sizin derdiniz ne tam olarak, insanlar iyi size birşey demiyorlar , eşinizden neyin sınırını çizmesini istiyorsunuz gayette sınır bilen insanlar herhalde kayınaile

ama duygularınız ile ilgili detaylandırmadığınız şu ana kadar bizimle paylaşmadığınız başka bir şey varsa sizi bu duyguya iten tetikleyen onuda söyleyinki ona göre fikir verelim. bu haliyle anlam veremedim çünkü bende

Olan şeyleri paylaştım, başka bir şey yok.2-3 olay var bana göre eşim biraz geç anlayarak veya kibarca sınır çizdiği. 1 tane olay var bence sınır çizemedi onda da hediye olması sebebiyle ve ona da sürpriz olması sebebiyle reddetmek istememişti. Bunlar yani.

Zaten eşim en sonunda rica ettiğim noktaya geldi. “Ben senin için bişeyler yapmayı seviyorum, senin için gerektiğinde sertte olurum” dedi.
O zaman söyleyin tek taraflı olmaz sizde ananıza babanıza çemkirin.Dilerim kötü kalbinizin ekmeğini yer,size saygı duyan o kv kb ahı yılan gibi boynunuza dolanır. İlerde kendi evladınızda eşi için sizi kırar döker.O adama da yazıklar olsun,bir kadın için atasını ezdiği için ,gün yüzü görmesin.Korkun gelecekten korkun ...

babası bana sormadan danışmadan bizim mülkümüz ile ilgili bir sürpriz yapıyor bence bu saygı değil ama eşimle daha önceden böyle olsa iyi olur tarzı konuşmuşlar ama yine de bana danışılması lazımdı bence. Neyse gerçekten konu kapandı bizim için

Küfür ve hakaret etmeden kendini ifade eden insanlara biz medeni diyoruz hatta çocuklarımıza da kendini küfür ve hakaret etmeden ifade edebilmeyi öğretiyoruz ki toplum içinde saygın bir insan olsun varoş olmasın. Eş ailesi ile derdiniz ne bilmiyorum ama böyle uzaklastirirsiniz eşinizi kendinizden.

Zaten eşim en sonunda rica ettiğim noktaya geldi. “Ben senin için bişeyler yapmayı seviyorum, senin için gerektiğinde sertte olurum” dedi.
Oo tebrikler. Senin için sertte olurum demiş ya erkeğe bak sen. O sertlik dönüp dolaşıp sizi de bulabilir ama bunu anlayacak kapasitede değilsiniz yapacak bir şey yok.

gitsin anasını mi tokatlasin? Ya da sert erkek olarak bu kadar pervasızca konuşmanıza karsilik sizi mi tokatlasin?

valla sakkidi sukkudu girişse iyi olurmuş, tam istediğiniz sertlikle avzgfab hey allam sen akıl fikir ver bazilarina, litfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…