- 13 Eylül 2024
- 77
- 39
- 8
- Konu Sahibi pinkhimalaya
-
Fikirlerinizi merak etmiştimNiye yoruyorsunuz madem bizi?
Direkt saygısızlık etmek değil de “ya baba bırak artık ya” bilmem ne demez misin dediğimde “o benim sınıf arkadaşım değil, bu şekilde konuşmak istemem ama kimse bana istemediğim bişey yaptırtmaz benim ailem artık sensin, ben usulünce hayır olan şeyi hayır olarak anlatırım” diyor. Yani buna benzer şeyler.
Bence de"Ya baba birak artik" neymiş ya bu da cok saygili bence direkt dövmeli yani...
Sizin derdiniz ne tam olarak, insanlar iyi size birşey demiyorlar , eşinizden neyin sınırını çizmesini istiyorsunuz gayette sınır bilen insanlar herhalde kayınaileAilesi hiçbir şey yapmıyor. Haklarını yiyemem. Yani öyle arada işte paranızı biriktirin vs derler. Onu da bana söylemiyorlar. Çok iyi insanlar.
konu sahibi yanlış anlama ama gerçekten sizin sağlıklı bir birey olduğunuzu düşünerek bakınca komik oluyor. hoşunuza gitsede gitmesede böyle.Dalga mı geçiyosum çok mu komik?
Fitneyi basariyla soktum diyorsunuz.Zaten eşim en sonunda rica ettiğim noktaya geldi. “Ben senin için bişeyler yapmayı seviyorum, senin için gerektiğinde sertte olurum” dedi.
O zaman söyleyin tek taraflı olmaz sizde ananıza babanıza çemkirin.Dilerim kötü kalbinizin ekmeğini yer,size saygı duyan o kv kb ahı yılan gibi boynunuza dolanır. İlerde kendi evladınızda eşi için sizi kırar döker.O adama da yazıklar olsun,bir kadın için atasını ezdiği için ,gün yüzü görmesin.Korkun gelecekten korkun ...Zaten eşim en sonunda rica ettiğim noktaya geldi. “Ben senin için bişeyler yapmayı seviyorum, senin için gerektiğinde sertte olurum” dedi.
Siz baslatmissiniz:)Dalga mı geçiyosum çok mu komik?
Yoo bu kötü kalbinizle herşey şimdi başlıyor ,bol şansNeyse gerçekten konu kapandı bizim için
Oo tebrikler. Senin için sertte olurum demiş ya erkeğe bak sen. O sertlik dönüp dolaşıp sizi de bulabilir ama bunu anlayacak kapasitede değilsiniz yapacak bir şey yok.Zaten eşim en sonunda rica ettiğim noktaya geldi. “Ben senin için bişeyler yapmayı seviyorum, senin için gerektiğinde sertte olurum” dedi.
Herkes kalbinin ekmeğini yiyor olsa çocuğundan dayak yiyeceğin günü bekle derdim ama işteBence de
Eee bacim rahatmi batti sana.. ne güzel bulmuşsun mis gibi insanlar ben benimkileri anlatsam kv kb ayaklarını yıkarsın ,Bu arada ailesi gerçekten çok iyi. Hep kibarlardır. Bana ve aileme de çok iyilerdir. Annem falan der sana bebek gibi davranıyorlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?